Mustafa Tüfekçi 23 Eylül 2023 Paylaş 23 Eylül 2023 @Sami Demirpaz ilkini mi beraber aldiydik Ankara'dan. Cem yılmaz repliği gibi ilk yüklemeyi ankaradan yaptık İzmit'e kadar ben geldiydim :P Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Eylül 2023 Paylaş 23 Eylül 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: @Sami Demirpaz ilkini mi beraber aldiydik Ankara'dan. Cem yılmaz repliği gibi ilk yüklemeyi ankaradan yaptık İzmit'e kadar ben geldiydim :P aynen senle getirmistik. Daha pandemi yoktu. Buralar dutluktu 😅 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Eylül 2023 Paylaş 23 Eylül 2023 Sami Demirpaz yazdı: aynen senle getirmistik. Daha pandemi yoktu. Buralar dutluktu 😅 Mazot kaç paraydi be, hey gidi günler Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 24 Eylül 2023 Paylaş 24 Eylül 2023 Sami Demirpaz yazdı: Sattim abi, simdi elimizin altinda istedigim metrede yaparim 😅 Sen yetkili bi abiye benziyon, X arabanın yasal çekme yüküne bakabileceğimiz bir site var mı? Yoksa her aracın klavuzuna mı bakmak lazım? 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Eylül 2023 Paylaş 24 Eylül 2023 Erdem Doğan yazdı: Sen yetkili bi abiye benziyon, X arabanın yasal çekme yüküne bakabileceğimiz bir site var mı? Yoksa her aracın klavuzuna mı bakmak lazım? Her aracin kendine has cekme agirligi. Ayni kasa motoru kucuk veya 4 ceker araclar olabiliyor fark eder. towcar diye bir site var oradan aracini ve ithal karavanlari eslestirebilirsin. Bizim yerli markalar orada yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts