Doğukan Özdemir 17 Eylül 2023 Paylaş 17 Eylül 2023 Bu araç alınır mı? 3 silindir yaklaşma diyenler var Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 17 Eylül 2023 Paylaş 17 Eylül 2023 Admire 3 silindir Dizel için maalesef böyle bir algı var.Algı yönetimi yada gerçek?. Arabayı elden çıkarmak istediğinizde bu durum karşınıza mutlaka çıkacaktır.Arkadaşım düşük fiyata bile zor elden çıkardı. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 Seat Cordobalar da üç silindir. Ama sağlam araçlar. Belki marka farkı olacak ama 3 silindir diye araç alamayacaksak sıkıntı. Markaya göre değişiyor sanırım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 Zamanında sıfır almıştık, o zamana göre çok iyi gidiyordu, şimdi teknik verilerine bakınca çok şaşırdım. 17,8 saniye yazıyor sarı sitede, yanlış bence. Ama 20 yaşındaki halini almazdım ben olsam, benzinli LPG'li versiyonu daha mantıklı olabilir. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 Selim Bilgin yazdı: Zamanında sıfır almıştık, o zamana göre çok iyi gidiyordu, şimdi teknik verilerine bakınca çok şaşırdım. 17,8 saniye yazıyor sarı sitede, yanlış bence. Ama 20 yaşındaki halini almazdım ben olsam, benzinli LPG'li versiyonu daha mantıklı olabilir. 0-100 kötü, ara hızlanma iyi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts