Hayrettin Bahadir 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 (düzenlendi) Sen 9 Eylül dersin iki kelime Ben değişen yazgı anlarım Özgürlük anlarım, bağımsızlık, Sen İzmir dersin iki heceyle Ben sevinçten ağlarım ★★ Tarihin başı mı dönmüş Şimşek hızı geldiklerinde? Şaşırmış mı toprak Ayakları yere değmeyen atlar geçerken? Önce deniz mi görmüş Kavruk yüzlü neferleri? ★★ Bugün 9 Eylül Tam sırasıdır canlandırmanın hatıraları Sen 9 Eylül dersin iki kelime Ben onurlu bir halk anlarım Rüzgarın çevirdiği sayfa anlarım Sen İzmir dersin iki hece Ben saygıyla ayağa kalkarım. Küllerinden yeniden doğan, bir devri başlatan, kurtuluş mücadelesini ateşleyen tarihi günü özetler bu dizelerle, bir tarih ve iki kelimeden ibaret değildir 9 Eylül. 9 Eylül 2023 tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi 22 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Doğum günün kutlu olsun güzel İzmir. 5 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Yunan Bayrağı yerine Ay Yıldızlı Bayrağımızın İzmir Hükümet Konağına çekilişi. 4 Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Her bölüm sonu bir sonraki bölüme link verir. 13 vs.bölüm sıkılmadan boş kaldıkça yerinde dinlenebilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 zaman hızla değişiyor, dokunmatik ekranlarda internet üstünden kutladığımız 9 eylül günümüz kutlu olsun, lakin artık işgallerin de eski muharebeler gibi bir lokasyonda toplanıp top tüfekle yapılmadığının da farkında olma zamanlarındayız. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 (düzenlendi) 9 Eylül 2023 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Şu an da işgal ediliyoruz. Ama bunu halkımıza anlatamıyoruz. Anlamıyorlar. En çokta buna üzülüyorum. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts