Osman Ünal 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 Yücel Gezgin yazdı: 1- 2016 yılında sıfır olarak vw jetta almıştım,araç şu an 25 bin kmde 2- araç kapalı garajda yatıyor 3- araç full orjinal (Boya,değişen vs. yok) 4- başka bir arabamı alayım diyorum,Renault clio gibi 5- galericinin söylediklerine ne diyorsunuz 1- Yani sıfır gibi. 2- Uzun bir müddet daha eskimeyecek demek ki 3- Başına bir şey gelmediğinden mide bulandıracak bir şey de yok. 4- Kendi arabanızı kullanıp hemen akabinde clio ya binin ve farkı görün. (clio kötü demedim ) 5- Çok yakın arkadaşlarım da bana aynısını söylüyor, eskidi artık yenisini al bunu (bize, bana) sat. 3 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 Cavit Çırakoğlu yazdı: 950 ye satılır ise 1160 a boşline golf alınabilir. Abi bana kalırsa jetta golfden güzel araba ama herkesin fikri ayrı. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 Murat Kırçal yazdı: Abi bana kalırsa jetta golfden güzel araba ama herkesin fikri ayrı. 7,8 yaş fark , kasa ,teknoloji farkı var ama. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Meslek gereği ticari düşünmüş bence ticari olarak haklı daha fazla prim yapacağını bende düşünmüyorum. Ben değiştirmek yerine jetta ile devam ederdim. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Reno/fiat vb markaları hiç sevmem ama mademki aracınızı kullanmıyorsunuz, hep garajda yatıyor, bunu satıp sıfır ayarında yüksek model bir reno/fiat araç alırsanız, mevcuda göre daha yüksek bir prim yapabilir, satması da daha kolay olur diye düşünüyorum 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 2016 yılında sıfır aldığım bir aracı şu durumda satmaz devam ederdim. Üzerine ekleyeceğim parayı da farklı bir yatırım ile değerlendirilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Jetta'nın piyasası niye ölsün ki. Chevrolet ülkeden çekilmesine rağmen araçları hala satıyor. Yıllar rover alındı, satıldı bu ülkede. Bence de dursun. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 12 Eylül 2023 Yazar Paylaş 12 Eylül 2023 İsa Acar yazdı: Reno/fiat vb markaları hiç sevmem ama mademki aracınızı kullanmıyorsunuz, hep garajda yatıyor, bunu satıp sıfır ayarında yüksek model bir reno/fiat araç alırsanız, mevcuda göre daha yüksek bir prim yapabilir, satması da daha kolay olur diye düşünüyorum Evet düşüncem bu yönde. Çağlar Bayur yazdı: yerine kiliyo gelecek ise kalsın Ancak clio gibi araçların sıfırını alabiliyorum o yüzden çağlar bey. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts