Mehmet Hedef 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Sevgili Otoclup ailesi Daha önce açmış olduğu yeni konuda aracım ile hareket ederken araç 120 130 yaparken özellikle rampalarda ısı göstergesinin anlık olarak yükseldiğini ayağımı gazdan çektiğin de 5 , 6 saniye içerisinde tekrardan normal yerine geldiğini söylemiştim devamında Adıyaman daki Bir çok ustaya bu konuyu sordum ama tatmin edici cevaplar alamamıştım çok şükür ki imdadıma ÇAĞLAR ABİNİN ATTIĞI GALİBA RUS OLAN ŞAHSIN ANLATTIĞI SOKETİ SÖKTÜĞÜ AN İŞTE ORASI BENİM ARAÇTADA AYNI YERİ Değerli Ustam doğan dizel Arif usta Benim almış olduğum ısı müşürünü bugün uzun bir uğraştan sonra söküp yenisini müşürün dibine 2 adet bakır pul atarak taktı arabayı 1 saate yakın rampada ve düzde sıkıştırıp kullandım herhangi bir sorun olmadı. durumu takip edip aktaracağım yine DAHA ÖNCE SIKINTIMDA SORUMA CEVAP VEREN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM OTO CLUB AİLESİ...... 3 Yorum bağlantısı
Çözüm Çağlar Bayur 11 Eylül 2023 Çözüm Paylaş 11 Eylül 2023 geçmiş olsun, ruslar bu konuda iyi neyi nerede bulup çıkartıyor, yutubu rus a ayarlayıp aratmalı, vesile ile o lpg enjektörlerinden hiç haz etmem ohmları yüksek ve kütük halindeler aklınızda olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts