İnan Çınar 28 Eylül Paylaş 28 Eylül Mertol Kip yazdı: Normal bence. Doblo'nun parça fiyatı ile binek SW nin parça fiyatı ve bulunurluğu kabili kıyas değil. Parça konusunda haklısınız ama kısır döngü bu. Az satıldığı için parça bulmak zor. Parça bulmak zor olduğu için de az satılan araçlar sw lar. Geniş bagaj için ticariyi tercih ediyor halkımız. Bir arkadaşımda bı ara sw Peugeot 407 vardı. Çok beğenmiştim. Sanırım bagaj camı ve bagaj kapağı ayrı ayrı açılıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 28 Eylül Yazar Paylaş 28 Eylül İnan Çınar yazdı: Parça konusunda haklısınız ama kısır döngü bu. Az satıldığı için parça bulmak zor. Parça bulmak zor olduğu için de az satılan araçlar sw lar. Geniş bagaj için ticariyi tercih ediyor halkımız. Bir arkadaşımda bı ara sw Peugeot 407 vardı. Çok beğenmiştim. Sanırım bagaj camı ve bagaj kapağı ayrı ayrı açılıyordu. Yurt dışına çıkma problemi olmayanlar için böyle araçlar sorun değil bulgarda tüm parçaları var , uk dan bulgaristana biletler pahalı olunca 300-500 £ a araba alıp dönen çok var . Bulgaristanda bu araçları parçalayıp satıyorlar 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Sezgin Yılmaz yazdı: l bulgarda tüm parçaları var , focus st yi bulayım çıkmacıda, gidesim var 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 30 Eylül Paylaş 30 Eylül İnan Çınar yazdı: Parça konusunda haklısınız ama kısır döngü bu. Az satıldığı için parça bulmak zor. Parça bulmak zor olduğu için de az satılan araçlar sw lar. Geniş bagaj için ticariyi tercih ediyor halkımız. Bir arkadaşımda bı ara sw Peugeot 407 vardı. Çok beğenmiştim. Sanırım bagaj camı ve bagaj kapağı ayrı ayrı açılıyordu. Sadece hacim değil aslında. Geçen seramik aldım mesela, 120x120 ebatlı. Çarprazdan dahi Kuga ya girmedi, mecbur Doblo ile taşıdık. Yükleme genişliği falanda etken. 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 30 Eylül Yazar Paylaş 30 Eylül Çağlar Bayur yazdı: focus st yi bulayım çıkmacıda, gidesim var Abi st biraz zor bulmak , ama st ye çevrilmiş bulunabilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Sezgin Yılmaz yazdı: Abi st biraz zor bulmak , ama st ye çevrilmiş bulunabilir çevrilmişi de olur çevrilemeden sökülmüş yerde yatan tamponu da olur koltuk kumaşı yırtık olsun o bile kabul, oderece bir yokluk yani anlatamam 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Çağlar Bayur yazdı: çevrilmişi de olur çevrilemeden sökülmüş yerde yatan tamponu da olur koltuk kumaşı yırtık olsun o bile kabul, oderece bir yokluk yani anlatamam 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Ekim Paylaş 1 Ekim arka koltuklar yatınca tam düzmü yatıyor bu sw mondeolarda ? yani yatak gibimi oluyor 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Çağlar Bayur yazdı: oderece bir yokluk yani anlatamam Demek arabanıza hiç bir şey bulamıyorsunuz ? Ziyan oluyor yani 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Tamer Topaç yazdı: Demek arabanıza hiç bir şey bulamıyorsunuz ? Ziyan oluyor yani arıza olmayınca can sıknıtısı tampona alt bal peteği ızgara arıoz, dert büyük Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Çağlar abi ST kullanan buldum parçalar uyuyorsa bir sor bakalım. 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Çağlar Bayur yazdı: tampona alt bal peteği ızgara arıoz, dert büyük Detroit' den bir Whatsapp kadar yakın. Yapman gereken şey ise çok basit. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Tamer Topaç yazdı: Detroit' den bir Whatsapp kadar yakın. Yapman gereken şey ise çok basit. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts