Oğuzkan Erışık 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tüvtürk muayene istasyonu di mi Yok canım pilli canları ısıtma istasyonu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Yok canım pilli canları ısıtma istasyonu Akşam arayıp abe yarın 7 de gel, müşteri sıkıştıracaz falan diyen pil istasyonu olmaz Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Akşam arayıp abe yarın 7 de gel, müşteri sıkıştıracaz falan diyen pil istasyonu olmaz Senide mi aradılar muayene istasyonundan Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Senide mi aradılar muayene istasyonundan Değil telefondan bugüne kadar istasyondaki çalışanlarla bile konuşmuşluğum yok Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Değil telefondan bugüne kadar istasyondaki çalışanlarla bile konuşmuşluğum yok Ben de çok şaşırdım ama sabah o kalabalığı görünce daha çok şaşırdım. Hepimizi kandırıyor olamazlar dedim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Bize akşam oturmaya geldiler o arada site otoparkında muatene yapıldı araç 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Bize akşam oturmaya geldiler o arada site otoparkında muatene yapıldı araç Çok gergin bir akşamdı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 (düzenlendi) Biraz renk katalım Bugün ön cam hariç hepsine film çekildi. Ön yan 2 cama Llumar Atr15 Arkaların hepsine Llumar Atr05 film çekildi. Uv koruması 99 hepsinin. Önler yüzde 15 arkalar yüzde 5 ışık geçirgenliğine sahip. İçerden hiç rahatsız etmiyor. Arka camların hepsi fabrikadan çıkışlı karartmalıydı. 16 Aralık 2023 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 sacla kapatsaydın daha ucuza gelirdi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sacla kapatsaydın daha ucuza gelirdi Niye? Zindan gibi olmadı ki gayet güzel Yüzüne güneş gelince çıldıran bir çocuğun var mı? Arkanın çok karanlık olması lazım bizim için 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sacla kapatsaydın daha ucuza gelirdi Baklava desenli mi? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Niye? Zindan gibi olmadı ki gayet güzel Yüzüne güneş gelince çıldıran bir çocuğun var mı? Arkanın çok karanlık olması lazım bizim için arabaya güneş vurunca ailecek çıldırıyoruz Zeminde iyi. Camlara galvaniz. Fümeyle daha güzel dururdu 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Biraz renk katalım Bugün ön cam hariç hepsine film çekildi. Ön yan 2 cama Llumar Atr15 Arkaların hepsine Llumar Atr05 film çekildi. Uv koruması 99 hepsinin. Önler yüzde 15 arkalar yüzde 5 ışık geçirgenliğine sahip. İçerden hiç rahatsız etmiyor. Arka camların hepsi fabrikadan çıkışlı karartmalıydı. Ceza yemezsin umarım, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Murat Sürmeli yazdı: Ceza yemezsin umarım, hayırlı olsun Sağol abi. Önceki arabalarımın hepsi aynı tondaydı. Bir sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamam Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Siyah camın üzerine bir daha film çekilmiş değil mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Açık renk üstü olsa dikkat çekmez de, koyu renk üstünde olunca bu da çokmuş denebilir. Ya da foto da çok parlıyor Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Evren Erakçora yazdı: Siyah camın üzerine bir daha film çekilmiş değil mi? Arka ve arka yanlar siyahtı ama çok hafif. Siyah camın üstüne çekildi. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Açık renk üstü olsa dikkat çekmez de, koyu renk üstünde olunca bu da çokmuş denebilir. Ya da foto da çok parlıyor Ne görüyorsan o abi. Emaye boyalı cam gibi duruyor arkalar. Benim çok hoşuma gitti. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Pazartesi görmeyecem o filmleri Holivudda yok bu film. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Pazartesi görmeyecem o filmleri Aman sakin. Gerilme. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Holivudda yok bu film. Civata sandınız heralde 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 bizim buralarda 2. gün 2. ışıkta sağa çektirirler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 Oğuzkan hocam hayırlı olsun. Burası ppf kaplama yapıyor mu? Sizin konuya giriş yaptım kusura bakmayın aracımın kaput ve tavanda vernik atması oluştu. Ppf yaptırsam mı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 Mehmet Yeter yazdı: Oğuzkan hocam hayırlı olsun. Burası ppf kaplama yapıyor mu? Sizin konuya giriş yaptım kusura bakmayın aracımın kaput ve tavanda vernik atması oluştu. Ppf yaptırsam mı diye düşünüyorum. Teşekkür ederim. Evet yapıyor 2 tane araca ppf yaptırdık bu ay burada Yorum bağlantısı
Recommended Posts