Mehmet Göktürk 17 Ekim 2023 Paylaş 17 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Mehmet hocaa bak bu iyimiş haaa... bakkalada bunla gideriz Güzel de bu pahalı. 90 basıyor Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 17 Ekim 2023 Yazar Paylaş 17 Ekim 2023 (düzenlendi) bu arada A101de jeneratör varmış, hem LPG hem benzinle çalışabiliyormuş, elektrikli cihazı olanlara duyurmuş olayım :) 17 Ekim 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Opsiyon olarak kırmızı renk varmış başka opsiyon yok 😁 var canım videonun başında izlemedinmi, ama hanım tercihi renk bu, yapacak birşey yok, yoksa varmı Murat Sürmeli yazdı: Hocam Dacia spring tam senlik bence, hem de yurtdışına da satışı var evet marka, ne olduğu belli servisi yaygın dünyada satışı var, ama fiyatı çok..... 18 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Arkadaşlar, toggun kamera görüntülerine ulaşmak şuan için mümkün değil. Bu sebeple araç kamerası takayım diyorum. Ancak aynanın tam arkasında plastik bir aksam var Toggda, onun altına mı taksam yoksa plastik aksama mı taksam bilemedim, ne önerirsiniz? Ve sigorta kutusuna şuan müdahale etmek istemediğim için kol dayamanın içindeki USB soketle işimi halletmek zorundayım, kablo yığınını nasıl gizlerim henüz bilemiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 cama takın sonra yapıştırıcı başka yerde leke bırakır kötü olur bence. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Kabloyu cama sabitlemek için küçük plastikler var onunla ufak bir gezintiye çıkartabilirsiniz kabloyu. Ya da direkt indirin ne olacak yıaa 😏 Togg’a zarar gelmesin 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: cama takın sonra yapıştırıcı başka yerde leke bırakır kötü olur bence. Cama yer beğenemedim, çok aşağıda kaldı gibi, taktım plastiğe şimdilik hocam, acele oldu biraz, inşallah salmaz Emre Şimşek yazdı: Kabloyu cama sabitlemek için küçük plastikler var onunla ufak bir gezintiye çıkartabilirsiniz kabloyu. Ya da direkt indirin ne olacak yıaa 😏 Togg’a zarar gelmesin O aparatları bulmam lazım, Cuma günü yazılım güncellemesi sonrası bir daha mıncıklarım sanırım Not: bu fotolar neden otomatik dönüyor sürekli, dönmemesinin yolu var mı sevgili tasarımcımız 21 Ekim 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Elektrostatik jelatin kullanabilirsiniz hocam. Cam için 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elektrostatik jelatin kullanabilirsiniz hocam. Cam için Evet ondan da olacaktı, aklıma gelmedi 😂 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Evet ondan da olacaktı, aklıma gelmedi 😂 fazla manyetikten diyelim. Bilirim biraz 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 O fotolar neden dönüyor bilmiyorum benim de başıma çok geliyor.. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Akıllı cihaz alırken iyice düşünün bu arada 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 (düzenlendi) Murat Sürmeli yazdı: Cama yer beğenemedim, çok aşağıda kaldı gibi, taktım plastiğe şimdilik hocam, acele oldu biraz, inşallah salmaz O aparatları bulmam lazım, Cuma günü yazılım güncellemesi sonrası bir daha mıncıklarım sanırım Not: bu fotolar neden otomatik dönüyor sürekli, dönmemesinin yolu var mı sevgili tasarımcımız one öyle, yer tamam, camda olurdu, leke falanda bırakmaz ayrıca, yalnız kablo olmamış, kabloyu üstten tavan kaplamasının arasına dürt gitsin, sola doğru götür A sütünundan fitil altına dürterek aşşağı kapı fitlinin altına sokaraktan görünmez yapıp orta konsola ulaştır, kablo karizmayı duman etmiş şunki haliyle.... palstik tutucular kamereyla gelirdi, sende çıkmadımı? 21 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: one öyle, yer tamam, camda olurdu, leke falanda bırakmaz ayrıca, yalnız kablo olmamış, kabloyu üstten tavan kaplamasının arasına dürt gitsin, sola doğru götür A sütünundan fitil altına dürterek aşşağı kapı fitlinin altına sokaraktan görünmez yapıp orta konsola ulaştır, kablo karizmayı duman etmiş şunki haliyle.... palstik tutucular kamereyla gelirdi, sende çıkmadımı? Daha önce kamera monte ettim hocam, biliyorum montajını, cuma servise girecek, geçici taktım. Güncelleme çıktı, bakalım hatalar ne duruma gelecek, karizmayla işim yok, olmaz da Tansu Kalafatoğlu yazdı: adam demişki videoda, elektrikli araba seçerken kriterlerden biri de bu olmalı. Hem içten yanmalı motoru hem de elektrikli olan modellerin şasesi daha kötüdür. Daha ağırdır. Daha dar iç hacmi olur. Daha düşük pil kapasitesi olur. Onunla kıyasladık hocam bu konuda da video çekmişlermiş aslında 21 Ekim 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 iyi hadi, belkide yazılım güncellemeyle kayıt işide açılır ek kameraya gerek kalmaz, kabloyu öyle görünce yazayım dedim, karizma lafıda araba içindi aslında, arabada hoş durmaz demek istemiştim, yoksa kişinin karizması arabasından belli olmaz zaten... 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: iyi hadi, belkide yazılım güncellemeyle kayıt işide açılır ek kameraya gerek kalmaz, kabloyu öyle görünce yazayım dedim, karizma lafıda araba içindi aslında, arabada hoş durmaz demek istemiştim, yoksa kişinin karizması arabasından belli olmaz zaten... 5dk da bu kadar oldu hocam, aile beklemiyor kablo çekimi vs Bir ara toparlarım inşallah. Yazılımla daha açmazlar diye düşünüyorum kayıtlara erişmeyi, 10 fırın ekmek anan 10 yıl emek gerek daha o işler için Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Kendi kamerası ne işe yarıyor? Olmaz o. Ana üniteyi gördüm geçen gün içini. Sd kart vb yok. Sadece usb var. Harddisk ssd felan yok. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Kendi kamerası ne işe yarıyor? Olmaz o. Ana üniteyi gördüm geçen gün içini. Sd kart vb yok. Sadece usb var. Harddisk ssd felan yok. O zaman işimiz zor, bu kafayla gelecek yazılmaz, inşallah başka rakipler de çıkar Vestelin olmadığı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Şunan sanırım ilk maliyet dalgasını önce optimize etmeye çalışacaklardır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Şunan sanırım ilk maliyet dalgasını önce optimize etmeye çalışacaklardır. zaman alacak. Kimbilir bugüne kadar kaç para harcandı. Satışlar bunu ne kadar karşıladı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: zaman alacak. Kimbilir bugüne kadar kaç para harcandı. Satışlar bunu ne kadar karşıladı Aracın fiyatı en az 1 milyon ucuz şu an. Binen de ödüyo binmeyen de.. gibi.. 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Ama direksiyonda yada arabada bir titreme vs olmadı Harbi Aerodinami testi için vesaire acaba Almanya'ya gitmiş midir? Bildiğim kadarıyla bu testler Formula ekipleri için bile çok pahalı ve her yerde test odaları da bulunmuyor. Sanırım Mercedes - Benz grubunun vardı. Yoksa da herhalde arabalar için de bir üretim taslağı vardır ona uyarak devam ediyorlardır. Blueprint - Kılavuz gibi. Bu arada ekran dondu mu hiç sizde de? Kafası gidip geliyormuş sanırım. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 22 Ekim 2023 Yazar Paylaş 22 Ekim 2023 Çağrı Alaf yazdı: Bu arada ekran dondu mu hiç sizde de? Kafası gidip geliyormuş sanırım. bir kere gitti ekranlar, aracın akılsız fonksiyonları çalışmaya devam etti o süreçte Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 23 Ekim 2023 Yazar Paylaş 23 Ekim 2023 (düzenlendi) Sabah klimayı açmadan ve sakin sakin gittim, Cinnah yokuşu da olmasına rağmen 15kws ortalamayı gördüm. Ama bu şekilde kullanmak en azından benim için zor Daha önce klima açık ve normal kullanımda 20kws imiş. Ben kasmam sanırım ama hipermilciler için daha da kasılabilir 23 Ekim 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Ekim 2023 Paylaş 23 Ekim 2023 Sol arka lastiğin sıcaklığı neden diğerlerinden yüksek? Evet, takıntılıyım Menzil deneyimledin mi abi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts