İlkay Başaran Cuma 20:58 Paylaş Cuma 20:58 Önder Özcan yazdı: Portifle kaldırıp getiririz Portifçiyi kaldırabilirseniz tabi. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cuma 21:00 Paylaş Cuma 21:00 İlkay Başaran yazdı: Portifçiyi kaldırabilirseniz tabi. O iş sende 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cuma 21:04 Paylaş Cuma 21:04 İki tarafada hayırlı olsun. Desenize şenlik var. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cumartesi 05:59 Paylaş Cumartesi 05:59 Doğan Arşiray yazdı: tam da 350 mizi denklemiştik. 350ye de var Eskişehir'de buluşalım Oğuzkan Erışık yazdı: Yoo hala forumda açık adresi de var. Çekici tanıdık var ise anahtarsız çalıştırmayı biliyorum gidip alalım Gel gel urbani da getir ama gelirken Önder Özcan yazdı: Portifle kaldırıp getiririz Bak şindi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 06:26 Paylaş Cumartesi 06:26 Selçuk Bakış yazdı: Gel gel urbani da getir ama gelirken Ooo spoiler verilmiş. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 06:32 Yazar Paylaş Cumartesi 06:32 Mehmet Yeter yazdı: Ooo spoiler verilmiş. Spoylır marşpiyel falan kalmadı artık 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Cumartesi 08:52 Paylaş Cumartesi 08:52 Hadi ne zaman göreceğiz şu arabanın tam halini Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 09:10 Yazar Paylaş Cumartesi 09:10 Alptuğ Özcan yazdı: Hadi ne zaman göreceğiz şu arabanın tam halini Konum atıyorum gel sanayideyim. Köfte ekmek getir bide. Acıktım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 09:26 Paylaş Cumartesi 09:26 Oğuzkan Erışık yazdı: Konum atıyorum gel sanayideyim. Köfte ekmek getir bide. Acıktım 306 hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Harun Özden Cumartesi 12:17 Paylaş Cumartesi 12:17 Her iki tarafa da hayırlı olsun. Tanıdık ile alışveriş en güzeli 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar Salı 08:15 Paylaş Salı 08:15 Her iki tarafa da hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 16:30 Paylaş Salı 16:30 Ali Darbaz yazdı: Ben çözemedim olayı. Şimdi kim neyi aldı. @Oğuzkan Erışık egea cross urban aldı, Oğuzkan ın 207 outdoor aracını da @Selçuk Bakış aldı. Selçuk un 306 sı da satılacak. Lazımsa paket yapalım @Ali Darbaz 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 16:58 Paylaş Salı 16:58 İnan Çınar yazdı: @Oğuzkan Erışık egea cross urban aldı, Oğuzkan ın 207 outdoor aracını da @Selçuk Bakış aldı. Selçuk un 306 sı da satılacak. Lazımsa paket yapalım @Ali Darbaz Hazır yeri gelmişken 306 hazır yarın teslim alıyorum ama ne zaman satışa çıkarırım Allah bilir. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Salı 17:13 Yazar Paylaş Salı 17:13 Selçuk Bakış yazdı: Hazır yeri gelmişken 306 hazır yarın teslim alıyorum ama ne zaman satışa çıkarırım Allah bilir. Hadi gözün aydın abi sevindim kısa sürede bitmesine. 150ye getir noterin yerini biliyorsun Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 17:21 Paylaş Salı 17:21 Selçuk hocam hayırlı olsun. Oğuzkan hocama 350ye 306yi satalım. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 17:23 Paylaş Salı 17:23 Selçuk ölücüler yazmasın diye not düşmemiş, bak tek tek dökülmeye başladılar 😂😂😂 @Oğuzkan Erışık 3 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 18:29 Paylaş Salı 18:29 Selçuk Bakış yazdı: 350ye ilk gelene 306yı veririm Senin bir 350 ciyle alışverişin olmuş belli. Hemen bulaşmış virüs gibi😃 İnan Çınar yazdı: Senin bir 350 ciyle alışverişin olmuş belli. Hemen bulaşmış virüs gibi😃 Bu arada yeni konu açmaya gerek yok. Hazır 15 sayfa da olmuş. Moderatör adamsın, konu sahibini @Oğuzkan Erışık ı silip kendi adını yaz olsun bitsin 🤪 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 18:44 Paylaş Salı 18:44 İnan Çınar yazdı: Senin bir 350 ciyle alışverişin olmuş belli. Hemen bulaşmış virüs gibi😃 Bu arada yeni konu açmaya gerek yok. Hazır 15 sayfa da olmuş. Moderatör adamsın, konu sahibini @Oğuzkan Erışık ı silip kendi adını yaz olsun bitsin 🤪 Aslında aklıma da geldi, hazır herşeyi yapılmış araba, konusu da açılmış deyip devam edeyim 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 19:11 Paylaş Salı 19:11 Selçuk Bakış yazdı: 350ye ilk gelene 306yı veririm 306 ya 350 versek? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts