Ü.Emre Kartal 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Merhaba herkese, Sormak istediğim bir soru var, bakalım sizlerin yorumu ne olacak. Okul bölgesinde 30 km/s sınırla radar oluyor, ancak ben genelde akşamları görüyorum. Mesai saati dışı, okul kapalı. Bu durumda da yine sınır 30 km mi? Yoksa 50 mi olur? Şuan 30 ise düştüm mü diye düşünmüyor değilim 🙂 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Okul kapalı iken çocukların o bölgede oyun oynayabileceğini düşünerek sürekli 30 km ile sınırlı olabilir. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Ü.Emre Kartal yazdı: Merhaba herkese, Sormak istediğim bir soru var, bakalım sizlerin yorumu ne olacak. Okul bölgesinde 30 km/s sınırla radar oluyor, ancak ben genelde akşamları görüyorum. Mesai saati dışı, okul kapalı. Bu durumda da yine sınır 30 km mi? Yoksa 50 mi olur? Şuan 30 ise düştüm mü diye düşünmüyor değilim 🙂 Yolda 30 tabelası varsa saat farketmeksizin kural uygulanır. Yıllar önce samsun da hastane önünden geçerken böyle düşük hızda ceza yemiştim. Ne zaman yolum oraya düşse 30 la geçiyorum. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Burada hiz sinirlari aksi belirtilmedikce sehirici 50. Özel bölgelerde saat araliklari tabelada yaziyor. Limitler asagidan yukari dogru okunur her zaman. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2023 Paylaş 6 Eylül 2023 radar yoksa hukuki olarak limit değişmez, ancak bizim radar yoksa gerçek yaşamda limitsiz hisseder bizim coğrafya Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Eylül 2023 Paylaş 6 Eylül 2023 Erdem Doğan yazdı: Burada hiz sinirlari aksi belirtilmedikce sehirici 50. Özel bölgelerde saat araliklari tabelada yaziyor. Limitler asagidan yukari dogru okunur her zaman. Çözmüş olayı adamlar bravo. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 25 le geçin 34 le ceza yemek koyar adama 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts