Oğuzkan Erışık 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 Mehmet Yeter yazdı: Maliyeti nasıl hesaplıyorlar? Onu bilniyorum. Sıfır arabayı 75bine kapladılar Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Az buraya yollasana karı bizde Mahmut Tuncer türküsü söyleyelim 😁 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Metin Akbal yazdı: Az buraya yollasana karı bizde Mahmut Tuncer türküsü söyleyelim 😁 İkimizin orta noktası balım. Yarın buluşalım Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: İkimizin orta noktası balım. Yarın buluşalım Elmadağ diyon. Yerim dar okul başlıyor 😁 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Metin Akbal yazdı: Elmadağ diyon. Yerim dar okul başlıyor 😁 Işık dağı bura abi ora değil 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Metin Akbal yazdı: okul başlıyor iyi yeni sömesterler , biz velieler olarak ellerinziden öper 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Çağlar Bayur yazdı: iyi yeni sömesterler , biz velieler olarak ellerinziden öper Suphaneke dinimiz amin 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Metin Akbal yazdı: Suphaneke dinimiz amin 😁 şimdi veli tatili zamanı 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Senin mesain yok mu arkadaş, ne işin var buralarda. Yooo yoo hiç kıskanmadım Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Alptuğ Özcan yazdı: Senin mesain yok mu arkadaş, ne işin var buralarda. Yooo yoo hiç kıskanmadım Sen benim geceleri uyuduğumu mu zannediyorsun 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Sen benim geceleri uyuduğumu mu zannediyorsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: Garip birşeyler yaşanıyor 350 denince ben koltukla motorla felan birlikte sanmıştım ama gebzeden geleceğim oluru nolur 1 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Metin Akbal yazdı: Hala garip mi peki 😬 Yok canım topladım garaja çekildi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: Yok canım topladım garaja çekildi Süt mü döktün yalıtım mı yaptın 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Alptuğ Özcan yazdı: Süt mü döktün yalıtım mı yaptın Sadece temizleyip yıkadım abi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: Sadece temizleyip yıkadım abi Maşallah bu nasıl temizlik 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: Sadece temizleyip yıkadım abi Direklerdeki bakalitlerin içi toz doludur. Sökmüşken halletseydin 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan Paylaş 16 Nisan ruhsatta yazanı söylese de bakalım bi 1 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan Murat Sahın yazdı: Direklerdeki bakalitlerin içi toz doludur. Sökmüşken halletseydin Sence bırakır mıyım o kadar sökmüşken ? Kemerleri bile yıkadım. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Bunu ne zaman aldın ya sen baya geri kalmışım konulardan. Geç oldu ama kazasız belasız hayırlı olsun. Ben seni hep fluence ile hatırladım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: Sence bırakır mıyım o kadar sökmüşken ? Kemerleri bile yıkadım. Kendime not: Araba yıkayacaksan bu arkadaşı ara, yardım iste. Kendime not 2: Aradığında 5 dkya arıyım ab deyip 2 gün dönüş yapmıyor, arama... Ümit Türk yazdı: Bunu ne zaman aldın ya sen baya geri kalmışım konulardan. Geç oldu ama kazasız belasız hayırlı olsun. Ben seni hep fluence ile hatırladım. Fluence mi? O dönem kil tablete yazıyorduk 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts