Ali Memisoglu 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Malum fiesta aracı motor soğutma suyu fazlasını kendisi boşaltıyor Aynı durum motor yağı için de geçerli mi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Motor suyunun fazlası nasıl boşalıyor? Düdüklü tencere gibi mi? 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 fazla yağ ciddi sorundur. hemen çektirin. eğer durup dururken fazlalaştıysa daha büyük sorundur 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Evren Erakçora yazdı: Fazla yağı çektirin bir yağcıda. Ben 50 cc şırınga ve serum hortumuyla yapıyordu, biraz uğraştırıyordu ama. 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 8 Eylül 2023 Yazar Paylaş 8 Eylül 2023 Evren Erakçora yazdı: Fazla yağı çektirin bir yağcıda. Mehmet Göktürk yazdı: fazla yağ ciddi sorundur. hemen çektirin. eğer durup dururken fazlalaştıysa daha büyük sorundur birkaç seferdir arabanın altında yağ görüyorum, ustama götürdüğümde fazla yağı tahliye ediyor diyor, şüphelenmeye başladım 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Ali Memisoglu yazdı: birkaç seferdir arabanın altında yağ görüyorum, ustama götürdüğümde fazla yağı tahliye ediyor diyor, şüphelenmeye başladım Contalardan falan kaçırıyordur. Uğraşmak istemediği için veya bulamadığı için kendince uydurmuş birşey. Farklı bir ustaya gösterin bence aracı. 2 Yorum bağlantısı
Behlül Baş 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Şu sözde ustalar beni usta yaptı ya. Rezalete bak tahliye ediyormuş. Evet contaları ve o ringleri zorlaya zorlaya tahliye ediyordur 3 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 (düzenlendi) Yag gercekten fazla mi? 9 Eylül 2023 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Ali Memisoglu yazdı: birkaç seferdir arabanın altında yağ görüyorum, ustama götürdüğümde fazla yağı tahliye ediyor diyor, şüphelenmeye başladım Çubuğu çekip bakmadınız mı? Usta şaka yapmış. 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 9 Eylül 2023 Yazar Paylaş 9 Eylül 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Çubuğu çekip bakmadınız mı? Usta şaka yapmış. çubuğa baktığımda seviye normal, olması gerektiği gibi ama yukarıda arkadaşların da dediği gibi contalardan olabilir, daha kurumsal bir ustaya götürsem iyi olacak , teşekkür ederim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Motor suyunun fazlası nasıl boşalıyor? Düdüklü tencere gibi mi? benim gördüğüm kadarıyla kapak yoluyla Eren Gökmen yazdı: Yag gercekten fazla mi? değil 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Ali Memisoglu yazdı: birkaç seferdir arabanın altında yağ görüyorum, ustama götürdüğümde fazla yağı tahliye ediyor diyor, şüphelenmeye başladım ustayı değişin foruma daha çok takılın 3 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 9 Eylül 2023 Yazar Paylaş 9 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: ustayı değişin foruma daha çok takılın Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 17-18 sene evvel mercedes A160 aracım vardı aracı yeni almıştım, bakım yaptırıp istanbuldan çıkıp ankara’ya gittik. Ankarada araba ekranında Hi yazıp ikaz etmeye başladı. Biraz sıkıştırınca Hİ yazıyor, dedim bana selam mı veriyor bu araba.. (ingilizce Hi, selam demek malum) dayanamadım servise girdim. Meğer yağ fazlaymış. Oil Hi falan yazsa anlayacağım. Yağı 300 gr kadar fazla koymuşlar bakımda meğer.. 2 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Cem Işık yazdı: Oil Hi falan yazsa anlayacağım. yıllarca OLUUECHS nedir yazısı ile uğraştı vw face grubu, almanca ''oelwechhsel'' yazısı ekrana sığmayınca yağ değişim uyarısı mevzu olmuştu W harfi çift U gibi gözüküyor 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Bu gözler neler gördü, bu kulaklar neler duydu. Şaşırmıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 12 Eylül 2023 Yazar Paylaş 12 Eylül 2023 Cem Işık yazdı: 17-18 sene evvel mercedes A160 aracım vardı aracı yeni almıştım, bakım yaptırıp istanbuldan çıkıp ankara’ya gittik. Ankarada araba ekranında Hi yazıp ikaz etmeye başladı. Biraz sıkıştırınca Hİ yazıyor, dedim bana selam mı veriyor bu araba.. (ingilizce Hi, selam demek malum) dayanamadım servise girdim. Meğer yağ fazlaymış. Oil Hi falan yazsa anlayacağım. Yağı 300 gr kadar fazla koymuşlar bakımda meğer.. Su eksiltiyor diyorum , normal diyor bu havada Yağ akıyor gibi diyorum tahliye borusu diyor :) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Ali Memisoglu yazdı: çubuğa baktığımda seviye normal, olması gerektiği gibi ama yukarıda arkadaşların da dediği gibi contalardan olabilir, daha kurumsal bir ustaya götürsem iyi olacak , teşekkür ederim benim gördüğüm kadarıyla kapak yoluyla değil Yok yok aşırı bişey yoksa ellemeyin usta haklı. Kısa yollu espri ile önemsiz demiş sadece. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 13 Eylül 2023 Yazar Paylaş 13 Eylül 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Yok yok aşırı bişey yoksa ellemeyin usta haklı. Kısa yollu espri ile önemsiz demiş sadece. Tamam Mehmet bey ama gene de farklı bir ustaya götürecem, sonucu buraya yazarım Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Eylül 2023 Paylaş 16 Eylül 2023 Cem Işık yazdı: 17-18 sene evvel mercedes A160 aracım vardı aracı yeni almıştım, bakım yaptırıp istanbuldan çıkıp ankara’ya gittik. Ankarada araba ekranında Hi yazıp ikaz etmeye başladı. Biraz sıkıştırınca Hİ yazıyor, dedim bana selam mı veriyor bu araba.. (ingilizce Hi, selam demek malum) dayanamadım servise girdim. Meğer yağ fazlaymış. Oil Hi falan yazsa anlayacağım. Yağı 300 gr kadar fazla koymuşlar bakımda meğer.. 18 sene evvel bu teknolojiyi en küçük aracına koymuş adamlar ,helal olsun. Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 16 Eylül 2023 Yazar Paylaş 16 Eylül 2023 Evren Erakçora yazdı: 18 sene evvel bu teknolojiyi en küçük aracına koymuş adamlar ,helal olsun. değil mi , fiestanın bu modelinde hararet göstergesi yok mesela Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Eylül 2023 Paylaş 16 Eylül 2023 Ali Memisoglu yazdı: değil mi , fiestanın bu modelinde hararet göstergesi yok mesela Mercedes sonuçta. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Eylül 2023 Paylaş 17 Eylül 2023 Evren Erakçora yazdı: 18 sene evvel bu teknolojiyi en küçük aracına koymuş adamlar ,helal olsun. 2000 model kangoo da var 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Eylül 2023 Paylaş 17 Eylül 2023 Evren Erakçora yazdı: Mercedes sonuçta. Benim a160 ‘ta da göstergede hararet kısmı yoktu, sordum nasıl anlarım diye, uyarı verir dijital kısımda demişlerdi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts