Ümit Türk 25 Eylül 2023 Paylaş 25 Eylül 2023 Nazar değmesin maşallah iştahım arttı almak için 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Eylül 2023 Yazar Paylaş 25 Eylül 2023 Ümit Türk yazdı: Nazar değmesin maşallah iştahım arttı almak için hep bu forum yüzünden zaten. benimde başımı bu forumda ki abiler yaktı. burada göre göre yanlarına takıla takıla başımı yaktılar. ben de kabaran iştahımı doyurmaya çalışıyorum 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Bu gün sanayi günü Ufaktan bakımlara başlayalım Bu gün fren balataları ve yağı değişecek genel kontrol yapılıp acil eksikler yapılacak sonrası için triger ve motor bakımı için fiyat alınacak gerekli eksikler tespit edilecek Adres maslak Kardeşler oto kia 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 (düzenlendi) Bu gün yapılanlar ön disk torna ve balata değişimi Arka disk ve balata değişimi Fren yağı değişimi Yapılacaklar Triger değişimi Motor bakımı Amortisör üst takoz değişimi Salıncak burçları değişimi Rot başları değişimi Bunlarda daha sonra sırada olacak 21 Ekim 2023 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Maşallah. Erkenden kapısına bırakıp akşama alınmış:) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 suv da diski tornaya verme tavsiyesini veren ile çay içmek isterim, yakın zamanda titreme başlar ise işçilikiten kes Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: Maşallah. Erkenden kapısına bırakıp akşama alınmış:) Yok bırakma yok bekleyip teslim aldım Çağlar Bayur yazdı: suv da diski tornaya verme tavsiyesini veren ile çay içmek isterim, yakın zamanda titreme başlar ise işçilikiten kes Dikkate alacağım abi bu dediklerini titrer ise değişiriz şimdiki odedigimi geri isterim Sana yakın birbdaha geldiğimde haber ederim gelirsin beraber çay İçeriz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yok bırakma yok bekleyip teslim aldım En güzeli. Kimseye güvenip de araba bırakılmıyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Ekim 2023 Yazar Paylaş 22 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: En güzeli. Kimseye güvenip de araba bırakılmıyor.. Orada bırakabilirim sorun olmayacak güvenli bir yer. ben seviyorum beraber yapmayı sorun onlarda değil bende Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim 2023 Paylaş 23 Ekim 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bu gün sanayi günü Ufaktan bakımlara başlayalım Bu gün fren balataları ve yağı değişecek genel kontrol yapılıp acil eksikler yapılacak sonrası için triger ve motor bakımı için fiyat alınacak gerekli eksikler tespit edilecek Adres maslak Kardeşler oto kia Kadem ve Erdem usta, Kia ve Hyundai' nin kitabını yazan adamlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat önümüzdeki hafta için randevu oluşturuldu. haftaya çarşamba akşamı aracı kadem ustaya bırakacağım cumartesine kadar aşağıdaki işlemler yapılacak. trıger değişimi devirdaim değişimi yağ bakımı v kayışı ve bilyası komple ön takım elden geçecek gerekenler değişecek. ön amortisör üst takozları değişecek amortisörler sökülüp bakılacak yamukluk var ise değişecek. turbo kontrolü yapılacak enjektör kontrolleri yapılacak. 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: kadem ustaya Selamlar. Geçen hafta kurum temizliği yaptırdım ben de. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Tamer Topaç yazdı: Selamlar. Geçen hafta kurum temizliği yaptırdım ben de. ben bırakacam arabayı ne istiyorsa onu yapsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Çağlar Bayur yazdı: sıfırlanacak yani evet abi biraz masraflı olacak ama inşallah sıfırlanacak 195k olduk yenilemeye şu an iman yok bari elimizdekinin zevkini sürelim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Çarşamba akşamı kardeşler Otoya bırakmıştım aracı bu gün teslim aldım. Yapılan işlemler aşağıda tahmin alayım ne kadar tutmuş olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: İyimser tahminim 18000 Keşke Çok iyimser gördüm abi seni Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Emin Önal yazdı: Lİstede işçilik yok 30 civarı diyorum +/- 2bin 👏 Tebrikler yaklaştın Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Selçuk Bakış yazdı: 26 Yok yok daha yüksek Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Mart Paylaş 9 Mart (düzenlendi) 350 nin yüzde 10u? 9 Mart tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts