Uğur Kamil 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Artan yakıt fiyatlarından sonra jetta'la yollarımızı ayırma kararı alınca bütçeme uygun 100bin km altı, moledi yüksek lpg'de sorun çıkarmayacak araç bakarken en mantıklı egea geldi. 1 haftadır kullanıyorum hem yakıtından hemde performansından memnunum. jetta ile kıyaslayınca en bariz fark yalıtımı bir tık zayıf kalıyor. 85bin km'de aldım şuan 87bin km olduk. 1200 km cıvarı uzun yol geldim 4 kişi bagaj dolu 100-140 km arası geldim km'de 1 tl yaktım. Şehir içini henüz test etmedim, gelince doldurmuştum lpg'yi 1-2 gün sonra tekrar doldurunca belli olur. Rize'ye geldiğim ilk gün ve ilk yıkanmış hali. Daha yoldayken sipariş verdiğim ürünleri elime ulaştıkça ve zaman buldukça uygulamaya başladım. Andiroid teyp ve ufaktan bir müzik sistemi olmazsa olmaz. Kısa, uzun ve sislere led uygulaması. Kısa(mercekli far) 360 led uyguladım. Silecek değişimi, eski aracımdada aynıydı yıpranmış sileceklerle nasıl kullanırlar anlamış değilim. Cubuk şeklindeki antenden kurtulup balık sırtına geçtik. Plakalıkları yeniledim, standart dışında daha sade görünen bu yeni tiplerden tercih ettim. İç kısım ve plaka lambalarınıda beyaz led uyguladım. würth motor temizleyicisi ilede motoru ilk günkü haline getirdim(eski hali berbattı) 2-3 ayda bir düzenli sildiğim için kullandığım araçlarda sonradan detaylı motor temizleme ihtiyacım olmadı hiç Uzaktan kumanda ile camları açıp kapatma modülü montajı yaptım. Sırada yapılacaklar(1-2 hafta içinde) Ön ve yan ekler Sağ ve sol tekli egzoz çıkışı Ayna, kapı ve ayak altı led uygulaması 17 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Hayırlı olsun. Çok yakışıklı araba. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Jeta gibi bu da zamanla yakısıklı olur 🧿 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Benim de aradığım motor şanzıman ikilisi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim de aradığım motor şanzıman ikilisi Sen özüne dönsen 3 lu kombinle , kaybolan yıllarını Arıcan. M271+5gtronic+vsi turbo 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim de aradığım motor şanzıman ikilisi şanzımanlı arabalar kalmış mı hala 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: şanzımanlı arabalar kalmış mı hala gelecek, geçmişini unutmayanlarındır 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2023 İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Çok yakışıklı araba. Sedana göre benimde daha çok hoşuma gidiyor, bagajıda çok dar değil ama benim gibi bas + yana temizlik ve alet edevatı koymak için kutu koyunca biraz küçük alan kalıyor kullanılabilcek ama günlük hayatta iş görüyor. Çağlar Bayur yazdı: lpg candır bu motor da efsane lpg'yi pek seven biri değilim aslında çağlar abi ama mecburen ekonomik düşünmek gerekince tek yol lpg artık. Pek ihtimal vermiyorum ama lpg ile benzin fiyatı birbirine yaklaşırsa eskisi gibi o zaman tekrar benzinli araca geçerim ama. Mustafa Tüfekçi yazdı: Dodge panjur ister bu Benim pek hoşuma gitmiyor o panjur Alpay Sumer yazdı: Jeta gibi bu da zamanla yakısıklı olur 🧿 Onun kadar olmasada standart egea'dan güzel olucağı kesin Normalde egea'nin kendi ürettigi sport modelindeki ekleri alıcaktım. Ön yan arka ve spoiler boyasız 20bin tl yakın fiyat cıkartınca servispek mantıklı gelmedi(birde stokta yok ne zaman geliceğide belli değil). Komple tampon olsa değerde sadece eklere o paraları vermek içimden gelmedi. Piyasada ön ve yan ek hoşuma giden kaba durmayan buldum boyalı 2600 tl hallettim arka tampon eki ile spoiler suan beklemede piyasada olanlar cok kaba abartılı Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim de aradığım motor şanzıman ikilisi Motorda ve şanzıman ikilisi çok güzel evet. Emisyon kurallarından dolayı üretimden kaldırılması kötü olmuş. cross versiyonlarındada bu ikili satılsaydı çok güzel olucaktı. Çift kavramalar gibi hızlı olmasada kullanıcıyı pek üzen bir yanı yok. 2 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Hayirli olsun yeni araciniz Benim de bir aralar dusundugum araçtan almişsiniz. Tam bir mantik araci. Lpg kiti ne marka? Benzin lpg farki hissediliyor mu? Yorum bağlantısı
Aydın Sert 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Hayırlı olsun Uğur Hocam. Rengi de çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Eylül 2023 Yazar Paylaş 2 Eylül 2023 Tevfik Işık yazdı: Hayirli olsun yeni araciniz Benim de bir aralar dusundugum araçtan almişsiniz. Tam bir mantik araci. Lpg kiti ne marka? Benzin lpg farki hissediliyor mu? Prins marka lpg mevcut araçta. Performans olarak öyle bariz hissedilir aşırı bir fark görmedim, yaylara köye vs rampaların bol olduğu yollarda henüz beniz lpg farkına bakmadım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Eylül 2023 Yazar Paylaş 2 Eylül 2023 (düzenlendi) Bu 3. aracımdaki aynı marka havuz paspas uygulamam, memnunum ve araca tam uyum sağlıyor. İş yok, para kazanamıyoruz derler ama iş beğenmezler sanayideki ustalar. 3 tane egzozcuya gittim, yok ben uğraşamam, yok ben tamponu kesemem(kestirip geliyim onada yok diyo) en son eskiden tanıdığım yaşlı bir amca vardı(o ugraşamaz diye ona gitmedim ilk) dedim böyle böyle birşey yapıcaz ben tamponlara yerlerini açtırıyım montajını yaparmısın, senimi kırıcam gel hallederız yavaş yavaş dedi ve sonuç. Kapı altına led yaparken evde eski aracımdan kalma yalıtım malzemesi vardı onu uyguladım. Kapının kapanma sesi daha toklaştı, ben o kadar fark olur diye beklemiyordum. Ön ve arka ayak aydınlatması montajını tamamladım. İyi dilekleriniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Cümlemize kazasız belasız keyif dolu sürüşler. 2 Eylül 2023 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Eylül 2023 Yazar Paylaş 8 Eylül 2023 Konfor seti uygulaması yaptım. Artık ufak tefek seslere son, eski aracımada uygulamıştım o kısımlara koyulan ufak tefek şeyler gereksiz ses yapmasını baya önlüyor. Orijinal hali Uygulama yapılmış hali Orijinal hali uygulama yapılmış hali Ön kaput ucundaki fitil eksikti onu montaj ettim. 5 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Hayırlı olsun, egzozlar aktifse güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Eylül 2023 Yazar Paylaş 8 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Egzozlar canlı mı? Selim Bilgin yazdı: Hayırlı olsun, egzozlar aktifse güzel olmuş. Sol aktif sağ taraf değil. Muayeneden geçmez dedi ikiside aktif olursa. 12. ayda muayenem olduğu için bende riske atmadım bilmediğim bir konu olduğu için. Muayeneden sonra sağda aktifleştirilecek araç altında yeterli yer mevcut sorunsuz aktifleştirilebilir durumda. 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Uğur Kamil yazdı: Sol aktif sağ taraf değil. Muayeneden geçmez dedi ikiside aktif olursa. 12. ayda muayenem olduğu için bende riske atmadım bilmediğim bir konu olduğu için. Muayeneden sonra sağda aktifleştirilecek araç altında yeterli yer mevcut sorunsuz aktifleştirilebilir durumda. Güzel olmuşlar. Muayenede engel neymiş acaba... Kesin @Çağlar Bayur bilir. Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Eylül 2023 Paylaş 8 Eylül 2023 Güzel günlerde kullanılsın, emeklerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts