İçeriğe Yönlendir

Koca Oğlan Mondeo Station

Sezgin Yılmaz

Recommended Posts

Emrah Korkmazz

Eline sağlık abi, bakımlı araç candır.Ben de bir mk4 kullanıcısı olarak bir soru sorayım abi.Benim arabanın da şu arka yayların içinde sarı kütük gibi bir parça var ya adını tam bilemedigim onu nereden tedarik ettin abi? Benimkilerin birinden bir parça kopmuş ben de değiştirmek istiyorum ama internette hicbir yerde bulamadım.Bir de bu parçanın eskimesi arkalarin çukurlarda vurma yapmasına sebep olur mu? 

Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.Benimde hayallerimi süsleyen bir araç 

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Emrah Korkmazz yazdı:

Eline sağlık abi, bakımlı araç candır.Ben de bir mk4 kullanıcısı olarak bir soru sorayım abi.Benim arabanın da şu arka yayların içinde sarı kütük gibi bir parça var ya adını tam bilemedigim onu nereden tedarik ettin abi? Benimkilerin birinden bir parça kopmuş ben de değiştirmek istiyorum ama internette hicbir yerde bulamadım.Bir de bu parçanın eskimesi arkalarin çukurlarda vurma yapmasına sebep olur mu? 

Özellikle linkteki parçayı da kontrol edin mk4 sahipleri, genelde iç kauçuk yırtılmış oluyor

https://orjinalfordparca.com/mondeo-arka-sol-salincak-burcu-2007-2014-ithal/

Arka aksta Hem sağ hem solda var.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Hayırlı olsun Sezgin, güzel günlerde kullanın :flowers: 

Ben de SW den kaçanlardanım, belli bir süre kullansam belki sevebilirim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
İsa Acar yazdı:

belli bir süre kullansam

Araç içerisinden, bagaja uzanarak bir şeyler almak çok keyiflidir. Sat o arabayı :crazy:. Lacivert bir SW Mondeo 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Tamer Topaç yazdı:

Araç içerisinden, bagaja uzanarak bir şeyler almak çok keyiflidir. Sat o arabayı :crazy:. Lacivert bir SW Mondeo 

Adsız.jpg

Binilir :dribble:

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
Mustafa Yanar yazdı:

Özellikle linkteki parçayı da kontrol edin mk4 sahipleri, genelde iç kauçuk yırtılmış oluyor

https://orjinalfordparca.com/mondeo-arka-sol-salincak-burcu-2007-2014-ithal/

Arka aksta Hem sağ hem solda var.

Emrah Korkmazz yazdı:

Ben o parcayi almanyadan aldim , ustalar daha once degistirmemis hic , ama o parcanin tam yukte ise yaradigini soylediler , arka burclara bende baktiricam tekrardan 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Sezgin Yılmaz yazdı:

Anladım abi teşekkürler,ben amortisörleri değiştirdim arka ama sağ taraf yine vuruyor eskisi gibi olmasa da.Burclardan mı bilmiyorum artık.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
İsa Acar yazdı:

Adsız.jpg

Binilir :dribble:

Bu lastikler ile binilmez....

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
Emrah Korkmazz yazdı:

Anladım abi teşekkürler,ben amortisörleri değiştirdim arka ama sağ taraf yine vuruyor eskisi gibi olmasa da.Burclardan mı bilmiyorum artık.

Ust takozlar degisti mi ?

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Sezgin Yılmaz yazdı:

Ust takozlar degisti mi ?

Üst takozlari degismedim abi ondan olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
Emrah Korkmazz yazdı:

Üst takozlari degismedim abi ondan olabilir mi?

Evet olabilir , degismisken komple degismekte fayda var , benimde arkadan dan dun kasislerden sert geçince baya bi ses geliyordu şimdi o ses kesildi

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Sezgin Yılmaz yazdı:

Evet olabilir , degismisken komple degismekte fayda var , benimde arkadan dan dun kasislerden sert geçince baya bi ses geliyordu şimdi o ses kesildi

Denemek lazım dediğin gibi olabilir abi ama ben de o yayın içindeki sarı takozdan şüpheleniyorum hep ama boşken bile vuruyor benim sağ taraf çukurlarda.Boşken  düşük hızlarda geçilen çukurlarda o takoza ihtiyacı olacağını çok sanmıyorum süspansiyon anlamında arabanın.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sezgin Yılmaz

Uzun yokuşlarda hararet 115 lere kadar yükseliyordu bu gün şanzıman yağ soğutucu ve termostatı değiştirdik umarım hararet sorunu ortadan kalkar 

IMG_8630.jpeg

IMG_8633.jpeg

IMG_8636.jpeg

IMG_8637.jpeg

IMG_8617.jpeg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
Servet Aydın yazdı:

Sezgin hayırlı olsun. İngiltere ne oldu bitti mi ?

Devam abi babama aldık , tatillerde kullanıyorum 😀

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...