Servet Aydın 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Fatih Keskin yazdı: Bana da içine araba girecek dükkan lazım Kapadık biz yokuz Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Servet Aydın yazdı: Pilli arabası bozuk olan için var Randevu rica ediyorum 1 10 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Servet Aydın yazdı: Pilli arabası bozuk olan için var takarız pil ne olacak hem pilden kasıt akü ise benim aracımda var ama bozuk değil 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Şubat Paylaş 5 Şubat 400v harici bataryası olmayan yazmasın konu kısa devre yapıyor 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Servet Aydın yazdı: 400v harici bataryası olmayan yazmasın konu kısa devre yapıyor burdayık. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Servet Aydın yazdı: 400v harici bataryası olmayan yazmasın konu kısa devre yapıyor Pardon ama git kendine konu aç benim konumu gasp etme burada öyle yüksek voltaj yok 12 v neyimize yetmiyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: burdayık. Hocam buralar fakir koktu çıkalım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Servet Aydın yazdı: Hocam buralar fakir koktu çıkalım Hadi gidin zenginler yazmasın konuya biz fakirler anlamiyoruz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hadi gidin zenginler yazmasın konuya biz fakirler anlamiyoruz İnverterle çıkarız 400v 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: İnverterle çıkarız 400v olsun gene kabul etmez benim arabayı bu seferde zengin görünmeye çalışan fakir der bana 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Açılışta çelenk göndermeyene çay vermeyecekmiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Açılışta çelenk göndermeyene çay vermeyecekmiş. açılış mı var mış biz fakirleri çağırmaz hatta haberimiz bile olmaz simitçimiyiz biz çağrılmadığımız yere gidelim. tek tek davet etmeyecektir biz oraya gidersek bir topluluk adına gitmiş olacağız. e zaten o topluluk adına emmilerimiz üzerine düşeni yapacaktır. dimi @Mehmet Ozyurek emmi. yani çayı beleşe getirmenin bir yolu bulunur. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: simitçimiyiz biz beheri 20 tl den satılıyor, simit bey diyeceğiz artık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Çağlar Bayur yazdı: beheri 20 tl den satılıyor, simit bey diyeceğiz artık zengin olmanın diğer yolu neyapak hep fakirmi kalak 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: açılış mı var mış biz fakirleri çağırmaz hatta haberimiz bile olmaz simitçimiyiz biz çağrılmadığımız yere gidelim. tek tek davet etmeyecektir biz oraya gidersek bir topluluk adına gitmiş olacağız. e zaten o topluluk adına emmilerimiz üzerine düşeni yapacaktır. dimi @Mehmet Ozyurek emmi. yani çayı beleşe getirmenin bir yolu bulunur. Ne yapıyorum ben.. Anlamadım onu Gelecekseniz gelin len. hepiniz gelin. Bir şekilde ağırlarız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Gelecekseniz gelin üff davete icab etmeli Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Çağlar Bayur yazdı: üff davete icab etmeli Geçerken beni de alın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Ne yapıyorum ben.. Anlamadım onu Gelecekseniz gelin len. hepiniz gelin. Bir şekilde ağırlarız. çelenk melenk demişler getirmeyen falan demişler demişlerde demişler ne bileyim bende emmimiz var demek istemiştim. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat Paylaş 6 Şubat İlkay Başaran yazdı: Geçerken beni de alın. rezv. var mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Çağlar Bayur yazdı: rezv. var mı Var. Geberit marka. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts