Ebrar Tüfek 9 Eylül 2023 Yazar Paylaş 9 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: sen al ben sana dm den yağ detayını anlatırım , toplum henüz hazır değil tamam abi uygundur, o mesajı yazdığımdan beri videolarını bolca inceledim, km 300 bini geçmemiş lpg takılmamış tam otomatik quattro bakalım,tavanı işlemsiz, ağır kayıtsız tercihen siyah eşte dostta varsa alırız nakit keş. Mehmet Göktürk yazdı: Portbagaj… millet motorla dünya turu yapıyor.. 120 km üstü riskli, ben yavaş gidemem sıkılıyorum. Zafiraya almıştık ilk uzun yoldan sonra söktüm arkadaşa verdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 120 den hızlı gidip “riskten” mi bahsediyorsun Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 10 Eylül 2023 Yazar Paylaş 10 Eylül 2023 Mehmet Göktürk yazdı: 120 den hızlı gidip “riskten” mi bahsediyorsun 120 sonrası benim için risk, portbagaj ise arkamdaki için risk, benim riskten yana sıkıntı yok, başkasına bişey olmasın Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 passat port bagaj atkısı verelim uçmama kaçmama garantili. 100kg dinamik kapasite. OEM nizami port bagajın uçtuğunu duymadım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Mehmet Göktürk yazdı: port bagajın uçtuğunu duymadım. üst kapağı tam kapatmıylrar veya zamanla haşirt diye basınca gönyeden kayıyor gerisini sürüş sürüş rüzgarı hallediyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts