Emre Demir 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Ben yaparım diyip sökerim sonra yapamam , zaten hanım çoktan marka model belirlemiş olur onu alırım , aldıktan sonra kablosunu , motorunu vs söker dağıtır bir yerlerde değerlendiririm diye kaldırırım , sonra bulamam. 3 9 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Hitachi yğkleyicinin klima radyatör fanı arızalandı. Dış ünitedeki fan. O çalışmayınca klima 2 dk sonra korumaya alıp kapanıyor. Neyse servise sorduk. 32 bin tl artı kdv. Söktük sanayiye gittik. Presliymiş kestirdik açtık, kömür uydurduk. Şimdi çalışıyor. 200 tl. 6 2 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Benim seçenek yok şıklarda. 1 kere serviste değişti 2 kere de ben değiştirdim üstüne. Sargıları bakır değil alüminyum. Sonra 4.ye bozulunca yenisini aldık. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: bozulmaması temmenisi ile Konunun açıldığı yer itibari ile, elektrikli motor değil, gazlı sanırım? 1 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Philips için; kapağı kırıp açtıktan sonra daha önce hiç görmediğim bir vida şekli ile karşılaşıp servise götürmüştüm. bazen elden birşey gelmiyo servise götürmek dışında Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Çağlar abi süpürge mi lazım 😀 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Bir kaç kere tamir etmişliğim var en son ses geliyor şikayeti üzerine söktüm motor dış muhafaza sacı çürümüş mecburen servise götürdüm. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Dyson kullananlar oy kullanıyor mu? 2 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Eylül 2023 Yazar Paylaş 12 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Dyson kullananlar oy kullanıyor mu? röptaşambırımla az sonra veranda da buluşalım ahahahhayt Sani Gerşon yazdı: Konunun açıldığı yer itibari ile, elektrikli motor değil, gazlı sanırım? subli: lpg candır Mehmet Zincirkıran yazdı: daha önce hiç görmediğim bir vida şekli ile karşılaşıp U şeklinde tornavida mı lazım oldu 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Samsung süpürgenin motoru yandı servis 500 dedi, aynı özelliklerde daha güçlü altus süpürgeyi 800 gibi bir rakama almıştım 3 yıl garantili. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Dyson kullananlar oy kullanıyor mu? Biri var senden iyi olmasın. Sıfır dyson motorunu 1 ay gibi çok kısa bir sürede yakmayı başararak tarihe altın harflerle adını yazdırdı 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: U şeklinde tornavida mı lazım oldu üçgenimsi bir vidaydı abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Nihat Palolu yazdı: Biri var senden iyi olmasın. Sıfır dyson motorunu 1 ay gibi çok kısa bir sürede yakmayı başararak tarihe altın harflerle adını yazdırdı saygılar sunarım🍆 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Düşündüm de. Hiç bozulmadı. Ama bozulsa yenisini alırdım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Eylül 2023 Yazar Paylaş 12 Eylül 2023 Mehmet Zincirkıran yazdı: üçgenimsi bir vidaydı abi en gıcığı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Ofisimizde kullandığımız bir kere bozuldu, yenisini aldık. Evde kullandıklarımız bir tanesi 25 sene sonra performans kaybetti (hala çalışıyordu), değiştirdik. Bir tanesi ise süpürgesi kırıldı, yedek parçası çok pahalıydı, yeni aldık. Amacımız nedir konudaki? Ciddi olarak soruyorum da. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Kömür biterse dyson hariç tüm markaların kömürü bulunuyor veya uyduruluyor. Rulmanlar ses yapıyorsa pervane kapağı presli değilse rulmanlar değişiyor. Motor yanmışsa yeniden sarılabiliyor. Tabi süpürgenin güncel fiyatı, serviste motor değişim fiyatına bakıp karar vermek lazım. Yeni süpürge almak pahalı olabilir. Ben tamirci olduğum için kendi işimi kendim görüyorum, gidip yenisini almam. Evdeki dysonları da dükkandaki hurdalardan yapmıştım 🤣 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Dyson-LARI..para var huzur var Para mı o da ne? Onun bunun hurdalarından topladım. Karcher K7 topladım zehir gibi, lazım mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Nihat Palolu yazdı: Para mı o da ne? Onun bunun hurdalarından topladım. Karcher K7 topladım zehir gibi, lazım mı? Bizimki k4mü ne. 13 yıllık hizmetine son vereceğim. Basınç anahtarını da kaybettik. Pompa basıncı da düştü. Sıfır yarı profesyonel makina bakıyorum sıfır. Var mı Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 (düzenlendi) Servise gitmem mutlaka kendim söker bakarım.Çankayada İş Hanı var parçasını ordan temin etmeye çalışırım. Bulamazsam yeni süpürge alırım. Mehmet Zincirkıran yazdı: üçgenimsi bir vidaydı abi Civatayı Merak ettim Her cıvata sökülür. 13 Eylül 2023 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Bizimki k4mü ne. 13 yıllık hizmetine son vereceğim. Basınç anahtarını da kaybettik. Pompa basıncı da düştü. Sıfır yarı profesyonel makina bakıyorum sıfır. Var mı Revizyonlu gümrük çıkması pert kayıtlı dyson alıp burada hava yapmayalım lütfen 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Revizyonlu gümrük çıkması pert kayıtlı dyson alıp burada hava yapmayalım lütfen Hâlâ nefes alman üzdü beni 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts