İçeriğe Yönlendir

Elektrik Süpürgesi

Çağlar Bayur

Servis kullanma tercihi   

61 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Mahmut Yıldız
Aytac Sakal yazdı:

Kargaburun kilide hasar veriyor hatta yankeski deneyenler oldu 🙂.

20230913_114617.jpg

Kilidi düşünen kim, işi görülsün yeter ki. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Önder Özcan yazdı:

Herkes de ciddi ciddi cevaplar vermiş :)

ELEKTRİKLİ bişey için servise gerek mi var. Kibrit olsa neyse.

:onder2:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Alpay Sumer yazdı:

tamir islerine bayilirim.. kendi makinam ise mümkün degil tamir olmuyor.. 😂 baskasinin arızası tamiri ise ömürlük tamir..

Aynı ben😀

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bendeki K2 bazen çalışmıyor. bir kaç defa anahtardan aç kapa yapınca çalışıyor. 

Bir defa çalışınca tekrar sorun oluşmuyor. 

Makineyle işin bitti şalteri kapattın suyu kapattın sonrasında tabancaya 1 kez bas bırak abi. İçinde basınçlı su kalmasın.

İçerde basınçlı su ile bırakırsan tekrar çalıştırmak için şalteri açtığında motor çalışmaz. Tabancaya basman gerekir.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Servet Aydın yazdı:

Bizimki k4mü ne. 13 yıllık hizmetine son vereceğim. Basınç anahtarını da kaybettik. Pompa basıncı da düştü. Sıfır yarı profesyonel makina bakıyorum sıfır. Var mı

K4 İzmir'e geldiğinde getir bakayım. K7 yarı profesyonel dediğinden daha güçlü. Sıfır yok, ellenmiş 2. el var :D

Yorum bağlantısı
Hamit inan

Köyde eski bir süpürge vardı geçen hanımın elinde bozulmuş. Söktüm motor yanmış. Nette baktım 300-400 motoru. Sonra letgoya baktım aynı ayarda iki süpürgeye birden 250 yazmışlar. Şimdi bunun için 150 TL benzin yakamam ordan geçerken bir ara alirim dedim. Sanırım sinekten yağ çıkarmak böyle birşey yada ben fazla pinti oldum.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Hayrettin Bahadir yazdı:

Atıyorum, yenisini alıyorum :p

2 günde bir villa değiştiren birinden süpürge tamir ettirmeyi ben şahsen beklemiyorum zaten. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Şimdi gelelim asıl konuya. İstanbul’da elektrikli araba özel servisleri hakkında bilgisi olan var mı :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Alpay Sumer yazdı:

Ben bu sefer cok ciddiydim 😉 

Bende olm

Nihat Palolu yazdı:

Makineyle işin bitti şalteri kapattın suyu kapattın sonrasında tabancaya 1 kez bas bırak abi. İçinde basınçlı su kalmasın.

İçerde basınçlı su ile bırakırsan tekrar çalıştırmak için şalteri açtığında motor çalışmaz. Tabancaya basman gerekir.

Bizde bu olmuyordu. Tetiğe basınca hortum içindeki basınç düştüğü için devam ediyordu çalışmaya

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Servet Aydın yazdı:

Bizde bu olmuyordu. Tetiğe basınca hortum içindeki basınç düştüğü için devam ediyordu çalışmaya

Tetiğe basınca motor çalışır ama bırakınca stop etmesi gerekir. Su bağlı değilse stop etmez.

Su bağlı iken tetiği bıraktığında stop etmiyorsa ya pompa içeriden çatlak veya su girişindeki çekvalf arızalı.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Nihat Palolu yazdı:

Tetiğe basınca motor çalışır ama bırakınca stop etmesi gerekir. Su bağlı değilse stop etmez.

Su bağlı iken tetiği bıraktığında stop etmiyorsa ya pompa içeriden çatlak veya su girişindeki çekvalf arızalı.

Bizdeki artık tabanca takılı iken çalışmıyor. İyicene bitti ömrü. 

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Elektrik süpürgemize nazar değmesin diye yorumda yapmıyorum oy da vermiyorum... :D 

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Erkut Uysal yazdı:

Elektrik süpürgemize nazar değmesin diye yorumda yapmıyorum oy da vermiyorum... :D 

:nazar: diyelim 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Servet Aydın yazdı:

Bizdeki artık tabanca takılı iken çalışmıyor. İyicene bitti ömrü. 

İzmir'e geldiğinde getir bakayım aga.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Erkut Uysal yazdı:

Ben de verdiğim oya pişmanım.. 

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Nihat Palolu yazdı:

İzmir'e geldiğinde getir bakayım aga.

Tükkandan çıkıp rotayı İzmir'e çevirsem en son alacağım şey yıkama makinası olur💀

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Tükkandan çıkıp rotayı İzmir'e çevirsem en son alacağım şey yıkama makinası olur💀

ben hiç izmire gitmedim biliomusunnn ağğğbiiğğ

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Servet Aydın yazdı:

Çağlar Bayur yazdı:

ben hiç izmire gitmedim biliomusunnn ağğğbiiğğ

Gelirseniz ben de bir buluşma ayarlanır bence, ayarlanmalı yani 🙂

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Servet Aydın yazdı:

Noolur beni al.  
pikaba iğne alalım ordan. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

IMAG0922_Original.jpeg

nası bir arşivin var lağğğ ama menemen güzeldi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Ozyurek yazdı:

Noolur beni al.  
pikaba iğne alalım ordan. 

pickup dizel mi?

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben de verdiğim oya pişmanım.. 

Kem gözler yine iş başında abi... Sen böyle bi tongaya nası düştün... :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...