Mehmet Kazancıoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hayırlı olsun kolay kısmı bitmiş şimdi yerine araba bulmak sorun Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun kolay kısmı bitmiş şimdi yerine araba bulmak sorun Teşekkürler abi. Son 4 arabamda olduğu gibi yenisine kapora verdikten sonra sattığım 5.araba oldu bu pejo Adnan Çakır yazdı: Oğuzkan hayırlı olsun Sağol Adnan abi Çağlar Bayur yazdı: gece gece mi satıldı? parçalar mı ayrıldı nedir Aceyip hızlı oldu Murat Sürmeli yazdı: Forumdan bir abimize kepirt... satmış Yerine de vinç mi forklift mi ne almış, anlamadım o kısmı Ne kadar ayıp yahu 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Murat Sürmeli yazdı: Forumdan bir abimize kepirt... satmış Yerine de vinç mi forklift mi ne almış, anlamadım o kısmı Bir aydınlanma gelmiştir yolda Çağlar Bayur yazdı: gece gece mi satıldı? parçalar mı ayrıldı nedir Henüz ayrıştırma işlemine başlanmamış, öyle bilgi geldi Oğuzkan Erışık yazdı: Son kareleri ekleyeyim. Benim oğlanın tabiriyle kara kuzuyu yolcu ettik. Güle güle kullansınlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Bu kadar yakalayabildim. Adminden ricam konu kapatilmasin. 1 7 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Bu kadar yakalayabildim. Adminden ricam konu kapatilmasin. Aha yakalandık 2 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Aha yakalandık Çok mutlu oldgunuza göre 349a gitti sanırım hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Çok mutlu oldgunuza göre 349a gitti sanırım hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah. Ticari sır 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Ocak Paylaş 3 Ocak (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Aha yakalandık Fotoğraf temsilidir* 3 Ocak tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Murat Sürmeli yazdı: Fotoğraf temsilidir* Aboooww bu nasıl montaajj Mehmet Yeter yazdı: Çok mutlu oldgunuza göre 349a gitti sanırım hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah. 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Murat Sürmeli yazdı: Fotoğraf temsilidir* Soldakinin ağlamamak için zoraki gülerek kendini zor tutmuş havası sezdim 😬 4 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hayırlı olsun iki tarafa da. Güle güle kullan diyecem ki zaten öylesin fotoğraflarda. @Selçuk Bakış 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Metin Akbal yazdı: Soldakinin ağlamamak için zoraki gülerek kendini zor tutmuş havası sezdim 😬 Aceyip dövdü beni 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hayırlı olsun her iki tarafa da... @Selçuk Bakış takip edemedim. 306 tamir edilemedi mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Teşekkürler abi. Son 4 arabamda olduğu gibi yenisine kapora verdikten sonra sattığım 5.araba oldu bu pejo Hayırlı uğurlu olsun tekrardan yerine ne gelecek belli ise öğrenelim @Selçuk Bakış hayırlı olsun senin pejo gitti mi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı uğurlu olsun tekrardan yerine ne gelecek belli ise öğrenelim @Selçuk Bakış hayırlı olsun senin pejo gitti mi Teşekkürler abi Selçuk abiyi yolcu ettikten sonra yenisini aldım abi. Konusunu açacağım müsait vakitte 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Köksal Yılmaz yazdı: Hadi hayırlı olsun iki tarafa da Eyvallah Gardaşım Eyüp Çetin yazdı: Hayırlı olsun iki tarafa da. Güle güle kullan diyecem ki zaten öylesin fotoğraflarda. @Selçuk Bakış Sağolasın Eyüp Hocam Oğuzkan Erışık yazdı: Aceyip dövdü beni Hani aramızda kalacaktı Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler Metin Hocam İnan Çınar yazdı: Hayırlı olsun her iki tarafa da... @Selçuk Bakış takip edemedim. 306 tamir edilemedi mı? Henüz edilmedi ama dün Eskişehir'e kesin çözüm için bıraktım oradan Ankara'ya geçtim. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı uğurlu olsun tekrardan yerine ne gelecek belli ise öğrenelim @Selçuk Bakış hayırlı olsun senin pejo gitti mi Yok Abi duruyor tamir edildikten sonra ilana koyacağım. Arabayı Eskişehir'e bıraktım dün gece. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Doğan Arşiray yazdı: tam da 350 mizi denklemiştik. Zaten Selçuk hocamda denklestirememis. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Doğan Arşiray yazdı: tam da 350 mizi denklemiştik. Sıradaki satışı bekleyeceksin artık abi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Önder Özcan yazdı: Bu da mı kaçtı yhaaa Yoo hala forumda açık adresi de var. Çekici tanıdık var ise anahtarsız çalıştırmayı biliyorum gidip alalım 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Yoo hala forumda açık adresi de var. Çekici tanıdık var ise anahtarsız çalıştırmayı biliyorum gidip alalım Portifle kaldırıp getiririz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts