Çağlar Bayur 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: O nasıl bir lastik yeni duruyorum kış lastiğine ankarada vakumlu derler 1 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: O nasıl bir lastik yeni duruyorum Kışlık kışlık 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Kışlık kışlık Beraber gittiğimiz arkadaşın aracında a/t lastik var o bile çoğu yerde yengeç mod on takılıyordu Tek çözüm çamur lastiği orası için 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak Paylaş 13 Ocak En son yapacağım aktivite. Karda gezmeye okeyim ama çamur bana göre değil. Altı komple çamur olmuştur o arabanın. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Araziye girecek olsam en son takacağım şey o basamak olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: En son yapacağım aktivite. Karda gezmeye okeyim ama çamur bana göre değil. Altı komple çamur olmuştur o arabanın. Sudan geçince temizleniyor altı İlkay Başaran yazdı: Araziye girecek olsam en son takacağım şey o basamak olurdu. Çok haklısın ancak onlar üzerinde idi standart donanım gördüğüm tüm bu kasada sportagelarda mevcut sökmeyi düşündüm ancaknatta marspiyer yok.uste takma değil 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yok canım kalmaz niye kalsın göbeğin üstüne oturmadığı sürece kalmaz bir şekilde çeker alır kendini en kötü geri çıkar. çıkamazsa diğer araç çeker alır. benim lastiklerim yazlık lastik. çamur lastiğim olsa varya çok güzel eğlenceli bir yol buldum Ballıca köyüne giderken, mis gibi araç yengeç gibi gidiyor. bir çok yerde güzel su geçişleri var tedirgin eden, ayrıca bazı yerlere girmedik giremedik yükseltme ve çamur lastiği şart olan yerlerde var oralara girmeden devam ettik. en son güzel bir genişlik bulunca 4 çeker kilidi ve esp kapattım ooooffff var ya müthiş güzeldi. Anlatırken bile ben eğlendim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Servet Aydın yazdı: İyi bol çamurda drift yapılmış belli O son eğlence abi öncesi yengeç mod Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat Geçen çamur faslı güzeldi ama temizlik gerekli idi. Okadar eğlencenin birde temizligi olması gerekiyordu. yordu biraz beni aracın altı çamurlu kalmıştı jantlarin içinde de çamur vardı. Bende jantlar söktüm sökmüşken kaliper vw disklerde paslı idi onlarida ısıya dayanıklı boya ile boyadım en son dış yıkama yaptım ama baya yordu 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat Çağlar Bayur yazdı: işte off the road un en zevkli tarafı Abi bana lift lazım birde o lifti kuracak yer. olmuyor böyle kriko ile çok zor oluyor garaj kirikosu mu alsam ne yapsam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat Paylaş 1 Şubat lift olmaz evde, hidrolik kriko olabilir, çıbıklı uzun Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat Çağlar Bayur yazdı: lift olmaz evde, hidrolik kriko olabilir, çıbıklı uzun O nasıl ki Şişe kiriko mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: O nasıl ki Şişe kiriko mu sanayide tükkanlardaki yahu torosların zamanında bile olan Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat Çağlar Bayur yazdı: sanayide tükkanlardaki yahu torosların zamanında bile olan Bunlardan mı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat Paylaş 1 Şubat heh bellle birşey, iki de kalın büyük odun takoz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat Aha buldum bana bundan lazım. https://www.instagram.com/reel/DEqO3YLP3p1/?igsh=MWpydm5hYWxlbWhvMg== 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Aha buldum bana bundan lazım. https://www.instagram.com/reel/DEqO3YLP3p1/?igsh=MWpydm5hYWxlbWhvMg== Mehmet ben bu kadar uğraşsam temizlik için bırak çamurdan geçmeyi su birikintisi görsem yolumu değişirim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat Fatih Uzun yazdı: Mehmet ben bu kadar uğraşsam temizlik için bırak çamurdan geçmeyi su birikintisi görsem yolumu değişirim. Bir hafta sonu beraber gezelim fikrini değiştiririm Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bir hafta sonu beraber gezelim fikrini değiştiririm Sağ koltukda herzaman varımne demişler en güzel offroad arkadaşının offroad u demişler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat Fatih Uzun yazdı: Sağ koltukda herzaman varımne demişler en güzel offroad arkadaşının offroad u demişler. Benide öyle kandırdırdılar beli bir süre sonra önce video izlemeye sonra araba bakmaya başlıyorsun 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Gerçek terapi https://www.instagram.com/reel/DFkPtxnMvuj/?igsh=MTh6YXF5ZjNuZnZzaQ== Yorum bağlantısı
Recommended Posts