Oğuzkan Erışık 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Kış kapıda, havuzlu paspas ve kışlık pabuçları aldık kredi kartları sağolsun Pabuçları haftaya @Oğuzkan Erışıkısmarlayacağı ciğer eşliğinde takacağız Rizline diye bir marka paspaslar, kokusuz olması iyimiş, bakalım sonradan kokma yapacak mı göreceğiz Rizline babam 8 senedir kullanıyor. Varlığını hissetmezsin abi. 0-300 yapalım ordan ciğerciye gideriz 😄 beni evden al yoksa yetişemem 😄 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Elektrikli araçlar, sanayi yolu görmeden burada çeşitli çözümlere uğramış bile . 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Ekim 2023 Yazar Paylaş 13 Ekim 2023 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Rizline babam 8 senedir kullanıyor. Varlığını hissetmezsin abi. 0-300 yapalım ordan ciğerciye gideriz 😄 beni evden al yoksa yetişemem 😄 300 deneyeceksek Servet gerekli, her anlamda @Servet Aydın Sen önden git ciğerciye, ben yetişirim bitmeden, yani umarım Tamer Topaç yazdı: Elektrikli araçlar, sanayi yolu görmeden burada çeşitli çözümlere uğramış bile . Sanayide ciğer de mi yemeyek 13 Ekim 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Hiç boşuna gelmeyin. Marşlı arabaya takviye vermem Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: 300 deneyeceksek Servet gerekli, her anlamda Sen önden git ciğerciye, ben yetişirim bitmeden, yani umarım Sanayide ciğer de mi yemeyek Akşamdan şarja tak abi sende Güneş alacak bir yere çek sonra arabayı çok yakmasın gelirken Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Sanayide ciğer de mi yemeyek Yok artık sanayi çayı. Ciğer hiç yok. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Adnan Çakır yazdı: Bundan bizde de var polosmart ihtiyaç halinde bulunmaz nimet ; arada lambasını açık bırak deşarj olsun tekrar şarj et pilleri ölmesin 😉 güzel alet evet, aynen dediğin gibi yapıyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Servet Aydın yazdı: Gazlama denmiş bildirim geldi Bugüne kadar gazlanmamasına ne demeli Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugüne kadar gazlanmamasına ne demeli Pinti diyelim de gaza gelsin 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Adnan Çakır yazdı: Bundan bizde de var polosmart ihtiyaç halinde bulunmaz nimet ; arada lambasını açık bırak deşarj olsun tekrar şarj et pilleri ölmesin 😉 yalnız bendeki hala full gösteriyor, en son 2 ay önce laf olsun diye takmıştım şarja, doldur boşalt gereklimidir, zira pili neredeyse hiç azalmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Yani çok gerekli değil belki ama biz de aklımıza gelince deşarj şarj yapıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Adnan Çakır yazdı: Yani çok gerekli değil belki ama biz de aklımıza gelince deşarj şarj yapıyoruz. “Şarj olsunlar.. deşarj olsunlar… “ diyen bi tarikat lideri vardı.. Yılda bir kez belki. lityumda yarım güçte dolu beklemek en doğrusudur. 4 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Ekim 2023 Yazar Paylaş 14 Ekim 2023 Köydeyiz, şarj aletlerini test ediyorum, 16A ile köy hattında bir sorun yaşamadım, bir süre daha şarja devam 9 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Ekim 2023 Yazar Paylaş 14 Ekim 2023 Khons şarj aletinin ekranı bu şekilde, ilave bilgileri olması güzel, bunun 3 faz desteği de var, 22kw destekliyor. Diğeri feyree diye çakma bir marka, tek faz 16amper desteği var, o da düzgün çalıştı. Khons da seyyar ama feyree daha az yer kaplıyor doğal olarak. Her iki şarj aletinde de akım ayarı mevcut, TOGGda da akım ayarı yapılabilmekte Oğuzkan Erışık yazdı: Tüketim nasıldı uzun yolda abi? beklediğim gibiydi, klima açık, dışarısı 3-6 derece, klima 22 dereceye ayarlıydı, 22kws/100km ile bitirdik. Afyon'da bir arıza verdi şarjdan sonraki molada, yeniden başlatmak zorunda kaldım akıllı cihazı 9 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Ekim 2023 Yazar Paylaş 14 Ekim 2023 Haa bu arada sabit hızla yolculuk ettim sayılır, 110km ile geldim genelinde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Khons şarj aletinin ekranı bu şekilde, ilave bilgileri olması güzel, bunun 3 faz desteği de var, 22kw destekliyor. Diğeri feyree diye çakma bir marka, tek faz 16amper desteği var, o da düzgün çalıştı. Khons da seyyar ama feyree daha az yer kaplıyor doğal olarak. Her iki şarj aletinde de akım ayarı mevcut, TOGGda da akım ayarı yapılabilmekte beklediğim gibiydi, klima açık, dışarısı 3-6 derece, klima 22 dereceye ayarlıydı, 22kws/100km ile bitirdik. Afyon'da bir arıza verdi şarjdan sonraki molada, yeniden başlatmak zorunda kaldım akıllı cihazı Yani aşağı yukarı 100 km de 200 lira mı yaktın. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Ekim 2023 Yazar Paylaş 14 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yani aşağı yukarı 100 km de 200 lira mı yaktın. Yaklaşık o şekilde, 176₺ yaktım 100km de emmi. Trugodan şarj ettim, 7.99₺ idi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Abi evden şarj etmek için köye mi gittin 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Yaklaşık o şekilde, 176₺ yaktım 100km de emmi. Trugodan şarj ettim, 7.99₺ idi Ben mazotla daha az yaktım 2 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Ekim 2023 Yazar Paylaş 14 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi evden şarj etmek için köye mi gittin Evden de oluyormuydu yahu, ben köyden şarj cihazı sandıydım tüh Oğuzkan Erışık yazdı: Ben mazotla daha az yaktım Yolda mazotlu tokatlamak da güzel oluyor ama 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Evden de oluyormuydu yahu, ben köyden şarj cihazı sandıydım tüh Yolda mazotlu tokatlamak da güzel oluyor ama Bir sonraki şehirde sen arabaya uzatmayı çekerken yanından geçmedi mi o mazotlu 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Evden de oluyormuydu yahu, ben köyden şarj cihazı sandıydım tüh Yolda mazotlu tokatlamak da güzel oluyor ama eskiden köyde elektrik şehre göre ucuzdu. Hala öyle mi acaba. Ama büyükşehir olmayan illerin köyünde Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Ekim 2023 Yazar Paylaş 14 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: eskiden köyde elektrik şehre göre ucuzdu. Hala öyle mi acaba. Ama büyükşehir olmayan illerin köyünde Kayınpeder elektiriği, en ucuzu 1 1 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts