Erhan Doruk 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 İnstagram reklamında karşıma çıktı. Adamlar A101 sitesini çok iyi kopyalamış. Hatta uygulamada aç linkine tıklayınca aynı uygulama penceresi gibi web sitesi açılıyor. Ürünlerin Fiyatları çok düşük. Sizin de Karşınıza çıkarsa dikkat. http://indirimlihaftaozel.xyz/sadece-online-ozel/ 2 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 gün geçmiyorki 5bin tl atında elektrikli bisikletler ilanlarda yem olarak kullanılmasın facede de bu ara bu ürün revaçta Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 29 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: gün geçmiyorki 5bin tl atında elektrikli bisikletler ilanlarda yem olarak kullanılmasın facede de bu ara bu ürün revaçta Ben önce sayfadaki herşeyi sepete attım. Sonra kendi uygulamasından da bir bakayım dedim , fiyatlarda uçurum olunca jeton düştü. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Kart bilgileri girip Siparişi onaylaya tıklayınca muhtemelen kart bilgilerini yazıyor bir yere. Bir kod yazayım da sabaha kadar milyon tane kart bilgisi girsin sistemlerine.... @Selim Bilgin sende bir destek atar mısın ? 7 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Furkan Avcı yazdı: Kart bilgileri girip Siparişi onaylaya tıklayınca muhtemelen kart bilgilerini yazıyor bir yere. Bir kod yazayım da sabaha kadar milyon tane kart bilgisi girsin sistemlerine.... @Selim Bilgin sende bir destek atar mısın ? Mantıklı 😄 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 sipraiş sayfasının linikini yeniden çağırınca da www.turkiye.gov.tr ye gidiyor iyi mi 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 29 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2023 Furkan Avcı yazdı: sipraiş sayfasının linikini yeniden çağırınca da www.turkiye.gov.tr ye gidiyor iyi mi Sepet onaydan sonra sayfayı asla kapatmayın diyor ve takılıyor. Yenileyince edevlete atıyor. Geri gidince sahte siteye dönmüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: gün geçmiyorki 5bin tl atında elektrikli bisikletler ilanlarda yem olarak kullanılmasın facede de bu ara bu ürün revaçta Gün geçmiyor ki aynı sahte ilana en az üç kişi düşmesi. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 linke tıklayınca https://www.turkiye.gov.tr/ açılıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Gün geçmiyor ki aynı sahte ilana en az üç kişi düşmesi. talep var ise arz etmek suç değildir Yorum bağlantısı
Oğuzhan Güdek 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 (düzenlendi) Valla, milleti nasıl dolandıracaklarını şaşırdılar, her şeyden şüphe eder olduk Edit: Bir ara e devletin sitesini de taklit edip milletin kimlik bilgilerini çalıyorlardı diye haber görmüştüm. Dikkatli olmak lazım 30 Ağustos 2023 tarihinde Oğuzhan Güdek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Sülün osman: ben, beni dolandırmaya çalışmayan kimseyi dolandırmadım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts