Çağlar Bayur 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: otomatik park yaptırdım otomatik çıkış var mı? malum park edemeyen, park ettiği yerden çıkamaz rengi güzel 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Bu güzel oldu gerçekten, direk kullanıcı yorumunu arkadaşımızdan alabiliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Hayırlı olsun Murat Abi güle güle kazasız belasız kullan Artık her gün en az 1 TOGG görüyorum yolda. Çoğaldı baya. Detaylı görme fırsatımız da olur inşallah bi gün 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Ekim 2023 Yazar Paylaş 9 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Eskişehir yolunda denedim, kızılaya gittim geldim düz yol, trafik akıcıydı, sakin kullanım 17kws/100km ortalama aldım, sabahki 20kws/100km ise cinnah yokuşunun etkisi olabilir, yada hava daha soğuktu, belki de ondan, henüz bilemiyorum Çağlar Bayur yazdı: otomatik çıkış var mı? malum park edemeyen, park ettiği yerden çıkamaz rengi güzel Otomatik çıkış da var, bana saçma geldi biraz ama denedim, burnunu çıkarıp bıraktı 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Direksiyon falan nasıl? İçerideki kalite? Teslaların direksiyonu iğrenç mesela habire değiştiriyorlar. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Ekim 2023 Yazar Paylaş 9 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: Direksiyon falan nasıl? İçerideki kalite? Teslaların direksiyonu iğrenç mesela habire değiştiriyorlar. Orta kalite, orta sınıf Tesladan daha şık içi ama kalite olarak renoya benzer diyebilirim 1 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: İçinden tip 2 kablo dışında bir şey çıkmıyor ne yazık ki, adaptör dediğimiz şarj cihazlarını haricen almak gerekiyor Evde şarj etmek için adaptör mü lazım? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Ekim 2023 Yazar Paylaş 9 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: Evde şarj etmek için adaptör mü lazım? Adaptör deniyor ama aslında haberleşme cihazı ve kontaktör olan basit bir devre, evet gerekiyor, aldım ama ev uygun değil şarj için, taşınacağım yerde bakacağım uygun denk gelir umarım, evden şarj etmeyince ekonomik olmuyor yakıt konusunda Yorum bağlantısı
Harun Özden 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Maşallah. Hayırlı olsun Murat hocam, güle güle kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: Evde şarj etmek için adaptör mü lazım? Bi kablo arada laptop adaptörü gibi basit cihaz. 3.7kw/7.4 kw çekebiliyorsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 https://www.trendyol.com/evosarj/evomobil-tasinabilir-elektrikli-arac-sarj-istasyonu-ev-prizi-tip-2-10a-p-465319393 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 (düzenlendi) Hayırlı olsun Murat hocam, Fortis enerjinin uygulamasını yükle telefona. Ac şarj 4,75 TL. Konutkentte falan var istasyon. 9 Ekim 2023 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Murat Sürmeli yazdı: Orta kalite, orta sınıf Tesladan daha şık içi ama kalite olarak renoya benzer diyebilirim katılıyorum. sanki 2010 lardaki Jetta gibi filan bence. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota’da da farlar tamamen kapatılmıyor. Yani belki birini takip edecem gizlice. Yok. Edemezsin Bu arada reno, toyota, hyundai ve diğerlerinin türkiye fabrikalarında yönetim kurulunda en üstte o ülkenin vatandaşları var. Ama togg’un en tepesi türk. Opellerde orjinal ekipman olarak veriyorlar, caponlar kaç savaş gördü sanki far kapatsınlar. 5 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Ekim 2023 Yazar Paylaş 9 Ekim 2023 Serkan Toker yazdı: Hayırlı olsun Murat hocam, Fortis enerjinin uygulamasını yükle telefona. Ac şarj 4,75 TL. Konutkentte falan var istasyon. Aradığınız istasyona ve fiyata ulaşılamıyor Yorum bağlantısı
Fatih ÜNALAN 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Hayırlı olsun,bizde 2 ay önce teslim aldık ama araç 13 gündür serviste istanbuldan gemlik fabrikaya gönderdiler geri tek depo şarjla 70-80 km yapıyor problemi buydu.Servis konusunda şahsi görüşüm ki yeni marka oldukları içinde berbatlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Ekim 2023 Yazar Paylaş 9 Ekim 2023 Fatih ÜNALAN yazdı: Hayırlı olsun,bizde 2 ay önce teslim aldık ama araç 13 gündür serviste istanbuldan gemlik fabrikaya gönderdiler geri tek depo şarjla 70-80 km yapıyor problemi buydu.Servis konusunda şahsi görüşüm ki yeni marka oldukları içinde berbatlar. Geçmiş olsun, kötü olmuş Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Full şarj (yaklaşık 450-500 km ) neredeyse 2 hafta ortalama kullanıcının işini görür. Arada sırada bir yerde şarj ederseniz ev değişikliğine kadar idare eder. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota’da da farlar tamamen kapatılmıyor. Yani belki birini takip edecem gizlice. Yok. Edemezsin takip için önce öndekine yetişebilmesi lazım farları sonra düşünürüz 7 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ekim 2023 Paylaş 9 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: takip için önce öndekine yetişebilmesi lazım farları sonra düşünürüz 190’la kör takip yapabilecek babayiğit varsa arabayı veririz yav 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts