Emin Önal 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: Satıldı. Rahatsızlığımdan ötürü montajı epey erteledim. 15 gündür marj basmıyordum vesile oldu çantayı da montajlattım bugün. Önce sonra daha sonra 3 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Büyük boy valizi montaj yapsaydın keşke bu denge bozar. Yandan geçen arabalar kuyruk rüzgarı yapar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Emin alttan arka peglerin oraya destek var mı? Sadece üstten mi bağlı? Tam yüklediğinde salıntıdan şaseyi çatlatmasın ona dikkat et. 70 litre var mı bunun hacim? Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: pizza taşır mı bu Tek seferde 10 paket atarım işe çıksam Tansu Kalafatoğlu yazdı: Büyük boy valizi montaj yapsaydın keşke bu denge bozar. Yandan geçen arabalar kuyruk rüzgarı yapar Denge içine çok ağır birşey yüklemezsen bozmaz. Kendisi çok ağır değil çünklü. Nitekim test sürüşü yaptım bir fark yoktu. İlkay Başaran yazdı: Emin alttan arka peglerin oraya destek var mı? Sadece üstten mi bağlı? Tam yüklediğinde salıntıdan şaseyi çatlatmasın ona dikkat et. 70 litre var mı bunun hacim? Abi şöyle. Çantayı ve tablasını bağladığım motorun kendi gümüş renkli taşıyıcısı selenin artçı kısmının altından şaseye bağlı. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Akü bitmediyse yarın bi çıkayım guru ile. 1 ay oldu hiç binemedim gözümde tütüyor. Dünyanın yağmurunu yedi. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 15 gün süremedim burnumda tüttü valla Bugün 2saat nasıl geçti anlamadım. Çanta 55lt. bu arada. İlkay Başaran yazdı: Akü bitmediyse yarın bi çıkayım guru ile. 1 ay oldu hiç binemedim gözümde tütüyor. Dünyanın yağmurunu yedi. Gerim gerim gerilmiştir şimdi o 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Öndeki araç su fışkırtsa, 15 gün motora binmiyorsunuz, tatlı su motorcuları sizi 😎 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: Öndeki araç su fışkırtsa, 15 gün motora binmiyorsunuz, tatlı su motorcuları sizi 😎 Abi sende göle bile motorla giriyorsun 6 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Ocak Paylaş 17 Ocak İlkay Başaran yazdı: Abi sende göle bile motorla giriyorsun Çimmeye de gidemeyeceksek, neyleyim motoru? 1 2 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 17 Ocak Yazar Paylaş 17 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: Öndeki araç su fışkırtsa, 15 gün motora binmiyorsunuz, tatlı su motorcuları sizi 😎 Teessüf ederim 3 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Çağlar Bayur yazdı: 125cc ehliyet işi vardı ne oldu o Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat Paylaş 10 Şubat vitrinde balıklar olta palamutu , mutfakta donmuş norveç uskumrusu gibi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat (düzenlendi) Dün biraz gezinti yaptık hanım ile. Yeşilköy deniz kenarında hava soğuk idi ama çokta fıınn Sarıgız arkada, Sahlep sıcaktı, bol tarçın.. 19 Şubat tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Yakıştı sanki he ? Motorun görüntüsü değişti. Sol tarafa Yağmurluk alt+üst takım + kışlık eldiven Sağ tarafa Yağ + fırça Sünger bez Takım teklavat Topcase komple bana kaldı ekipman için 😎 8 Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Nisan Yazar Paylaş 15 Nisan Geçen hafta bayramlıklarını giydirdim sarıgızın Depoda yan-Depo üst ve depo kapak korumaları Çanta yanlarınıda süsledim 7 Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Nisan Yazar Paylaş 15 Nisan Bayramdan sonra da 9.680 km de iken 10.000km bakımımızı yaptık. Yağ-Yağ filtresi ve hava filtresi değişimi. Hava filtresi değişimi için depoyu kaldırmak lazım. Japon mühendisleri öğle yemeğindeyken çırak koymuş herhalde onu oraya Yağ ve hava filtresi eski sahibinin hediyesi idi. 5.000 bakımda yetkiliye gittiğimiz için bu bakıma kısmetmiş kullanmak. Yağ filtresi 400 TL. Normalde bu değişimler için özel servislerde istenilen işçilik ücreti 250-300 TL. Fakat hava filtresi işin içine girince tüm granajlar ve depoyu sökme işin içine girince 500 TL verdim işçilik. Kitapçık 10binde buji değişimi öneriyor ama hangi kullanıcıya sorsam değişmemiş çünkü o km.de gerek olmamış, bencede, ustada şikayet yoksa gerek yok dedi. Buji dahil bu bakıma yetkili servisin istediği ücret 4.750 TL idi. 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Anlas yerli üretim. Başarılı serileri var. Bizim motora uyanı bu Tournee Sport. Otomobil lastiğinin Petlas'ı gibi düşünebilirsiniz. Aynı ebat Michelin veya Pirelli 11.000-13.000 TL arası idi. Bunları 6.500 TL'ye aldım. 1.000 km'yi geçmişimdir, geçen ay taktırmıştım. Üzerinden çıkan fabrikasyon IRC'lerden sonra pambık gibi. Eski lastik ile en son panik frende arka teker yanıma kadar gelince mecbur kaldım değiştirmeye. Belki motoru değişirim diye erteliyordum. Artık hafif virajlar bile 90-110 km/h arası daha güvenli. 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Emin Önal yazdı: Bayramdan sonra da 9.680 km de iken 10.000km bakımımızı yaptık. Yağ-Yağ filtresi ve hava filtresi değişimi. Hava filtresi değişimi için depoyu kaldırmak lazım. Japon mühendisleri öğle yemeğindeyken çırak koymuş herhalde onu oraya Yağ ve hava filtresi eski sahibinin hediyesi idi. 5.000 bakımda yetkiliye gittiğimiz için bu bakıma kısmetmiş kullanmak. Yağ filtresi 400 TL. Normalde bu değişimler için özel servislerde istenilen işçilik ücreti 250-300 TL. Fakat hava filtresi işin içine girince tüm granajlar ve depoyu sökme işin içine girince 500 TL verdim işçilik. Kitapçık 10binde buji değişimi öneriyor ama hangi kullanıcıya sorsam değişmemiş çünkü o km.de gerek olmamış, bencede, ustada şikayet yoksa gerek yok dedi. Buji dahil bu bakıma yetkili servisin istediği ücret 4.750 TL idi. Bende filtre temizlemek için seleyi sökmek gerekiyor zor değil. Temizlemek dedim çünkü sünger filtre kullanılmış benzin içinde birazcık mıncıklayıp tekrar yerine takıyorsun Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Selçuk Keleş yazdı: Bende filtre temizlemek için seriyi sökmek gerekiyor zor değil. Temizlemek dedim çünkü sünger filtre kullanılmış benzin içinde birazcık mıncıklayıp tekrar yerine takıyorsun Sökülen 10bin deki filtrenin hali Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Petlas pişmanlıktır. Kullanmadım ama çok şikayet var. Belki 250 CC de yeterli olabilir ama sonuçta lastik tek güvencemiz. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Emin Önal yazdı: Sökülen 10bin deki filtrenin hali Şehir içi gezmenin sonucu İs kurum kapkara, benim filtrenin üzerinde birikme normal kahverengi toz şeklinde oluyor Filtre temizliği benzin tüketimine çok etki ediyor 3.5'tan 2.8'e düştüğünü hatırlıyorum. Benim de bir ara çıkarıp temizlemem lazım. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Tabi aynı hacimde değil ama o havayı soluyan insan için de aynı durum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts