Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 İzlediğim bir videoda aşırı yakıt doldurmak evap sistemini bozar diyordu. aşırı yakıt dolumuyla birlikte sıvı yakıtın evap sistemindeki gaz tutucu kömürlere ulaşacağı ve yapısını bozacağından bahsediyordu. video altında kimisi bununla ilgili sorun yaşadığını kimisi de yıllardır aşırı doldurduğunu ve sorun yaşamadığını belirtmiş. bir sorun varsa garajınız benzin kokar diyordu video sahibi. Ama arabayı özel garajda bırakmıyoruzki gaz kokusu alalım. Başka yoldan anlamanın yolu yok mudur evap sistemiyle alakalı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İzlediğim bir videoda aşırı yakıt doldurmak evap sistemini bozar diyordu. aşırı yakıt dolumuyla birlikte sıvı yakıtın evap sistemindeki gaz tutucu kömürlere ulaşacağı ve yapısını bozacağından bahsediyordu. video altında kimisi bununla ilgili sorun yaşadığını kimisi de yıllardır aşırı doldurduğunu ve sorun yaşamadığını belirtmiş. bir sorun varsa garajınız benzin kokar diyordu video sahibi. Ama arabayı özel garajda bırakmıyoruzki gaz kokusu alalım. Başka yoldan anlamanın yolu yok mudur evap sistemiyle alakalı ben yaşadım. bozdu. aşırı doldurmayın. evapin bozuk olup olmadığını anlamak mı? gazdan ayağı çekince uzamalar, evapten acayip sesler vs. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül 2023 Yazar Paylaş 30 Eylül 2023 Tamiri de ucuz değilmiş. Başka parçalar da değişiyormuş. Arabayı sürerken içeride benzin kokusu olmazsa korkmaya gerek yok o zaman. Ya da motor arıza lambası yakmazsa Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 benzin kokusu zaten olmaz yeni araçta niye olsun. birşey olduysa olunca anlarsınız. Olmadıysa oldu mu diye kuruntuya gerek yok. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ekim 2023 Paylaş 1 Ekim 2023 Kullanım kılavuzularında hiç böyle bir uyarı görmedim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Ekim 2023 Paylaş 1 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: lpg candır Sallayalım tabanca cırrr yaparkrn Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim 2023 Yazar Paylaş 1 Ekim 2023 Evren Erakçora yazdı: Kullanım kılavuzularında hiç böyle bir uyarı görmedim. ben de kullanım kılavuzunda hiç lpg görmedim Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 Ekim 2023 Paylaş 1 Ekim 2023 Evren Erakçora yazdı: Kullanım kılavuzularında hiç böyle bir uyarı görmedim. 2 defadan fazla pompanın atmasına müsade etmeyin der genelde. Fordda ve Toyotada bu bilgi var. Zaten pompa attıysa kesmek lazım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim 2023 Yazar Paylaş 1 Ekim 2023 ben firmaların buna karşı önlem almış olduğunu düşünüyorum. Yoksa sürekli kanister bozulurdu. Çoğu kişi zorluyor ya da pompacı zorluyor taşırıyor yani depodan kanistere giden boruda bi valf falan vardır. Depo çok dolunca o valf kapanıp sıvı geçişi kapanır heralda. Ya da toriçelli yasası gibi depo çıkışı kanisterden aşağıda kalıyordur belki. Yani vardır bi önlemi bence Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Ekim 2023 Paylaş 1 Ekim 2023 15 yıldır şirket aracı kullanıyorum. Pompacılar genelde taşana kadar dolduruyor. Henüz bir arıza olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2023 Paylaş 1 Ekim 2023 Evren Erakçora yazdı: Kullanım kılavuzularında hiç böyle bir uyarı görmedim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben de kullanım kılavuzunda hiç lpg görmedim kullanıcı cebine faydası olanları yazmazlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim 2023 Yazar Paylaş 1 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: kullanıcı cebine faydası olanları yazmazlar o zaman ben yazayım. Lpg’ye 80 kuruş zam geliyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2023 Paylaş 1 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o zaman ben yazayım. Lpg’ye 80 kuruş zam geliyor rakam izafidir 8000 gelse de farkamz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Ekim 2023 Paylaş 1 Ekim 2023 Erhan Doruk yazdı: 15 yıldır şirket aracı kullanıyorum. Pompacılar genelde taşana kadar dolduruyor. Henüz bir arıza olmadı. Dizellerde sıkıntı yaşamadım bende hiç. Kendi aracımı da neredeyse ağızda görünecek kadar doldurtuyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim 2023 Yazar Paylaş 1 Ekim 2023 Çok yakan arabaya rakam zaten izafi. Yarın lpg pahalı olur, lng’ye geçersiniz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Ekim 2023 Paylaş 1 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok yakan arabaya rakam zaten izafi. Yarın lpg pahalı olur, lng’ye geçersiniz Bu kadar eleştiri hayranlıktan dolayı farkındasın değil mi? Adam v6 ya binip seninle aynı yakıyor ve ısınıyor da 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim 2023 Yazar Paylaş 1 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Bu kadar eleştiri hayranlıktan dolayı farkındasın değil mi? Adam v6 ya binip seninle aynı yakıyor ve ısınıyor da Kokusunu unutamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2023 Paylaş 1 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Bu kadar eleştiri hayranlıktan dolayı farkındasın değil mi? Adam v6 ya binip seninle aynı yakıyor ve ısınıyor da bi ısınsa n'oluyoruz ya hu bu toksik baterileri kim koydu koltuk altına diyecek ama sektör şu an kış uykusunda 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ekim 2023 Paylaş 1 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: kullanıcı cebine faydası olanları yazmazlar Aynaya cisimler göründüğünden daha yakındır yazan Amerikalı ya ayıp. Elini kayışa sokmayın falan diye yazması lazım mesela. Akıllı var akılsız var. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 1 Ekim 2023 Paylaş 1 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o zaman ben yazayım. Lpg’ye 80 kuruş zam geliyor bugün gaz bitti, biraz zangin sürüşü yapayım dedim benzinde gazladım. ama yinede lpg candır, zam ne zaman geliyor. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Ekim 2023 Paylaş 2 Ekim 2023 Sonra depodan akan yakıt araçları bol bol görüyoruz Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı 2 Ekim 2023 Paylaş 2 Ekim 2023 Pompa atınca keserim. Bir keresinde, "atınca kes" deyip, uzaklaştım. Dönüşte yere kadar akan yakıt gördüm. Pompacıya kızdım. Fakat yapacak bir şey yok.Bu yüzden araç başında bekleyip sonuç aldıktan sonra ödemeye geçerim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts