Çağlar Bayur 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 teknik destek bekliyordur bi el atıverin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Rekoru kıran arkadaş egea’da debriyaja basmadan vites de değiştirebiliyor 13.43’te Biz bunu 95 yılında Şahinle yapıyorduk. Demode 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Biz bunu 95 yılında Şahinle yapıyorduk. Demode Yani sıkıntı yok mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Biz bunu 95 yılında Şahinle yapıyorduk. Demode yuüp ayrı bi dünya ses etme 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yani sıkıntı yok mu Sıkıntı yok.. Gerek de yok Her manuel kullanıcısının öğrenmesi gerektiğini ama gerekmedikçe yapmaması gerektiğini söylerim. Bir gün o balata bitip, ücra bir köşede yolda bırakabilir.. Yolda kalmamak için bunu öğrenmekte fayda var.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Sıkıntı yok.. Gerek de yok Her manuel kullanıcısının öğrenmesi gerektiğini ama gerekmedikçe yapmaması gerektiğini söylerim. Bir gün o balata bitip, ücra bir köşede yolda bırakabilir.. Yolda kalmamak için bunu öğrenmekte fayda var.. Balata bitince bu işlem neye yarayacak ki. Bu arada ben debriyaj teli kopan lada ile 150 km yol yapmıştım bu şekilde. 30 u şehir içi. 1 de marşa basıp kalkmalı.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yani sıkıntı yok mu Sen bunu yeni mi gördün cidden? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Balata bitince bu işlem neye yarayacak ki. Yav bitmez de ayırmaz olur. debriyaj merkezi bozulur. hidrolik kaybedersin.. vs vs.. Debriyajla oluşabilecek çok sorun var.. Gerçi sende yok bunlar. boş ver sen.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yav bitmez de ayırmaz olur. debriyaj merkezi bozulur. hidrolik kaybedersin.. vs vs.. Debriyajla oluşabilecek çok sorun var.. Gerçi sende yok bunlar. boş ver sen.. Ney yok bende 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Ney yok bende Tansuya diyordum ya.. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Ney yok bende yıldız tozusun sen 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Ney yok bende Quickshifter 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: yıldız tozusun sen Benz mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Benz mi? ne şarkı beee yutup işte bunu ararken onu tavsiye etti Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Ben tamamen sizin için şey yaptım. Düz vitesle bile değil, şanzımanla işim olmaz bı saatten sonra @İlkay Başarandebriyajsız geçişi biliyordum da sorun çıkarmama durumunu bilmiyordum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Adnan Çakır yazdı: Quickshifter Bunlara özenip yapanlar sonra neden talaş çıkıyor yağ değiştirirken diyorlar. Tutturulmuyor her zaman yani bazen sert geçiyor tak diye. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben tamamen sizin için şey yaptım. Düz vitesle bile değil, şanzımanla işim olmaz bı saatten sonra @İlkay Başarandebriyajsız geçişi biliyordum da sorun çıkarmama durumunu bilmiyordum. Cartlatmadan geçiriliyor da zorda kalmadıkça yapmamak lazım. Ben 150 km yol yapmıştım ama debriyaj çalışırken aşırı gereksiz bir aksiyon. Yoksa klasik otomatiğe de patinaj çektiriliyor. N de yasla gazı hafif frene dokunurken at d ye gör şenliği. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sorun çıkarmama durumunu bilmiyordum. tekniği alt vitesten üst vitese geçişine her vites için motorun uygun devrini ve araç hızını bilmek , pratik trafik akışında O her belirli hızda vitesi değişmek imkansız kadar yorar, rampada da motor yükünü ilave dip oranı kafadan hesaplamak yutbr ı aşar. düz yolda bi milyon km yapıalbilir bişi olmaz, cart sesi gelmedikçe debraiyaja basmadan değişmek senkromeç ile vites değişimi ile aynı şey 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Sekromenç yerinde çok mutlu sanayii esnafı sevinçli 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Başlık neden diğer konu grubunda. Bulamadım. Neyse otopark rampasından 5km hızla çıkınca pilden 5kw anlık tüketim gösteriyor 1 km hızla çıkınca 3kw anlık tüketim gösteriyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Yokuşta kalkış olacaksa çocukları indir. Trpede binin de Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Yokuşta kalkış olacaksa çocukları indir. Trpede binin de elektrik motorunda gaz pedalına 1mm dokununca anında 150nm tork veriyor ama 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: elektrik motorunda gaz pedalına 1mm dokununca anında 150nm tork veriyor ama Benim ptc de öyle. 2.saniye 50 derece hava geliyor. Tork 260 nm tamgazda Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Benim ptc de öyle. 2.saniye 50 derece hava geliyor. Tork 260 nm tamgazda ptc bende de varmış galiba. Hava soğusun hassas dereceyle bakacam. Ne kadar veriyormuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ptc bende de varmış galiba. Hava soğusun hassas dereceyle bakacam. Ne kadar veriyormuş aman diyeyim atkinson çalışmaya başlar 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: aman diyeyim atkinson çalışmaya başlar Bu korkudan parkinson olur adam yahu 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Bu korkudan parkinson olur adam yahu var ya hiç gülmedim, aklıma gelmişti ama ondandır Yorum bağlantısı
Recommended Posts