Alpay Sumer 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2m çaput lazım. Var mı Aaa çaput deme üzülürüm 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Alpay Sumer yazdı: Aaa çaput deme üzülürüm 😂 Bizim orada Çaput Celal lakaplı eleman vardı nereden aklıma geldiyse. Dumansız Corci mi olur. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Alpay Sumer yazdı: Aaa çaput deme üzülürüm 😂 Ne yapacan, koltuklara kılıf mı 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Dumansız Corci mi olur. Benimkiler 1.2 su şişesi abi, üçlersem 1.7 yapacam ama kafaya koydum lokomotif styla 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ne yapacan, koltuklara kılıf mı Damatlık 😂 Kumas cok kalite ya öyle böyle değil.. Dik damatlık olur yani 😎 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Alpay Sumer yazdı: Damatlık 😂 Kumas cok kalite ya öyle böyle değil.. Dik damatlık olur yani 😎 arabayla mı? Aboov guzum o kadar bağlanmayın demiştik 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Abiler ayrı konu açmak istemedim, opelden anlayan bi yardımcı olursa sevinirim, göstergede km sıfırlama tuşuna bir kaç saniye basılı tutunca böyle bir ekran çıkıyor, bu nedir rakamlar neyi ifade ediyor, internette bu soruyu forumlarda soran olmuş ama adam akıllı cevap veren yok. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Gizli menü gibi bir şey galiba, hız , yağ basıncı, hararet, voltaj, tüketim falandır. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Evren Erakçora yazdı: Gizli menü gibi bir şey galiba, hız , yağ basıncı, hararet, voltaj, tüketim falandır. onlar cd30 teyp olduğunda ortada saat ekranında görünüyor abi, kadranda bu kasada çıkmıyor diye biliyorum. Ali Darbaz yazdı: El kitabında yazar onlar. Yarın bi bakayım arabada duruyor kitapları Selçuk Bakış yazdı: Bakım sayacı olabilir mi? Bakım yapalı 1000 km oldu insp falan da çıkmıyor ekrandan bakım zamanı sıfırlamıştık, benim de aklıma geldi ama rakamlar bakım kmsi ile ilgili değil abi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Alptuğ Özcan yazdı: Bu 16bin km'de olan hangi renk Hangi renk olmasını istersiniz. Dert değil, çözeriz :P 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Ebrar Tüfek yazdı: Abiler ayrı konu açmak istemedim, opelden anlayan bi yardımcı olursa sevinirim, göstergede km sıfırlama tuşuna bir kaç saniye basılı tutunca böyle bir ekran çıkıyor, bu nedir rakamlar neyi ifade ediyor, internette bu soruyu forumlarda soran olmuş ama adam akıllı cevap veren yok. ikinci takometre olabilir günlük veya sıfırlanabilen, o anda başka tuşa basınca sıfırlanıyormu? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 26 Haziran Yazar Paylaş 26 Haziran Metin Uzunoğlu yazdı: ikinci takometre olabilir günlük veya sıfırlanabilen, o anda başka tuşa basınca sıfırlanıyormu? başka tuş yok abi, o tuşu bırakınca da normal ekrana geri dönüyor Alptuğ Özcan yazdı: Bu 16bin km'de olan hangi renk bu 140 a doğru gidiyor düşük km tabiri bitmeye yakın, 100 k altı bitane daha denk gelse çökeriz bayandan hatasız 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Dükkanı kapatıp düştük hemen servise, şanzıman alt takozu görevini tamamlamış, onu değiştirdik. Km 140 bin e yaklaştı, şuan ses falan yok ama bi komple triger zincir bakımı yolda geliyor bakalım hayırlısı. 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Kırmızı tam 140.140 km oldu Mavinin fren bakımı var balata disk, km 180 küsürlerde 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Ağustos Yazar Paylaş 9 Ağustos Kırmızı corsa ile Ankaraya kardeşimi doktora götürmeye gittim, dönerken çorumda motor kırdık yarın söküp bakacağız ne var ne yok 4 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: Kırmızı corsa ile Ankaraya kardeşimi doktora götürmeye gittim, dönerken çorumda motor kırdık yarın söküp bakacağız ne var ne yok Geçmiş olsun çok bakımlıydı km azdı nasıl oldu acaba bu ? Merak ediyorum Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Allah allah çok kötü olmuş ya umarım az masrafla çıkarsınız Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Geçmiş olsun. İnşallah en az masrafla sorun halledilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Geçmiş olsun ebrar. Motor kırdık derken? Yorum bağlantısı
Recommended Posts