Ahmet Çalışkan 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Merhaba, https://www.instagram.com/karikuturk/ Linkte yer alan İnstagram sayfamda daha önce kadın giyim üzerine satış yapıyorduk. İşler yürümedi. Ben de bir süre sevdiğim karilatürleri paylaştığım bir sayfa olarak kullandım Şimdi o sayfayı değerlendirmek istiyorum. Takipçilerin tamamı gerçek değil. Sanırım yarısı sahtedir. Eşim evden çalışmak istediği için o yönetecek sayfayı ve 3-5 kuruş da olsa gelir getiren bir şekilde kullanmak istiyoruz. Fikirlerinize, tavsiyelerinize açığım. Yorum bağlantısı
Hamit inan 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Vatan millet Sakarya edebiyatı yapan sayfalar geldi aklıma. Buldukça engelliyorum. En son yevmiye yada paylaşım başına calisiyorlar diye duymuştum 😂 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Büyük sıkıntı bu karikatür işi, telifi vs derken bence başka bir meşgale şart, aman derim 5 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 İnstagram'ın yaş ortalaması daha çok genç işi. Onların da karikatüre ilgisi merakı yok. Bir de telif atıyorlar, eskiden ses etmezlerdi. İlla denenecekse popüler tag ekleyip ücret ile promote satın alınıp denenebilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 tüm karikatürleri acilen silin derim 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Cem Işık yazdı: Büyük sıkıntı bu karikatür işi, telifi vs derken bence başka bir meşgale şart, aman derim paylaşma demiyoruz, evde paylaş. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 11 Eylül 2023 Yazar Paylaş 11 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: tüm karikatürleri acilen silin derim Sayfanın formatı değişecek işte bi konsept arıyoruz, mecburen silinecek Cem Işık yazdı: Büyük sıkıntı bu karikatür işi, telifi vs derken bence başka bir meşgale şart, aman derim Gelir olsun derken ekstra gider çıkmasın başımıza Hamit inan yazdı: Vatan millet Sakarya edebiyatı yapan sayfalar geldi aklıma. Buldukça engelliyorum. En son yevmiye yada paylaşım başına calisiyorlar diye duymuştum 😂 3-5 kuruş için şerefimizden de taviz vermeyelim şöyle aylık 40-50 bine düşünürüm ama 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 ensegramdan yutüplerden para kazanılmaz, bir şekilde kazanılmış keş paranın vesilesi / vitrini olur ancak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Bu kadar karikatüre, Cahil cesareti diyorum.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu kadar karikatüre, Cahil cesareti diyorum.. kesin bunun da karikatürü vardır 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Benim sahada 3200 tane home office çalışanım varm. İt hizmeti veriyorum. Eşinizde bu tip home office çalışan bir bankacı olabilir. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 12 Eylül 2023 Yazar Paylaş 12 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Benim sahada 3200 tane home office çalışanım varm. İt hizmeti veriyorum. Eşinizde bu tip home office çalışan bir bankacı olabilir. İşe alırsanız olabilir tabi neden olmasın Çok başvuru yapıyor ama, Homeoffice çalışma olmasına rağmen "bazen ofise gelmeniz gerekebiliyor" gibi gerekçelerle Kırklarelide olduğumuz için reddediliyor başvurular. Yahu zaten evden çalışacak, şehrin ne önemi var. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: ensegramdan yutüplerden para kazanılmaz Kim diyor? Çok yanlışsın. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Kendinize bir motosiklet alın ve MotoVlog çekimleri yapın. Sayfa yürümezse bile motosiklet keyfini yaşarsınız Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: İt hizmeti veterinerlik? 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Kim diyor? Çok yanlışsın. belgeler hazır ocakbaşında masaya yatıralım tüm dünyadan , bizim 3 kağıtçı açıklamak yassagh diyen yutbrlar pabucumu yesin 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 Hayrettin Bahadir yazdı: Kendinize bir motosiklet alın ve MotoVlog çekimleri yapın. Sayfa yürümezse bile motosiklet keyfini yaşarsınız ya motor yürümezse? :P 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: ya motor yürümezse? :P Satılık (: 14 Eylül 2023 tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Paran yoksa binmeyive Aldın mı DL ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 Hayrettin Bahadir yazdı: Aldın mı DL ? Yok alamadık malesef. Dominara devam 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Eylül 2023 Paylaş 14 Eylül 2023 Hayrettin Bahadir yazdı: Satılık (: Ayıp ama ya, (izin) alan var alamayan var.. Görüp canı çeker diye düşünmek yok mu? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts