Servet Aydın 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Anlatılanlara göre masraflı bi araçmış Hayırlı olsun bu arada sayılan hiçbir kalem masraf değil bakım. Her 60.k da yapılan sıvı değişimi Temel Akyürek yazdı: Çok sert girmişsin abi. Lpg yi nasıl sökeyim Son cümlen harika ama Diferansiyel yağı değiştirince tortular gittiği için şıkırtı yapabiliyor. Lsd espirisini bilmiyordum. Değerlendireceğim. Teşekkür ederim aracın ruhu sert napalım yani🔥🔥🔥🔥 3 1 Yorum bağlantısı
Temel Akyürek 28 Eylül 2023 Yazar Paylaş 28 Eylül 2023 Kafamdaki tüm ? leri geçmiş durumda. Doğru bir tercih yapmışım. İyi bakılınca ömürlük kullanacağımdan da eminim. Şu an tek eksiğimiz İzmir'de bu işlerden anlayan bir usta. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Doğan Arşiray yazdı: hafif ıslak hafif çamur heryerde arkası kayar arabanın. çok tehlikeli kötü lastik de varsa. asla affetmez. acemi işi değil kesinlikle. ama çok eğleniyordum zamanında. Kışın Kartepe ye tırmanıyoruz arkadaşla, yerler hafif ıslanmış, muhabet ede ede gidiyorum hafif bı virajda baktım arkası yan vermeye başladı kendi kendine tatlı tatlı , la la la diye döndük sonrası 4 cekerle gittim Tek sevmedigim yönu in traversi idi, iki de bir takıyordum, 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Temel Akyürek yazdı: Öncelikle değerli bilgileriniz için teşekkürler. Her bakımda her yerini kontrol ettireceğim zaten. Sadece İzmide Usta bulmam lazım. Onlar işini bilir diye düşünüyorum. -Mısır üretimi olması avantaj mı dezavantaj mı? -4x4 kilit dediğiniz full time mı low mu? Aslında hangi zeminde ve hızlarda hangi vitesi kullanmalıyım dahadoğru bir soru? -Sizde lpg kapağa zarar vermemiş anladıgım kadarıyla.. 100b km kullanımızda değiştirdiğiniz parçaları ya da başınıza gelen olumsuzlukları paylaşbilir misiniz? -Nerede L dönmek istiyordunuz? Zemin nasıldı ona göre yanlayacak yerimi bileyim -Bu arada aracınızda kit ya da lastik var mıydı? Benimkisi şu an fabrika çıkışı gibi. Mısır üretimi olanlar, bildiğim kadarıyla bizde askeriyeye verilenler ve boş olduklarını biliyorum. 4x4 kilit dediğim low modu,unutmuşum. Zaten 40 veya 60 km/s e kadar hızlanabilirsiniz o modda, daha üstüne çıkmaz(denedim). Sert zeminde (asfalt beton vs) low modunda asla direksiyonu tam tur çevirip yürütmeyin aracı. Çook acayip sesler çıkartıyor. Dingil aks falan söküldü arkada bıraktım sanmıştım ben.. Ben 1 kez 240 bin km gibiyken, otoyolda kaldım gece 1 gibi, şanzıman balataları bitmiş. Arabanın suçu yoktu.. LPG kaynaklı sorun yaşamadım hiç, BRC idi kitim. Islak olan herhangi bir zeminde, özellikle trafikte yanınızda arabalar vs varken hızlı kalkıştan/kalkıp dönmekten kaçının, benim yanımda 75-80 yaşlarında bir teyze eski kasa golf direksiyonunda, dedim az hızlı kalkayım da döneyim.. Arabam teyzenin arabaya 20 cm mesafeden yalamak suretiyle istemeden U döndüm.(Spin attım baya baya) Kadın ruhunu teslim ediyordu Bilerek yapmadım ama.. İnip özür dilemiştim. Ama alışınca, kuru asfaltta bmw gibi yanlayabiliyor, yanlamanın kontrollüsü keyifli, kontrolsüzü ürkütücü Fabrikasyon idi benim araç. Mehmet Ozyurek yazdı: Maslakta merdivenlerden çıkmıştık.. Hatırlıyor musun.. Servet abi çıkmıştı da, araba benim diye fazla zorlamamıştı hatırlıyorum 8-10 basamak tırmanıp, kıyamadı kırarım diye,geri inmişti. Keyifliydi gerçekten.. Ali'nin araba mıydı, arkadan tır çarpmış, Ali aracıyla kullanarak evine gitmiş, tır çekici ile çekilmişti.. 1 8 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 izmir 2. Sanayide Engin usta diye birini methediyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.. Bakım için denenebilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Talha Bilgi yazdı: yine bize sarı site yolları.... bataklık bende 1 tur gezdim ilanları 4 Yorum bağlantısı
Temel Akyürek 28 Eylül 2023 Yazar Paylaş 28 Eylül 2023 Cem Işık yazdı: izmir 2. Sanayide Engin usta diye birini methediyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.. Bakım için denenebilir. Deneyeceğim. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Talha Bilgi yazdı: yine bize sarı site yolları.... çok para istiyorlar KJ lere. anlamsız derecede yüksek... 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Biraz daha överseniz Golf'ü satıp bir tane de ben alacağım. 1 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Ön farlar açılıp silikon ledle "angel eye" yapılınca çok yakışıyor, benimkine yapmıştı Servet abi elleri dert görmesin, fotoğraf bulamadım. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Selim Bilgin yazdı: Biraz daha överseniz Golf'ü satıp bir tane de ben alacağım. bence çok süper bir değişiklik olur aslında. 2005 sonrası dizeller iyi. 1 Yorum bağlantısı
Temel Akyürek 28 Eylül 2023 Yazar Paylaş 28 Eylül 2023 Doğan Arşiray yazdı: çok para istiyorlar KJ lere. anlamsız derecede yüksek... Arabalar genel anlamda çok yükseldi zaten. Artık ben de kredi çekip yükseltemeyeceğimi anlyınca çılgınlıklara giriştim Selim Bilgin yazdı: Biraz daha överseniz Golf'ü satıp bir tane de ben alacağım. Ticaretle uğraşıyorsanız bilemem ama artık kuru maaşlarla öyle kredi çekeyim, 2 senede bir araba yenileyim devri bitti. Para biriktirmek zaten hayal. Ev, arsa ve araba fiyatlar almış başını gidiyor. Millet şu an arabayı kumbara olarak görüyor. 2 metre boyunda adam 2023 polo alıyor. Sığmıyorsun oğlum neden alıyorsun diyorum. Şimdi aldım, 3 ay sonra 300 bin koyacak abi üstüne. Piyasası canlı falan diyor. Bu ne para kasma hırsıdır abiler. Görende 300 milyon dolar kazanacak sanacak. 300k dediğini millet bir gecede eziyor. Bizimki 15 sene kredi ödüyor. Bana çok ters geliyor bu işler. Hayata bir kere geliyoruz usta abi. Para biriktirmekle, mal mülk yapmakla ömrümü tüketemicem. Binicem üstüne, vurucam kırbacı Yol dahil günde 12-13 saatimi verdiğim emeğimin karşılığında, aman çizilmesin, orasına sürttüler mi diye endişe duyup, kasko şirketlerini zengin edeceğime, bir tane sağlam amerikan alır tabutum yaparım dedim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Selim Bilgin yazdı: Biraz daha överseniz Golf'ü satıp bir tane de ben alacağım. golfü satarken beni bi arasana Temel Akyürek yazdı: Arabalar genel anlamda çok yükseldi zaten. Artık ben de kredi çekip yükseltemeyeceğimi anlyınca çılgınlıklara giriştim Ticaretle uğraşıyorsanız bilemem ama artık kuru maaşlarla öyle kredi çekeyim, 2 senede bir araba yenileyim devri bitti. Para biriktirmek zaten hayal. Ev, arsa ve araba fiyatlar almış başını gidiyor. Millet şu an arabayı kumbara olarak görüyor. 2 metre boyunda adam 2023 polo alıyor. Sığmıyorsun oğlum neden alıyorsun diyorum. Şimdi aldım, 3 ay sonra 300 bin koyacak abi üstüne. Piyasası canlı falan diyor. Bu ne para kasma hırsıdır abiler. Görende 300 milyon dolar kazanacak sanacak. 300k dediğini millet bir gecede eziyor. Bizimki 15 sene kredi ödüyor. Bana çok ters geliyor bu işler. Hayata bir kere geliyoruz usta abi. Para biriktirmekle, mal mülk yapmakla ömrümü tüketemicem. Binicem üstüne, vurucam kırbacı Yol dahil günde 12-13 saatimi verdiğim emeğimin karşılığında, aman çizilmesin, orasına sürttüler mi diye endişe duyup, kasko şirketlerini zengin edeceğime, bir tane sağlam amerikan alır tabutum yaparım dedim. ne tabutu yahu bana tır çarptı vaktiyle tır çekiciyle gitti ben sürerek götürdüm tamirciye 2 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Doğan Arşiray yazdı: çok para istiyorlar KJ lere. anlamsız derecede yüksek... İlandakilerden birisini arasam, hemen ; "brodway olmuş bilmem kaç abi" der... 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Herkes gibi bende konuyu gördükten sonra sarı siteyi ziyaret ettim. Bi bu araç bide servet abinin jipe girip bakıyorum ara ara 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Doğan Arşiray yazdı: bence çok süper bir değişiklik olur aslında. 2005 sonrası dizeller iyi. Meredes mi o motor geçen bı abimize öneriyorduk da emin olamadım motor şanzıman nedir diye. Bu LPG fiyatları ile 3.7 daha ekonomik gibi ( ülkenin durumuna bak) ama onlarda ESP var Galiba :P 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Ali Gök yazdı: golfü satarken beni bi arasana Yıkatıp ilana koyacağım, teklifin varsa değerlendirelim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Talha Bilgi yazdı: İlandakilerden birisini arasam, hemen ; "brodway olmuş bilmem kaç abi" der... Satılmıyor kolay kolay ama hele bi ara bu asker çıkması düşük kmliler girdi piyasaya aboowww rakamlarin ayarı kaçtı 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Meredes mi o motor geçen bı abimize öneriyorduk da emin olamadım motor şanzıman nedir diye. Bu LPG fiyatları ile 3.7 daha ekonomik gibi ( ülkenin durumuna bak) ama onlarda ESP var Galiba :P değil. güncellenmiş 2.8 vmotori. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Temel Akyürek yazdı: Ticaretle uğraşıyorsanız bilemem ama artık kuru maaşlarla öyle kredi çekeyim, 2 senede bir araba yenileyim devri bitti. Para biriktirmek zaten hayal. Ev, arsa ve araba fiyatlar almış başını gidiyor. Millet şu an arabayı kumbara olarak görüyor. 2 metre boyunda adam 2023 polo alıyor. Sığmıyorsun oğlum neden alıyorsun diyorum. Şimdi aldım, 3 ay sonra 300 bin koyacak abi üstüne. Piyasası canlı falan diyor. Bu ne para kasma hırsıdır abiler. Görende 300 milyon dolar kazanacak sanacak. 300k dediğini millet bir gecede eziyor. Bizimki 15 sene kredi ödüyor. Bana çok ters geliyor bu işler. Hayata bir kere geliyoruz usta abi. Para biriktirmekle, mal mülk yapmakla ömrümü tüketemicem. Binicem üstüne, vurucam kırbacı Yol dahil günde 12-13 saatimi verdiğim emeğimin karşılığında, aman çizilmesin, orasına sürttüler mi diye endişe duyup, kasko şirketlerini zengin edeceğime, bir tane sağlam amerikan alır tabutum yaparım dedim. Bende bir tane tank var zaten. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Doğan Arşiray yazdı: değil. güncellenmiş 2.8 vmotori. Jeepin yani himm om seies olaydı iyiydi sanki Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Cem Işık yazdı: Ön farlar açılıp silikon ledle "angel eye" yapılınca çok yakışıyor, benimkine yapmıştı Servet abi elleri dert görmesin, fotoğraf bulamadım. Bende sinyal kolunu sök deyip arkamı döndüğümde direksiyon miline kadar söktüğün fotoyu bulamadım🍆 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Cem Işık yazdı: Ön farlar açılıp silikon ledle "angel eye" yapılınca çok yakışıyor, benimkine yapmıştı Servet abi elleri dert görmesin, fotoğraf bulamadım. Rengi lacivertti dimi Abi. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Temel Akyürek yazdı: Kafamdaki tüm ? leri geçmiş durumda. Doğru bir tercih yapmışım. İyi bakılınca ömürlük kullanacağımdan da eminim. Şu an tek eksiğimiz İzmir'de bu işlerden anlayan bir usta. Urla da bir usta var adını bilmiyorum. Rize'den 4x4 ustam tavsiye etmişti. İzmir içi duymadım. Acele etmeyin. Mutlaka biri çıkar . Bazı ustalar her tüketiciye iyi gelmiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts