Murat Sürmeli 2 Kasım 2023 Yazar Paylaş 2 Kasım 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Çok ayıp valla Ben hafta sonu malzeme toplamam mıııı Fotoğraf makinesi sokmak yasakmış kamp yerine Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Kasım 2023 Yazar Paylaş 2 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaput açmak hala yasak mı ? Artık serbest emmi, sanayide ustalar her yerine baktı ama kaputun civatalarına girişmediler Allahtan, aradan baktılar, e bu boşmuş dediler Dedim motoru boş... 7 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaput açmak hala yasak mı ? Cam suyunu nerden koyuyorlardı yasakken? Murat Sürmeli yazdı: Fotoğraf makinesi sokmak yasakmış kamp yerine Ooo incimiş falan? Koyktun muu 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Murat Sürmeli yazdı: Artık serbest emmi, sanayide ustalar her yerine baktı ama kaputun civatalarına girişmediler Allahtan, aradan baktılar, e bu boşmuş dediler Dedim motoru boş... boş yapma deseydin 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Kasım 2023 Yazar Paylaş 3 Kasım 2023 Bugün 3 defa ABS devreye girdi, yerler ıslaktı ama çok hızlı değildim. Gerçi yokuş baya dik ve araç 2 ton olunca normal mi bilemedim. Yazlıkta ABS hızlı frende devreye girmişti ama yüksek hızda gittiğinden beklenen bir durum, sanki ya lastikte ya araçta parametreler sıkıntı yaratacak gibi, alışmak zormuş doğrusu ağır ve elektrikli araca. Kaza yapan çok olur kışın, zaten arkadan itişli, togg görürseniz pek yanaşmayın 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Murat Sürmeli yazdı: Bugün 3 defa ABS devreye girdi, yerler ıslaktı ama çok hızlı değildim. Gerçi yokuş baya dik ve araç 2 ton olunca normal mi bilemedim. Yazlıkta ABS hızlı frende devreye girmişti ama yüksek hızda gittiğinden beklenen bir durum, sanki ya lastikte ya araçta parametreler sıkıntı yaratacak gibi, alışmak zormuş doğrusu ağır ve elektrikli araca. Kaza yapan çok olur kışın, zaten arkadan itişli, togg görürseniz pek yanaşmayın Bence henüz şartlar kış lastiğine hazır değil biraz ondan bu durum Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Kasım 2023 Yazar Paylaş 3 Kasım 2023 Emre Şimşek yazdı: Bence henüz şartlar kış lastiğine hazır değil biraz ondan bu durum 10 derece hava, uygun olmasını beklerdim, ıslak performansı A denen bir lastik hem. Uzun dönem tecrübe edince asıl yorumu yapmak gerek tabi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Takma dedim ben sana Kışlık lastik ıslakta daha kolay kayar. Bence normal yaşadığın durum Hem vakumların açılması lazım. Ctesi ben hallederim onu 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Emre Şimşek yazdı: Bence henüz şartlar kış lastiğine hazır değil biraz ondan bu durum Ankara'da hazır sayılır Sabahları ıslak asfaltla buluşmaya başladık. Bir haftaya gizli buzlanmamız da başlar geceleri ve sabah erken saatlerde. Yorum bağlantısı
Harun Özden 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Murat Sürmeli yazdı: Bugün 3 defa ABS devreye girdi, yerler ıslaktı ama çok hızlı değildim. Gerçi yokuş baya dik ve araç 2 ton olunca normal mi bilemedim. Yazlıkta ABS hızlı frende devreye girmişti ama yüksek hızda gittiğinden beklenen bir durum, sanki ya lastikte ya araçta parametreler sıkıntı yaratacak gibi, alışmak zormuş doğrusu ağır ve elektrikli araca. Kaza yapan çok olur kışın, zaten arkadan itişli, togg görürseniz pek yanaşmayın Lastik rodajı yapıldı mı? Sıfır lastiklerin üzerinde kaygan bir tabaka oluyor (kalıptan dolayı sanırım). Onun erimesi ve kaybolması ile birlikte tam performansına ulaşıyor lastik. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Kasım 2023 Yazar Paylaş 3 Kasım 2023 Harun Özden yazdı: Lastik rodajı yapıldı mı? Sıfır lastiklerin üzerinde kaygan bir tabaka oluyor (kalıptan dolayı sanırım). Onun erimesi ve kaybolması ile birlikte tam performansına ulaşıyor lastik. Rodajı cumartesi yapılacak(mış) 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Murat Sahın yazdı: Ankara'da hazır sayılır Sabahları ıslak asfaltla buluşmaya başladık. Bir haftaya gizli buzlanmamız da başlar geceleri ve sabah erken saatlerde. Yok canııım buz demek hee vay canınaa daha dur abi buz falan yok Murat Sürmeli yazdı: Rodajı cumartesi yapılacak(mış) Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Murat Sahın yazdı: Ankara'da hazır sayılır Sabahları ıslak asfaltla buluşmaya başladık. Bir haftaya gizli buzlanmamız da başlar geceleri ve sabah erken saatlerde. Biz burada denize girerken adamlar nelerle uğraşıyor yahu:) 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 araç ağırlığı kaygan zeminde misli ile etki ediyor, bizon ile bir fırına giriyordum sabahın karanlığında, onu atlattık derken yanyan çöp kamyonuna kayma faslı başladı sonrası v6 power 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 103v 875kg taşırmış kış lastikleri 7-8 derece üstünde ıslak zeminde yazlıklardan kötü oluyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Murat Sürmeli yazdı: Bugün 3 defa ABS devreye girdi, yerler ıslaktı ama çok hızlı değildim. Gerçi yokuş baya dik ve araç 2 ton olunca normal mi bilemedim. Yazlıkta ABS hızlı frende devreye girmişti ama yüksek hızda gittiğinden beklenen bir durum, sanki ya lastikte ya araçta parametreler sıkıntı yaratacak gibi, alışmak zormuş doğrusu ağır ve elektrikli araca. Kaza yapan çok olur kışın, zaten arkadan itişli, togg görürseniz pek yanaşmayın 4 çeker değilmi bunlar yahu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: 4 çeker değilmi bunlar yahu? Yok, sonraki paket 4 çeker olacakmış. Şimdilik sadece standart ile long range var. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: 4 çeker değilmi bunlar yahu? Isı pompası da yok. Mındar 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Kasım 2023 Paylaş 3 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Isı pompası da yok. Mındar bu sene termofor işine kesin giriyorum. siparişler için instagram sayfama beklerim. "thermo4dogan" adresim. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Aha, buna neden akıllı cihaz dediklerini buldum 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Kasım 2023 Yazar Paylaş 29 Kasım 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Etkinlikte TOGG bulacaaz mı? Bir aksilik çıkmazsa az şarjlı bir togg gelecek 4 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: video da mı öğreniriz nedenini? Gümrük gtip kodunda eşya diyorlar bu arabaya 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts