Ahmet İhsan Akşen 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: otomatik çıkış var mı? malum park edemeyen, park ettiği yerden çıkamaz rengi güzel Var abi, biraz zaman alıyor ama çıkıyor. Güle güle kullanın. Fiyat ve MTV avantajı olduğu için bende model Y yerine TOGG tercih ederdim tabi. Korkum şu 4 çeker TOGG pek tercih edilmeyecek gibi şahsen bende aynı fiyat ve MTV olunca Tesla tercih ederdim. 4 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Çok güzel maaşallah ben de dört gözle yeniden satışa çıkmasını bekleyenlerdenim. Güzel günlerde kullanın 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Kazasız, belasız, mutluluk içinde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 sesli komutta cevap veren sesin seçimi var mı? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: sesli komutta cevap veren sesin seçimi var mı? Size nasıl yardımcı olabilirim? Nası yardım ediiiiiiimm Yardım edim mi Ne istiyorsun Ne var 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Size nasıl yardımcı olabilirim? Nası yardım ediiiiiiimm Yardım edim mi Ne istiyorsun Ne var X:Aracı çalıştır Araba: arabada gaz mı var fakir. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 Ekim 2023 Yazar Paylaş 10 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: sesli komutta cevap veren sesin seçimi var mı? benimkisi konuşmadı hiç 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: benimkisi konuşmadı hiç Ohoo başkasının togg'ları selam bile alıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Güzeeel, zamanla yazılımsal sorunlarda çözülecektir... acaba ses dosyasını değiştirebilirmiyiz merak ettim bak şimdi yalnız sanki arkadan birisi konuşuyor gibi, ya ses sitemi iyi yoksa bilemedim şimdi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: sanki arkadan birisi konuşuyor gibi, ya ses sitemi iyi yoksa bilemedim şimdi Arka koltuktan birisi konuşuyor gibi değil mi, biraz üstelesen sertleşecek gibi geldi bana. 2 Yorum bağlantısı
Remzi Erkesim 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Hayırlı olsun, yeni bir araç için başarılı, bana da çıkmıştı tesla olduğundan satmıştım, dönüş çapı, park kolaylığı, ön tamponda kamera gibi Teslaya göre avantajları var, en alışamadığı akünün olması ve bekleme modunda şarj edilmemesi (akü boşalıp araç kapanıyor) sizde bu sorun oldu mu? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 Ekim 2023 Yazar Paylaş 10 Ekim 2023 Remzi Erkesim yazdı: Hayırlı olsun, yeni bir araç için başarılı, bana da çıkmıştı tesla olduğundan satmıştım, dönüş çapı, park kolaylığı, ön tamponda kamera gibi Teslaya göre avantajları var, en alışamadığı akünün olması ve bekleme modunda şarj edilmemesi (akü boşalıp araç kapanıyor) sizde bu sorun oldu mu? Hızlı şarj yaptığım için (1 defa daha) bir sorun yaşamadım. Ama bu bir problem tabi Mehmet Ozyurek yazdı: Ohoo başkasının togg'ları selam bile alıyor.. Benimki sessiz halletti sesli komutlarımı, konuşma beyni mi sorunlu acaba emmi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 (düzenlendi) Murat Sürmeli yazdı: Benimki sessiz halletti sesli komutlarımı, konuşma beyni mi sorunlu acaba emmi Beyin diyince @Önder Özcan ı tek geçerim 10 Ekim 2023 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Beyin diyince @Önder Özcan ı tek geçerim Hele hele... 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 (düzenlendi) Araç, bir süre kullanılmadığında şarjda azalma oluyor mu? 10 Ekim 2023 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 Ekim 2023 Yazar Paylaş 10 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Araç, bir süre kullanılmadığında şarjda azalma oluyor mu? Elbet oluyordur ama 2-3 ay bekleyince görülebilir bir olaydır diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Araç, bir süre kullanılmadığında şarjda azalma oluyor mu? Benzinde bile eksilme oluyordur 😁 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Ekim 2023 Paylaş 10 Ekim 2023 Remzi Erkesim yazdı: Teslaya göre avantajları var, en alışamadığı akünün olması ve bekleme modunda şarj edilmemesi (akü boşalıp araç kapanıyor) O nasıl bir olay yahu 😳 Yorum bağlantısı
Remzi Erkesim 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Araç, bir süre kullanılmadığında şarjda azalma oluyor mu? Togg da çok az düşüyor, tesla da bu daha fazla özellikle kamera kayıtları açık ise günlük %5 e varan düşmeler olmakta Togg'da bu %1 bile olmuyor Ahmet İhsan Akşen yazdı: O nasıl bir olay yahu 😳 bende çok şaşırdım , bekleme modunda fazla kurcalamamak lazım aküden besleniyor, aksesuar modunda ise pilden güç almakta onda sorun olmuyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Remzi Erkesim yazdı: Togg da çok az düşüyor, tesla da bu daha fazla özellikle kamera kayıtları açık ise günlük %5 e varan düşmeler olmakta Togg'da bu %1 bile olmuyor bende çok şaşırdım , bekleme modunda fazla kurcalamamak lazım aküden besleniyor, aksesuar modunda ise pilden güç almakta onda sorun olmuyor 12V akü belli bir seviyenin altına gelmeye başlayınca kendi kendine mod değiştirip 400V akümün 12V aküyü şarj etmesi uygun olurdu. Oldukça tehlikeli bir durum. İlerde çok baş ağrısı duyacağız. Bu arada "pil" mi diyoruz 400V aküye artık? Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Ekim 2023 Paylaş 11 Ekim 2023 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. Kemer olayı garip geldi, kemer arıza yapsa çekici mi çağıracağız şimdi?güvenli modda 50 km gibi bi sürati geçirmese anlarım ama bu hali garip geldi bana 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts