Tansu Kalafatoğlu 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Çağlar Bayur yazdı: orcinal meyva ekipmanı kullanınız amazon linki vereyim mi hızlı şarj eden 10cm kablo sendikanın dağıttığı çok başlıklı olandan Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Nisan Yazar Paylaş 3 Nisan Tamer Topaç yazdı: Kablo uzadıkça amper/voltaj düşmüyor mu Kablo aynı kalıyorsa evet ama uzun kablo iç direnci düşürürseniz kayıp azalabilir de. Bu yüzden kablo iletken kesiti ve iletken türü önemli Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Servet Aydın yazdı: böyle yer oturayım işe gideni.... ben gidiyorum hobi için. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: hızlı şarj eden 10cm kablo sendikanın dağıttığı çok başlıklı olandan promosyoncu mahareti, fctr kalemim hala yazıyor mesela , usb si de çalışıyor, termosta da sıkıntı yok 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Çağlar Bayur yazdı: promosyoncu mahareti, fctr kalemim hala yazıyor mesela , usb si de çalışıyor, termosta da sıkıntı yok Ne Bende bunların hiç biri yok? 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Sani Gerşon yazdı: Ne Bende bunların hiç biri yok? Ben de bile var 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Doğan Arşiray yazdı: ben gidiyorum hobi için. Yalan! Senin şato bundan iki oda küçük. O yüzden gitmek zorundasın Sani Gerşon yazdı: Ne Bende bunların hiç biri yok? Bende de yok noluyo la 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Emin Önal yazdı: Anlatmayın diyorum her yer de. Ben hiç anlatmadım termosu usb yi. Sözümü tutarım . Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Ersen Tapan yazdı: Ben hiç anlatmadım termosu usb yi. Sözümü tutarım . Akıllı adamın hali başka. Nasıl da isim vermeden konuşuyor Tezcan abim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Emin Önal yazdı: Anlatmayın diyorum her yer de. bi gaza geldmişiz sonra baktım pehhhh tepetatklak... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Aşkolsun kalemden hiç bahsetmemiştin FCTR yelek sırtımda termosu almaya geldiğimde benim usb'den sana bir şeyler gösterip FCTR bardağıyla çayımızı içerken? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Emre Şimşek yazdı: Aşkolsun kalemden hiç bahsetmemiştin FCTR yelek sırtımda termosu almaya geldiğimde benim usb'den sana bir şeyler gösterip FCTR bardağıyla çayımızı içerken? Ne günlerdi. Zenginmişiz. O yeleklere iyi bakın. Şuan toptanı 35 avro 😎 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Emin Önal yazdı: Ne günlerdi. Zenginmişiz. O yeleklere iyi bakın. Şuan toptanı 35 avro 😎 Tahtakalede 9 avroya var 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 Nisan Paylaş 5 Nisan FordClubTR logolu mavi turuncu kolsuz yeleğim bazanın altında duruyor, yeleğin cebinden çıkan fctr logolu ayna kokusunu hala açmadım bile, kaç sene olmuş 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 Nisan Paylaş 5 Nisan aha buldum sıfır giyilmemiş tramersiz, togg ile takas olur üste 100 bin alırım 2 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Ebrar Tüfek yazdı: aha buldum sıfır giyilmemiş tramersiz, togg ile takas olur üste 100 bin alırım adres veriyorum watsupdan 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: adres veriyorum watsupdan Sana bu tür şeylerin bildirimi mi geliyor? 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Emre Şimşek yazdı: Sana bu tür şeylerin bildirimi mi geliyor? Evet ayarlardan yaptım Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Nisan Yazar Paylaş 5 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: Evet ayarlardan yaptım 350 uyarısı kapalı bende, açayım bari 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: Evet ayarlardan yaptım Bayramda bayramlaşalım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Murat Sürmeli yazdı: 350 uyarısı kapalı bende, açayım bari Konuda 350 yelege mi teklif edildi ben göremedim bu arabaya 350 teklif edildi mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts