Metin Mankal 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Pandemide tavan ,kaput,bagaj ve arka tamponu 1000 lira gibi komik bir rakama boyatmıştım. Ancak boyatmadığım kısımlar ve kaputta yeniden ve çok feci bir şekilde vernik atması oldu. e artık aracı değiştirme imkanımız olmadığına ve nikahımıza aldığımıza göre boyatalım bari dedik.Bu arada emekli oldum arabayı değiştirim diye hayaller kurarken emekli maaşım ev kirasına anca yeter oldu.Burada ev kiraları 15 binden başlıyor artık...Neyse lafı fazla uzatmayalım...Bu kez iyi bir şey olsun dedim ve en uygun Hyundai servise (dost işi) bıraktım.Arka bagaj ve tavan hariç fırın boya oluyor.Umarım iyi bir şey çıkar ortaya. Önümüzdeki hafta içi alacağım arabayı.. 27 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Emeklilik hayırlı olsun Hocam, temiz temiz elde bez yıkayarak binersiniz inşallah 😊 2 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Emekliliğiniz hayırlı olsun hocam. Ekonomik şartlar gerçekten zor yine de sizin için güzel bir emeklilik olur inş. Pug ve opel araçlarda vernik ya da güneş yanığı kronik sanırım ya da diğer araçlara nazaran daha hızlı oluyor bu. Sonuçlar güzel olur umarım keyifle binersiniz sonrasında folya vs düşünüyor musunuz? 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Eylül 2023 Yazar Paylaş 20 Eylül 2023 Selçuk Bakış yazdı: Emeklilik hayırlı olsun Hocam, temiz temiz elde bez yıkayarak binersiniz inşallah 😊 Arabasızlık zormuş.Gelsin de köpüklere saracam.. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Hayırlı olsun emeklilik hocam. Arabanız güzel, sağlıkla binin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Eylül 2023 Yazar Paylaş 20 Eylül 2023 Alparslan Coban yazdı: Emekliliğiniz hayırlı olsun hocam. Ekonomik şartlar gerçekten zor yine de sizin için güzel bir emeklilik olur inş. Pug ve opel araçlarda vernik ya da güneş yanığı kronik sanırım ya da diğer araçlara nazaran daha hızlı oluyor bu. Sonuçlar güzel olur umarım keyifle binersiniz sonrasında folya vs düşünüyor musunuz? Şartlar gerçekten çok zor.Helede özel sektör öğretmenleri için daha da zor..Burada şu sıralar imkanlar çok kısıtlı.Folyo işini düşünüyorum ama Ankara ya gittiğimde ancak.. Evren Erakçora yazdı: Hayırlı olsun emeklilik hocam. Arabanız güzel, sağlıkla binin inşallah. Teşekkürler Evren. Güzel araba şimdi Allahı var.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Allah sabır versin ve emeklilikte hayırlı olsun 😊 Başka uğraş vs olacak mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 folyo herhalde iki emekli maaşı tutar hocam güle güle kullanın bitmiş halinide paylaşın 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Eylül 2023 Yazar Paylaş 20 Eylül 2023 Metin Akbal yazdı: Allah sabır versin ve emeklilikte hayırlı olsun 😊 Başka uğraş vs olacak mı? Valla bir multimedya niyetim var..Tavsiyelere açığım.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 hocam hayırlı uğurlu olsun tertemiz olur. mahsuru yoksa ne kadara boyatıyorsunuz bende almerayı komple boyatacam önümüzdeki ay araştırma yapıyorum 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Eylül 2023 Yazar Paylaş 20 Eylül 2023 (düzenlendi) Mehmet Cihat yazdı: folyo herhalde iki emekli maaşı tutar hocam güle güle kullanın bitmiş halinide paylaşın Bak şimdi vaz geçtim folyodan..Bitmiş halini paylaşırım mutlaka.. 20 Eylül 2023 tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Eylül 2023 Yazar Paylaş 20 Eylül 2023 Bu arada hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Az da olsa emeklilik güzel şeymiş. Hiç bir şey yapmasan da her ay hesabına bir miktar komik bir rakam yatıyor. Mutlu ediyor insanı yine de.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Hayırlı olsun hocam. Boş boş durulmaz. Bir planın var mı ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 yeni boya iyidir sıfır araba olacak 2 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Eylül 2023 Yazar Paylaş 20 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun hocam. Boş boş durulmaz. Bir planın var mı ? Kızım 10. sınıfta Emmi. Tüm planlarım onun üzerine. Depremden sonra sırf onun için geri döndük buraya.Yoksa yaşanılır yanı kalmadı.. Çağlar Bayur yazdı: yeni boya iyidir sıfır araba olacak İnşallah Üstad..Göreceğiz bakalım.. Ali Gök yazdı: hocam hayırlı uğurlu olsun tertemiz olur. mahsuru yoksa ne kadara boyatıyorsunuz bende almerayı komple boyatacam önümüzdeki ay araştırma yapıyorum Dediğim gibi biraz dost işi oldu..20-25 arası bir rakam. Yoksa sanayiiide bile 15 ten aşağı rakam yok. Servisler 35 - 40 tan ağzını açıyor. 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Metin Mankal yazdı: Valla bir multimedya niyetim var..Tavsiyelere açığım.. Eksik anlattim hocam emekliyiz ya ondan dedim başka ugraş vs olacak mı diye 😅 Alisamadik sanırım 😁 Araba için multimedya android baskasi zaten olmaz. Yeni modellerde ne var bilmem ama ben 5 sene önce 8 çekirdek 2 GB ram 32 GB hafızalı almıştım. Hepsi aynı oluyor etiket farklı. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Emeklilik hayırlı olsun hocam. Siyahın kaderi işte. İyi korumak lazım sonrasında. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Sağlık ve huzur en yakın dostunuz olsun Metin öğretmenim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Hayırlı uğurlu olsun hocam emekliliğiniz. Mustafa Tüfekçi yazdı: Komple boyalı demesinler diye 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Fatih Evcin yazdı: Hayırlı uğurlu olsun hocam emekliliğiniz. Pandemi de tavan boyanmış zaten 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Bende boyatsam kaça maliyet çıktı size 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Pandemi de tavan boyanmış zaten olsun parça boya sınıfına girer bu durumda sonuçta komple boyanmamış araba 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts