Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart Tamer Topaç yazdı: Zoru severiz, imkansız zaman alır. Abi şaka bir yana, ciddi bakıyorum ama, piyasada araba yok. capon bak , lpg candır kart kampanyaları hep 700 tl al falan diyor, bizim depo 500 e doluyor mağduruz Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mart Paylaş 12 Mart Çağlar Bayur yazdı: capon bak , lpg candır kart kampanyaları hep 700 tl al falan diyor, bizim depo 500 e doluyor mağduruz LPG seviyoruz ama Coupe yolcu. Sanırım yine bir LPG' li birşey bakılacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Çağlar Bayur yazdı: capon bak , lpg candır kart kampanyaları hep 700 tl al falan diyor, bizim depo 500 e doluyor mağduruz o japona otomatik vites taksak nasıl olur. o nasıl bir depodur öyle benim depo 50 lt ile anca doluyor 2 k altı daha yakıt almadı gittiği yol max 440 km yakın mesafede kullanılıyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Mart Paylaş 12 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: o japona otomatik vites taksak nasıl olur. o nasıl bir depodur öyle benim depo 50 lt ile anca doluyor 2 k altı daha yakıt almadı gittiği yol max 440 km yakın mesafede kullanılıyor. Gösterge kaç lt gösteriyor abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Gösterge kaç lt gösteriyor abi? ben gecen gün karşıdan geldim araç maslak oto sanayide tamirleri yapıldı eve geldiğimde 8.8 gösteriyordu oradan yakıt alıp sıfırlamıştım her şeyi. iki gündür evde araç sadece okula gidip geliyor. akşam baktığımda 14.4 gösteriyordu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: o nasıl bir depodur lpg candır 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Mart Paylaş 13 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ben gecen gün karşıdan geldim araç maslak oto sanayide tamirleri yapıldı eve geldiğimde 8.8 gösteriyordu oradan yakıt alıp sıfırlamıştım her şeyi. iki gündür evde araç sadece okula gidip geliyor. akşam baktığımda 14.4 gösteriyordu. 14,4 olan voltaj değil mi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Mahmut Yıldız yazdı: 14,4 olan voltaj değil mi yok yok voltaj değil maalesef voltajda düşüyor aküde gidici gibi galiba marşta 9,5 lere düşüyor dedi usta en yakın zamanda aküde almam gerekecek. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Mart Paylaş 13 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: marşta 9,5 lere düşüyor Akü ölmüş, ağlayanı yok. İlk düşük sıcaklıkta marş basmayacak. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Mart Paylaş 13 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ben gecen gün karşıdan geldim araç maslak oto sanayide tamirleri yapıldı eve geldiğimde 8.8 gösteriyordu oradan yakıt alıp sıfırlamıştım her şeyi. iki gündür evde araç sadece okula gidip geliyor. akşam baktığımda 14.4 gösteriyordu. Tork konvertörlü araç kısa mesafe aynı güzergahta 20 litre de yakar, 10 litre de yakabilir. Ancak, 8,8 litre tüketimin detayı nasıl Abi. Genel tüketim nasıl şehirdışı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Mart Paylaş 13 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yok yok voltaj değil maalesef voltajda düşüyor aküde gidici gibi galiba marşta 9,5 lere düşüyor dedi usta en yakın zamanda aküde almam gerekecek. Akü gidici maalesef 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Tamer Topaç yazdı: Tork konvertörlü araç kısa mesafe aynı güzergahta 20 litre de yakar, 10 litre de yakabilir. Ancak, 8,8 litre tüketimin detayı nasıl Abi. Genel tüketim nasıl şehirdışı. tam bir uzun yol yapmadım ancak benim kullanımında düşüyor değerler geçen hafta sonu maslak oto sanayide idi araç gidip alıp geldim trafik yoktu gayet rahat geldim çok basmadım 80 90 arası hızlar ile geldiğimde 8.8 gösteriyordu. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Mart Paylaş 13 Mart İstanbul-İzmit/İzmit-İstanbul her hafta sonu gidip geliyorum. 90 km sabit ile 5,0 - 5,5 hiç şaşmaz. Karadeniz ve Ege güzergahlarında otoban hızlarında en fazla 7 görmüştüm. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Mart Paylaş 13 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yok yok voltaj değil maalesef voltajda düşüyor aküde gidici gibi galiba marşta 9,5 lere düşüyor dedi usta en yakın zamanda aküde almam gerekecek. Abi akü lazımsa şuradan fiyat almanı öneririm, ben buradan almıştım piyasaya göre uygundu. Çok satış yapan biryer. Apaydınlar Oto - Google Haritalar 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Mart Paylaş 13 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Abi akü lazımsa şuradan fiyat almanı öneririm, ben buradan almıştım piyasaya göre uygundu. Çok satış yapan biryer. Apaydınlar Oto - Google Haritalar 90A kaç kuruştur acaba. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Hayallerin ulaşılma gibi bir kötülüğü vardır derler Abi bu arada koltuk ısıtmalar sadece altta mı yoksa alt+sırt kısmında da var mı? Köksal hafta sonu baktım senin için alt+sırt ısıtma var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Aralık Yazar Paylaş 14 Aralık (düzenlendi) Bu gün muayene günü idi. bir kaç ufak hafif kusur ile geçtik. Motor no araç üzerinde okunamıyor Camlar sonradan film yapılmış Kısa far ayarı far hatalı 14 Aralık tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Aralık Paylaş 14 Aralık Bu arada foto çekmek yasakmış muayenede, birisinin muayeneden bırakmışlardı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık Paylaş 14 Aralık onu zaten kalacağı vardı galiba tartışmışlar falan? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Aralık Paylaş 14 Aralık Hayırlı olsun Mehmet abi. TÜVTÜRK standartlarına uygun yapılmış hiçbir şey atlanmamis. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Aralık Yazar Paylaş 14 Aralık Murat Sürmeli yazdı: Bu arada foto çekmek yasakmış muayenede, birisinin muayeneden bırakmışlardı İçeride kocaman yazı varmış sonra gördüm "Fotoğraf ve görüntü çekmek izne tabidir" yazıyormuş 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bu gün muayene günü idi. bir kaç ufak hafif kusur ile geçtik. Motor no araç üzerinde okunamıyor Camlar sonradan film yapılmış Kısa far ayarı far hatalı Standart maddeler. Benim aracın camında kocaman "V" işareti var. (Işık geçirgenliği %75 oranında kısıtlanmıştır anlamina gelen Roma rakamı ile 5 sayısı) Bu ibareye rağmen camlarda film var yazdılar. Durumu izah ettim, "ben camları siyah gördüm yazdım" diye salakça bi açıklama getirdiler. Net söylüyorum oradaki görevlilerin yuzde 95 i baktıkları araç hakkında gram bilgi sahibi değiller. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Bu ülkede orjinal defender tamponunu söküp şahin tamponu tak yoksa ağır kusur olur diyen çalışan elemanlar var. Neyse ki benim başıma gelmedi. Eğitimli personel bulmak değil de kendini yenileme ihtiyacı, merak, okuma, öğrenme, yabancı dil bunlar halkımıza "küfür" gibi geliyor. Bu şekilde yetişince tabi "ben öyle gördüm yazdım" diye dayılanabilirler. dayılanmak, yetki sahibi görünüp üstten konuşmak, dinlememek en büyük ülke sorunu. Başarılı işadamları hep "dinlemeleri" ile ünlüdür. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Öner Kurukuz yazdı: Net söylüyorum oradaki görevlilerin yuzde 95 i baktıkları araç hakkında gram bilgi sahibi değiller. Ben mondeo ile kalmıştım ya muayeneden.. Xenon farlı mondeoda otomatik eğim çalışmıyor dedi.. Çalışıyor dedim, otur arkaya bekle. 20 saniye sonra inecek far dedim.. Böyle olmaz, passatlar hemen iniyor dedi. E bu mondeo bununki 20 saniye sonra iniyor dedim.. Bana forddan bunun böyle çalıştığına dair yazı getir geçireyim dedi.. Tabi ford böyle bir yazı vermemişti. aracın 11 yaşına gelmiş. muatabımız değilsin demişti.. Açıklayıcı bir yazı yazıp, bir servise kaşeletip imzalatıp götürüp geçmiştim.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts