Çağlar Bayur 9 Mart Paylaş 9 Mart listeye bakmadım da evvelden yazdıklarından 40+ derim. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 10 Mart Paylaş 10 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Çarşamba akşamı kardeşler Otoya bırakmıştım aracı bu gün teslim aldım. Yapılan işlemler aşağıda tahmin alayım ne kadar tutmuş olabilir Karerüfer ısıtıyor mu 🤭 Memet bey😉 önemli olan o Focus'un bakımı geliyor hazırlıklı olayım ben de 😎 Ben 42 bin diyorum diğer arkadaşlara başarılar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Adnan Çakır yazdı: Karerüfer ısıtıyor mu 🤭 Memet bey😉 önemli olan o Focus'un bakımı geliyor hazırlıklı olayım ben de 😎 Ben 42 bin diyorum diğer arkadaşlara başarılar dilerim. Isıtıyor abi sorun yok gibi sadece biraz az üflüyor kontrol edilsin diye yazmış Hazırlıklı ol sen okadar hazırla biraz daha azı gelince supriz olur En yakın tahmin Eminden geldi Toplam masraf 33000 tuttu. İşçilik dahil 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Mart Paylaş 10 Mart Çağlar Bayur yazdı: 3300 güzel rakam 10 sene evvel de pahalıydı be abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart Paylaş 10 Mart Sani Gerşon yazdı: 10 sene evvel de pahalıydı be abi. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Mart Paylaş 10 Mart Çağlar Bayur yazdı: 3 3 senede %1000 gelmedi şimdi Abartmayalım. Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Mart Paylaş 10 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: En yakın tahmin Eminden geldi Toplam masraf 33000 tuttu. İşçilik dahil Çağlar Bayur yazdı: güzel rakam Elle değil bilgisayarla yazabilseydi bu listeyi birde Memet değil Mehmet yazsa +10bindi. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Mart Yazar Paylaş 11 Mart Çağlar Bayur yazdı: 3300 güzel rakam bir sıfır eksik abi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mart Paylaş 11 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bir sıfır eksik abi Daha tanımamışsın Çağlar abi'yi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Mart Yazar Paylaş 11 Mart Sani Gerşon yazdı: Daha tanımamışsın Çağlar abi'yi tanıyorum canım, unutuyor artık bazen hatırlatmak için yazıyorum hangi ülkede yaşadığını İstanbul'un öbür kıtasında diye kendini Avrupalı sanıyor 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart Paylaş 11 Mart Sani Gerşon yazdı: 3 senede %1000 gelmedi şimdi Abartmayalım. belgesiz yazmayız bak yine diyeyim de ben... bi sıfır ekle işte. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İstanbul'un öbür kıtasında diye kadıköy candır 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Mart Paylaş 11 Mart Çağlar Bayur yazdı: kadıköy candır Olsa bi Tango binsek üzerine Ben bincem ben. Yüksek katlarda tanıdığım çok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Tamer Topaç yazdı: Olsa bi Tango binsek üzerine Ben bincem ben. Yüksek katlarda tanıdığım çok. Sen o tangoyu rüyanda görürsün ancak gibi geliyor bana vaz geç o sevdadan yeni ufuklara yelken aç Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mart Paylaş 12 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sen o tangoyu rüyanda görürsün ancak gibi geliyor bana vaz geç o sevdadan yeni ufuklara yelken aç Bir umuttur yaşamak 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Mart Paylaş 12 Mart Tamer Topaç yazdı: Bir umuttur yaşamak al bi 2.0 tdci bak keyfine ne işin olur 1.6 ile 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mart Paylaş 12 Mart Fatih Keskin yazdı: al bi 2.0 tdci bak keyfine ne işin olur 1.6 ile Onun alasını kullandım Abi. Tango merakım tamamen keyfi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Tamer Topaç yazdı: Onun alasını kullandım Abi. Tango merakım tamamen keyfi. keyfi falan değil ulaşılmaz Fatih Keskin yazdı: al bi 2.0 tdci bak keyfine ne işin olur 1.6 ile meraktan değil o ulaşılmaz olduğunu düşündüğü için bilmiyor ki araç sahibi bir gün gel al diyecek, o zaman ulaşılır olduğu için istemeyecek. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mart Paylaş 12 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: keyfi falan değil ulaşılmaz meraktan değil o ulaşılmaz olduğunu düşündüğü için bilmiyor ki araç sahibi bir gün gel al diyecek, o zaman ulaşılır olduğu için istemeyecek. Zoru severiz, imkansız zaman alır. Abi şaka bir yana, ciddi bakıyorum ama, piyasada araba yok. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Mart Paylaş 12 Mart (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: keyfi falan değil ulaşılmaz meraktan değil o ulaşılmaz olduğunu düşündüğü için bilmiyor ki araç sahibi bir gün gel al diyecek, o zaman ulaşılır olduğu için istemeyecek. Hayallerin ulaşılma gibi bir kötülüğü vardır derler Abi bu arada koltuk ısıtmalar sadece altta mı yoksa alt+sırt kısmında da var mı? 12 Mart tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Hayallerin ulaşılma gibi bir kötülüğü vardır derler Abi bu arada koltuk ısıtmalar sadece altta mı yoksa alt+sırt kısmında da var mı? hahaha Çabi'den bahsederken ulaşılmasının çok güç olduğunu anladım ben zamanında arabayı bulsan anahtar yok, anahtarı bulsan ruhsat yok, ruhsatı bulsan satacak adam yok sonra hepsini bir araya getirince satamaya gönlü yok hayaller çok uzaklara gidiyor ulaşılması zorlaşıyor ısıtma altta var sırtta varmı bilmiyorum genelde kalın mont ile oturduğum için anlamamış olabilirim. hiçi dikkat etmedim bundan sonra dikkat edeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mart Paylaş 12 Mart Köksal Yılmaz yazdı: koltuk ısıtmalar sadece altta mı yoksa alt+sırt kısmında da var mı? Alaman mı sandın malzemeden çalsın. Has ve Kore malı. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Mart Paylaş 12 Mart Tamer Topaç yazdı: Alaman mı sandın malzemeden çalsın. Has ve Kore malı. Hele sor neden diye yeğende 2005 tucson var, geçenlerde binip çalıştırınca dikkatimi çekti. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Mart Paylaş 12 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Hele sor neden diye yeğende 2005 tucson var, geçenlerde binip çalıştırınca dikkatimi çekti. Bozuktur o. Yorum bağlantısı
Recommended Posts