İlkay Başaran 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: yüksek derken kiprit için izafidir mesela 110 a falan çıkabilir arada çok yüksek olur, 130 da silecekler silmez olur falan rüzgar şiddetlenşir O kadar mtvyi clioya versem 240 yapar 6 yakar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Alpay Sumer yazdı: Kahkaha attım 😂 Kibrite göre cılgın seviye ozaman 🤭 kışın arabasında şortla gezemeyen bile var ayrı bir dünya, 4 ekranda % ler grafikler uyarılar kalan menzilin git gide azalması , soğuk terler, değişik ... 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: kışın arabasında şortla gezemeyen bile var ayrı bir dünya, 4 ekranda % ler grafikler uyarılar kalan menzilin git gide azalması , soğuk terler, değişik ... Yazılımlı clio ile yüzde 10 eğime 90 la girip 150 ile çıkılması ve ortalama tğketimin 4.2 olması. Fakirler beğendi bile 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: kışın arabasında şortla gezemeyen bile var ayrı bir dünya, 4 ekranda % ler grafikler uyarılar kalan menzilin git gide azalması , soğuk terler, değişik ... Tam kibrit lafına cevap vereceğim, sonra benimki olmadığı aklıma geliyor... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Tam kibrit lafına cevap vereceğim, sonra benimki olmadığı aklıma geliyor... kaput açma mandalını neden koymuşlarsa, silecek suyu dışında o yasak bu yasak elleme patlar 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: kışın arabasında şortla gezemeyen bile var ayrı bir dünya, 4 ekranda % ler grafikler uyarılar kalan menzilin git gide azalması , soğuk terler, değişik ... Uzay mekiği sesi bile var abi 😂 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Alpay Sumer yazdı: Kahkaha attım 😂 Kibrite göre cılgın seviye ozaman 🤭 bu aralar kurum yakmak için gazlıyorum. Dokunmayın çok fenayım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Benim silecek kolu mükemmel sadece 3 fonksiyonu var. aç kapa 1 ve 2 kademe Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu aralar kurum yakmak için gazlıyorum. Dokunmayın çok fenayım offf sesi tahmin edemiyorum 🤭 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Alpay Sumer yazdı: offf sesi tahmin edemiyorum 🤭 Vuuuuuuuuuu-----Vuuuuuuuuu----- CVT düzgün hızlanma, elektrikli motor çalışması, CVT düzgün hızlanma, elektrikli motor çalışması 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Benim silecek kolu mükemmel sadece 3 fonksiyonu var. aç kapa 1 ve 2 kademe Fasıla ? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Benim silecek kolu mükemmel sadece 3 fonksiyonu var. aç kapa 1 ve 2 kademe 2004 fusion da aç kapa arasında geçen süreyi hafızaya alıp fasıla olarak kullsnıyordu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu aralar kurum yakmak için gazlıyorum. Dokunmayın çok fenayım subap bindirmesi var, yakamaz kurumu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: subap bindirmesi var, yakamaz kurumu yok artık. Binen sadece vergi yav 1800cc motorda ne kadar iğrenç bi ses çıkabiliyorsa o çıkıyor. Nanet. Mındar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 var var, kurum temizliği yapılamaz o motorda, selpak gibi : hapşur sil bitti yenisini al yutupta yok mu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: var var, kurum temizliği yapılamaz o motorda, selpak gibi : hapşur sil bitti yenisini al yutupta yok mu var. Emme manifoldunun plastiğini söküyor. 2 dk temizlik. Pirpak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: var. Emme manifoldunun plastiğini söküyor. 2 dk temizlik. Pirpak emme manifoldunda kurum temizliği........ süper fikir yahu bu , latteye konan kave aromalı mı olur aromasız mı 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: emme manifoldunda kurum temizliği........ süper fikir yahu bu , latteye konan kave aromalı mı olur aromasız mı balçık ve kurum. Tersleri yaşatıyoruz. Olağanlık bizim işimiz değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: balçık ve kurum. Tersleri yaşatıyoruz. Olağanlık bizim işimiz değil videodaki bir parça egr, emme değil egzos tarafı bir parça, kalanı da emme plastiğine yapışmış yağ buharı kalıntısı , iyi stopaj öder o kalıntı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Yok 67 ford mustang te vardı galiba. Bunla ilgili bir sinema film de vardı. Adam fasılalı sileceği icat ediyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Eylül 2023 Paylaş 22 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: videodaki bir parça egr, emme değil egzos tarafı bir parça, kalanı da emme plastiğine yapışmış yağ buharı kalıntısı , iyi stopaj öder o kalıntı yani kolay işler galiba Evde yapılır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül 2023 Paylaş 22 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yani kolay işler galiba Evde yapılır kolayı zoru izafidir, benim bi hava filtresi değişmem 8 saati buluyor 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Eylül 2023 Paylaş 22 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: benim bi hava filtresi değişmem 8 saati buluyor Fordda 2 saatte polen filtresi nerdeydi ya ile geciyor.. Gaz pedalı sökülmesi gerektigini farkedince bi 2.5 saat gecer.. 1 saat degisim.. sonra bel tutulunca kas gevsetici iğne 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts