Nihat Palolu 23 Eylül 2023 Paylaş 23 Eylül 2023 Bana küçük bir bölgenin bina numaralarını gösteren harita lazım. Nereden bulurum diye araştırırken İzmir büyükşehir belediyesinin haritasını buldum. (izmir kent rehberi) Tam aradığım harita ama gel gelelim istediğim bölgeyi ekrana sığdırdığımda bina numaralarını göstermiyor harita küçüldüğü için. Evdeki televizyonun tarayıcısından girdim yine sığmadı. Hdmi kablom olmadığı için bilgisayarı televizyona bağlayıp deneyemiyorum. Büyük ekranı olanlar veya bilgisayarı tv'ye bağlayan bir arkadaşımız deneme yapabilir mi acaba? Link https://kentrehberi.izmir.bel.tr/izmirkentrehberi Bu haritada kırmızı çizgili yerde binalar vardı yıkıldı. O nedenle 65 ile 75 numara arasında bina yok. Aşağıdaki büyük haritada bunu ve birkaç noktayı işaretleyip çıktı almam gerekiyor. A4 değil tabi en büyüğü hangisine denk gelirse. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Eylül 2023 Paylaş 24 Eylül 2023 Konunun çözünürlükle alakası yok. Haritanın kodlamasında, ölçek küçüldükçe kapı numaralarının gösterilmemesi yazılmış. Yani 5k ekranda da baksak, ikinci resimdeki ölçeğe çektiğimizde yine kapı numarası göremeyiz. 4 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 24 Eylül 2023 Paylaş 24 Eylül 2023 İlçe belediyesinin numarataj bölümü kolaylıkla yapabilir. Gidip görüşmenizde fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 24 Eylül 2023 Paylaş 24 Eylül 2023 Bilgisayarda parça parça printscreen alın. Sonra bir programla bunları birleştirin. 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 24 Eylül 2023 Yazar Paylaş 24 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Konunun çözünürlükle alakası yok. Haritanın kodlamasında, ölçek küçüldükçe kapı numaralarının gösterilmemesi yazılmış. Yani 5k ekranda da baksak, ikinci resimdeki ölçeğe çektiğimizde yine kapı numarası göremeyiz. Değil Sani görünüyor. Ekran büyük olsa daha net görünecek. Şu an benim bilgisyardan aldığım görüntüyü ekliyorum. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 24 Eylül 2023 Yazar Paylaş 24 Eylül 2023 Serkan Karadağ yazdı: İlçe belediyesinin numarataj bölümü kolaylıkla yapabilir. Gidip görüşmenizde fayda var. İstediğim haritanın yarısı Konak ilçesi yarısı Karabağlar ilçesi Büyükşehir belediyesine mi gitmek gerekir acaba? Erhan Doruk yazdı: Bilgisayarda parça parça printscreen alın. Sonra bir programla bunları birleştirin. Son çare öyle yapacağım artık. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 25 Eylül 2023 Paylaş 25 Eylül 2023 Nihat Palolu yazdı: İstediğim haritanın yarısı Konak ilçesi yarısı Karabağlar ilçesi Büyükşehir belediyesine mi gitmek gerekir acaba? Büyükşehirde kolaylıkla yapabilir. Coğrafi bilgi sistemleri müdürlüğüne gidebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 27 Eylül 2023 Yazar Paylaş 27 Eylül 2023 Adres numaralama şube müdürlüğü çok yardımcı oldu. Verdiler istediğim haritayı. 3 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Eylül 2023 Paylaş 27 Eylül 2023 Nihat Palolu yazdı: Adres numaralama şube müdürlüğü çok yardımcı oldu. Verdiler istediğim haritayı. Ücret istediler mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts