Oğuzkan Erışık 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sani Gerşon yazdı: Güzel olmuşlar. Muayenede engel neymiş acaba... Kesin @Çağlar Bayur bilir. Ayrıca bir susturucu daha istiyorlar Sani abi. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Hayırlı olsun, güle güle kullanın Bu aracı ilk Ankara Nata Vega'da teşhir edilirken görmüştüm (tıpkısının aynısı). O zaman çok güzeldi, hala çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Güzel olmuşlar. Muayenede engel neymiş acaba... Kesin @Çağlar Bayur bilir. geçmez. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: geçmez. İyi de niye? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Murat Sahın yazdı: İyi de niye? geçmeyeceği için fabrikasyon tek çıkış egzos ise 2. çalışır boru olamıyor, çalışmaz ise boru sayısı önemsiz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: geçmeyeceği için fabrikasyon tek çıkış egzos ise 2. çalışır boru olamıyor, çalışmaz ise boru sayısı önemsiz Kumandalı vana ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kumandalı vana ? gelsene sen kenara yeğen 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kumandalı vana ? Hibrite mi? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Vazgeçtim. Az önce kumandalı vanaya 27 bin kesmiş polis 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Eylül 2023 Yazar Paylaş 9 Eylül 2023 Sağ ön çamurlukta aldığımda 3-4 tane ezik vardı, alırken fiyattan düşmüştük onuda boyasız hallettirdim. O bölgede işlem yapılmış diye detaylı inceleyince küçük hatalar anlaşılıyor ama bilmeyen genel araca bakınca fark edebileceği bir kusur kalmadı. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Eylül 2023 Yazar Paylaş 9 Eylül 2023 Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Bu aracı ilk Ankara Nata Vega'da teşhir edilirken görmüştüm (tıpkısının aynısı). O zaman çok güzeldi, hala çok güzel Bendimde ilk çıktığında hatchback versiyonu tasarım olarak hoşuma gitmişti, cross versiyonuda çıkınca gözüme daha bir güzel gelmeye başladı ama maalesef bu motor seçeneği cross ta yok. Cross'a çevirmek imkansız değil, tamponlar ve yan plastikler dışında lastik ebatı ile yayları farklı(amortisör farklımı araştırmadım) lastik ve yaydan 3-4 cm yükseltmişler aracı servise sorduğumda diğer parçalarının aynı olduğunu söyledi. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Eylül 2023 Yazar Paylaş 9 Eylül 2023 Kafamda deli planlar Cross'lardakı dodikleri alıp araç rengine boyatıp takasım var eğer uçuk fiyatlar çıkarmazlarsa 8 parça plastik dodiklere. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Dodiklerin amacı boyalı olmamaktır ki, ufak tefek sürtmelerde boya masrafı çıkmasın diye Ki yaptığınız photoshop da boyasız çok yakışmışlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Uğur Kamil yazdı: eğer uçuk fiyatlar çıkarmazlarsa o dodik faturasından pert olan vardı, şimdi ne kada rolmuş merak ettim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Dodikler 500de çok pahalıydı, egeada bir nebze uygundur, bant şeklinde olanlar uygun oluyor nette bolca uygulaması var. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Eylül 2023 Yazar Paylaş 9 Eylül 2023 Selçuk Bakış yazdı: Dodikler 500de çok pahalıydı, egeada bir nebze uygundur, bant şeklinde olanlar uygun oluyor nette bolca uygulaması var. Görmüştüm evet bir bakiyim onlara. Uygulamasıda kolay ve istenilincede rahar sökülür Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Ekim 2023 Yazar Paylaş 14 Ekim 2023 (düzenlendi) 88262 km olduk. Kafam rahat olsun diye ve önemli işlemlerin servis kaydı olsun diye bu bakımı serviste yaptırdım. Bundan sonraki yağ bakımlarını sanayide eski aracıma yaptığım gibi ürünleri kendim alıp yaptırırım. Yapılan işlemler: Buji, fren hidroliği, antifriz, şanzıman yağı, motor yağı ve tüm filtreler değişti 1000 tl yakın işçilik ve parça indirimi yapıldı yaşından dolayı servis kampanyası vardı toplam 7694 tl ödedim. Bagaj kapağına led uygulaması. 14 Ekim 2023 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Satılık mı 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: bi tanıdığıa yav Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Ekim 2023 Yazar Paylaş 14 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Satılık mı Önümüzdeki birkaç sene sonra satılık Ekonomi için aldım ve memnunum bugün doldurdum depoyu 1.60 kuruş yakıyorum. 1.2 tsı jettayla 3 tl yakıcaktım aynı şartlarla satmasaydım 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Dokunuslar güzel olmus.. vag gruptan geldigin belli 😄 Ses izole işleri de gayet iyi olmus.. Bagajdaki led cok cılgınca geldi bana 🔥 Led tipini, modelini aman unutma.. kafamda deli planlarım var onda kullanabilirim..😉 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 tek nokta nasıl bir led o soğutması nasıl 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts