Oğuzkan Erışık 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos Alptuğ Özcan yazdı: Sen akdenize gidiyorsun ben karadenize aramızdaki fark açık Kıbrıstan sonra orası geliyor zaten Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Oğuzkan Erışık yazdı: Kıbrıstan sonra orası geliyor zaten Sorma bu sene gidemeyeceğim galiba Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos Alptuğ Özcan yazdı: Sen akdenize gidiyorsun ben karadenize aramızdaki fark açık Abi samsunda mısın hala, stage 2 kırık corsamı itekleyerek geleyim yanına 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: Abi samsunda mısın hala, stage 2 kırık corsamı itekleyerek geleyim yanına İtekleyerek zor olur orda olsam ben senin yanına gelirdim Cumartesi geldim Samsun'a pazar döndüm 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Eylül Yazar Paylaş 4 Eylül Emre Şimşek yazdı: 1 dayson beleş galiba 2 o izolatörleri sökmek durumunda kalan seni epey anacak. (: Metin Akbal yazdı: İnşallah kendi kendini anmaz 😂 Sol ön kapının cam krikosu gevşemiş galiba, şakur şukur oynuyor içeride. Bugün izolatörü sökeceğim. Bakalım neler söyleyeceğim sökerken 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Oğuzkan Erışık yazdı: Sol ön kapının cam krikosu gevşemiş galiba, şakur şukur oynuyor içeride. Bugün izolatörü sökeceğim. Bakalım neler söyleyeceğim sökerken Kırma sabırlı ol 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Eylül Yazar Paylaş 4 Eylül Emre Şimşek yazdı: Kırma sabırlı ol Sanırım son hakkımı kullandım silikonun üstünden keserek açtım. ama kriko sağlam. Camı aşağı indirdikten sonra yukarı kaldırınca boşluk alma sesi geliyor. Cam yarım açıkken şıkırtı geliyor. Sanırım kızaktaki patenler aşındı biraz. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Oğuzkan Erışık yazdı: neler söyleyeceğim sökerken Şu kısmı merak ediyorum. Dyson tercihinde bulunan aklını mı Silikonu bol buldun diye sıkan elini mi Sorunun başka yerde çıktığını gördüğün arabanı mı andın 😬 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Eylül Yazar Paylaş 5 Eylül Metin Akbal yazdı: Şu kısmı merak ediyorum. Dyson tercihinde bulunan aklını mı Silikonu bol buldun diye sıkan elini mi Sorunun başka yerde çıktığını gördüğün arabanı mı andın 😬 Silikonu bol sıkan elimi andım Ama bu sefer ip gibi çektim 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Oğuzkan Erışık yazdı: Bana ipin değil gibi'nin resmi lazım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Kasım Yazar Paylaş 2 Kasım Hafif yukarı meyilli yollarda ve daha dik yollarda gaza yüklenince turbo basıncı dokdurup bir süre sonra boşaltıp geri dolduruyordu. Al ver yapıyordu sanki. Bugün cihaza bağlayıp baktık. Bir tane kızdırma bujisinde ve kızdırma rolesinde hata veriyordu. Silip tekrar dolanıp tekrar arıza kaydına baktığımızda kızdırma bujisi kaydı vardı. Bujiden sonra röle hata görünce korumaya alıyormuş ustanın dediğine göre. Turbo basınç değişimini etkiler dedi. Ben pek mantıklı bulmadım ama bujiyi değiştirdik. Al ver yapması ortadan kalktı garip bir şekilde. Ayrıca arka fren balatalarını değiştirdik. Üzerinden çıkanlar yarı seviyede ve fabrikanın taktığıymış. Ben önleri 2 kere değiştirdim ıslık sesi geliyor diye. Meğer arkalardan geliyormuş Frenlerim çok daha iyi oldu önceden zorlanıyormuş durmada. Km 216.000 Orjinal buji 500 tl Arka balata trw marka 1.300 tl Ön fıskiye memeleri 200 tl Arka kampana yüzey temizlik tornası 300 tl İşçilik 1.000 tl Total 3.300 tl Kışlıklarıda taktırdım 600 tl aldılar Çıkan buji hiç sevmediğim beru marka. Çok kalitesiz ve kısa ömürlü. Tecrübeyle sabit. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Kırmadan çıkarılmasına çok sevindim. Oğuzkan abim güle güle kullan. Şimdi takılma zamanı. Başlıkta yeni arabam yazıyor arabayı satıp tekrar geri alıp sizden önceki sahibinin yapmadığı bakimlari yaptirdiniz sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Kasım Yazar Paylaş 2 Kasım Mehmet Yeter yazdı: Kırmadan çıkarılmasına çok sevindim Valla bende çok sevindim. Hem yeri çok ters hem alan dar. Kırılsaydı üst kapak sökülecekti. Cesaret edip diğerlerini de değiştiremedik. Bakımsız araba almayı severiz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Oğuzkan Erışık yazdı: Valla bende çok sevindim. Hem yeri çok ters hem alan dar. Kırılsaydı üst kapak sökülecekti. Cesaret edip diğerlerini de değiştiremedik. Bakımsız araba almayı severiz Başıma geldi. Çok bela bir şey. İçine ne taktılar bilmiyorum. Ustalarda uğraşmak istemiyor çünkü baya riskli. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Oğuzkan Erışık yazdı: memeleri 200 tl Arka kampana Kampanya mı varmış, 349? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Kasım Yazar Paylaş 2 Kasım Murat Sürmeli yazdı: Kampanya mı varmış, 349? Memede mi? 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Oğuzkan Erışık yazdı: Memede mi? Töbe est, arabada yahu, için kötü senin Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Kasım Yazar Paylaş 2 Kasım Murat Sürmeli yazdı: Töbe est, arabada yahu, için kötü senin Fıskiye memesinin neresinde kötülük olabilir. Yeni mal bunlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts