Ersen şahin 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Hastasıyız dedeeeeeee Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Eline sağlık abi, bakımlı araç candır.Ben de bir mk4 kullanıcısı olarak bir soru sorayım abi.Benim arabanın da şu arka yayların içinde sarı kütük gibi bir parça var ya adını tam bilemedigim onu nereden tedarik ettin abi? Benimkilerin birinden bir parça kopmuş ben de değiştirmek istiyorum ama internette hicbir yerde bulamadım.Bir de bu parçanın eskimesi arkalarin çukurlarda vurma yapmasına sebep olur mu? Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.Benimde hayallerimi süsleyen bir araç Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Emrah Korkmazz yazdı: Eline sağlık abi, bakımlı araç candır.Ben de bir mk4 kullanıcısı olarak bir soru sorayım abi.Benim arabanın da şu arka yayların içinde sarı kütük gibi bir parça var ya adını tam bilemedigim onu nereden tedarik ettin abi? Benimkilerin birinden bir parça kopmuş ben de değiştirmek istiyorum ama internette hicbir yerde bulamadım.Bir de bu parçanın eskimesi arkalarin çukurlarda vurma yapmasına sebep olur mu? Özellikle linkteki parçayı da kontrol edin mk4 sahipleri, genelde iç kauçuk yırtılmış oluyor https://orjinalfordparca.com/mondeo-arka-sol-salincak-burcu-2007-2014-ithal/ Arka aksta Hem sağ hem solda var. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Hayırlı uğurlu olsun hep derim sw başka 😍 Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 İnsanın station wagon alası geliyor Maşallahı var Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
İsa Acar 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Hayırlı olsun Sezgin, güzel günlerde kullanın Ben de SW den kaçanlardanım, belli bir süre kullansam belki sevebilirim 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 İsa Acar yazdı: belli bir süre kullansam Araç içerisinden, bagaja uzanarak bir şeyler almak çok keyiflidir. Sat o arabayı . Lacivert bir SW Mondeo 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Tamer Topaç yazdı: Araç içerisinden, bagaja uzanarak bir şeyler almak çok keyiflidir. Sat o arabayı . Lacivert bir SW Mondeo Binilir 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 İsa Acar yazdı: Binilir Binilmez mi... 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 11 Eylül 2023 Yazar Paylaş 11 Eylül 2023 Mustafa Yanar yazdı: Özellikle linkteki parçayı da kontrol edin mk4 sahipleri, genelde iç kauçuk yırtılmış oluyor https://orjinalfordparca.com/mondeo-arka-sol-salincak-burcu-2007-2014-ithal/ Arka aksta Hem sağ hem solda var. Emrah Korkmazz yazdı: Eline sağlık abi, bakımlı araç candır.Ben de bir mk4 kullanıcısı olarak bir soru sorayım abi.Benim arabanın da şu arka yayların içinde sarı kütük gibi bir parça var ya adını tam bilemedigim onu nereden tedarik ettin abi? Benimkilerin birinden bir parça kopmuş ben de değiştirmek istiyorum ama internette hicbir yerde bulamadım.Bir de bu parçanın eskimesi arkalarin çukurlarda vurma yapmasına sebep olur mu? Ben o parcayi almanyadan aldim , ustalar daha once degistirmemis hic , ama o parcanin tam yukte ise yaradigini soylediler , arka burclara bende baktiricam tekrardan 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Sezgin Yılmaz yazdı: Anladım abi teşekkürler,ben amortisörleri değiştirdim arka ama sağ taraf yine vuruyor eskisi gibi olmasa da.Burclardan mı bilmiyorum artık. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 İsa Acar yazdı: Binilir Bu lastikler ile binilmez.... 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 11 Eylül 2023 Yazar Paylaş 11 Eylül 2023 Emrah Korkmazz yazdı: Anladım abi teşekkürler,ben amortisörleri değiştirdim arka ama sağ taraf yine vuruyor eskisi gibi olmasa da.Burclardan mı bilmiyorum artık. Ust takozlar degisti mi ? Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 12 Eylül 2023 Paylaş 12 Eylül 2023 Sezgin Yılmaz yazdı: Ust takozlar degisti mi ? Üst takozlari degismedim abi ondan olabilir mi? Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 12 Eylül 2023 Yazar Paylaş 12 Eylül 2023 Emrah Korkmazz yazdı: Üst takozlari degismedim abi ondan olabilir mi? Evet olabilir , degismisken komple degismekte fayda var , benimde arkadan dan dun kasislerden sert geçince baya bi ses geliyordu şimdi o ses kesildi Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Sezgin Yılmaz yazdı: Evet olabilir , degismisken komple degismekte fayda var , benimde arkadan dan dun kasislerden sert geçince baya bi ses geliyordu şimdi o ses kesildi Denemek lazım dediğin gibi olabilir abi ama ben de o yayın içindeki sarı takozdan şüpheleniyorum hep ama boşken bile vuruyor benim sağ taraf çukurlarda.Boşken düşük hızlarda geçilen çukurlarda o takoza ihtiyacı olacağını çok sanmıyorum süspansiyon anlamında arabanın. Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 28 Eylül 2023 Yazar Paylaş 28 Eylül 2023 Uzun yokuşlarda hararet 115 lere kadar yükseliyordu bu gün şanzıman yağ soğutucu ve termostatı değiştirdik umarım hararet sorunu ortadan kalkar 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Sezgin hayırlı olsun. İngiltere ne oldu bitti mi ? Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 29 Eylül 2023 Yazar Paylaş 29 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Sezgin hayırlı olsun. İngiltere ne oldu bitti mi ? Devam abi babama aldık , tatillerde kullanıyorum 😀 Yorum bağlantısı
Recommended Posts