Emin Önal 25 Ocak Yazar Paylaş 25 Ocak (düzenlendi) Sarıgız ile vedalaşma zamanı yavaş yavaş. Bana çok şey kattı, şiddetle tavsiye ederim model olarak. CC büyütme uğruna satılık; 1225203084 25 Ocak tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Ocak Yazar Paylaş 25 Ocak Adnan Çakır yazdı: Ne kadar büyüyecek? 🤔 Seninki kadar falan işte abi ☺️ 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 17 Şubat Yazar Paylaş 17 Şubat Dün hava iyi gibiydi. 5-6 derece, hafif yağmurlu. 2 haftadır marş basmamıştım. Orman da sucuk ekmek var dediler biraz dolaştık 130km yapmışız. Km tam 20k oldu diyebiliriz. 6 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Şubat Paylaş 17 Şubat (düzenlendi) 3 tekerlekli elektrikli scooter yapmışlar. tr de satanlar var bunu. https://tr.made-in-china.com/co_zjlangxiang/product_V28-EEC-2000W-Self-Balancing-Electric-Scooter-Three-Wheel-Electric-Vehicle-for-Adult_esrigiueu.html gören eden varmı? 17 Şubat tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazar 20:12 Yazar Paylaş Pazar 20:12 (düzenlendi) Dün 20.000 bakımı yaptık. hava filtresi yağ filtresi mahle yağ motul buji ngk antifriz Zincir ve dişli setine de gireşecektik ama vakit geç oldu, onu yakın tarihe erteledik. Pazar 20:13 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 20:23 Paylaş Pazar 20:23 Daha birşey yoktur bence zincir dişlide ama? Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 04:58 Yazar Paylaş Pazartesi 04:58 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Daha birşey yoktur bence zincir dişlide ama? Binilse binilir aslında. zincir ayarı çabuk bozuluyor nedense. Bollaşıyor. Zincir ön dişlinin oradaki pabuca sürtüyor. Km de geliyor bence. Dişliyi de zincir ile set değişmek için. Kafa rahat olsun hesabı. Allah kısmet ederse uzun turlar istiyorum bu sene yolda uğraşmayalım. Benim motorun aynısı, gruptan bir arkadaş. Onun zincirde orjinal ve 23binde ki benden iyi bakar, oringler gitti Bence fazla bakımdan Pazartesi 06:18 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 15:44 Paylaş Pazartesi 15:44 Emin Önal yazdı: 23binde ki benden iyi bakar, oringler gitti asperox? Yorum bağlantısı
Emin Önal Salı 05:53 Yazar Paylaş Salı 05:53 Çağlar Bayur yazdı: asperox? Yok kimyasal sürmedim diyor. Zincir temizleyici + zincir yağı kullandım sadece diyor. Bence dıştan zincire vurdu, oringlere çok yağ sıkmadı ondan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:09 Paylaş Salı 14:09 Emin Önal yazdı: Yok kimyasal sürmedim diyor. Zincir temizleyici + zincir yağı kullandım sadece diyor. Bence dıştan zincire vurdu, oringlere çok yağ sıkmadı ondan pilli olsa zincir derdi de yok, bakım yok, sesssiz, hatta ucuz da.. pehhh. bir gün her motorcu priz yanı kave arayacak Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 05:36 Yazar Paylaş Dün saat 05:36 Çağlar Bayur yazdı: pilli olsa zincir derdi de yok, bakım yok, sesssiz, hatta ucuz da.. pehhh. bir gün her motorcu priz yanı kave arayacak Şaftlısı var abi uğraşmıyorsun zincirle, yağ ile Telefon bitti, arabalar bitsin, sıra motorlara mı gelecek priz yanı yer kavgaları için Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 06:52 Yazar Paylaş Dün saat 06:52 Servet Aydın yazdı: Selam satılık mı? Yok deel. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Dün saat 09:14 Paylaş Dün saat 09:14 Vstrom güzel motor. Güzel de değil, harika. Zincire çubuk gibi bir şey ile alttan yukarı doğru baskı yapın, gerginliğine bakın. Sonra motoru 30cm hareket ettirin, sonra tekrar gerginliğe bakın. 30 cm daha hareket ettirip gerginliğe bakın. Her kontrolde zincir gerginliği farklı ise o zincirin ömrü tamam olmuştur. Her kontrolde gerginlik aynı ise zincir sağlamdır.. Kullanıma bağlı olarak zincirin ömrü 10 ila 15 bin kilometre arasındadır. Zincirde tavsiyem fabrikanın koyduğu zincir ne ise onu almak daha iyi. Diğer ünlü markaların bolca sahtesi var. Sahtelerde orijinali ile aynı fiyatta olduğundan ayırt etmekte zor. Benim zincir de 17 bin km de öldü. Az daha bekletip dişlilerle birlikte değiştireceğim. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 10:46 Paylaş Dün saat 10:46 22 küsur km de şimdilik sıkıntı yok ama değişim yaklaşıyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 11:10 Paylaş Dün saat 11:10 Fatih Sarıkaya yazdı: Vstrom güzel motor. Güzel de değil, harika. Zincire çubuk gibi bir şey ile alttan yukarı doğru baskı yapın, gerginliğine bakın. Sonra motoru 30cm hareket ettirin, sonra tekrar gerginliğe bakın. 30 cm daha hareket ettirip gerginliğe bakın. Her kontrolde zincir gerginliği farklı ise o zincirin ömrü tamam olmuştur. Her kontrolde gerginlik aynı ise zincir sağlamdır.. Kullanıma bağlı olarak zincirin ömrü 10 ila 15 bin kilometre arasındadır. Zincirde tavsiyem fabrikanın koyduğu zincir ne ise onu almak daha iyi. Diğer ünlü markaların bolca sahtesi var. Sahtelerde orijinali ile aynı fiyatta olduğundan ayırt etmekte zor. Benim zincir de 17 bin km de öldü. Az daha bekletip dişlilerle birlikte değiştireceğim. 20 binde dominarın zincir dişli sıfır gibiydi. Kullanıma bağlı. Motor ilanlarına bakarken 10 15 binde olup da zincir dişlisi değişti yazan ilanları direk kapatırım mesela. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Dün saat 12:06 Paylaş Dün saat 12:06 İlkay Başaran yazdı: 20 binde dominarın zincir dişli sıfır gibiydi. Kullanıma bağlı. Motor ilanlarına bakarken 10 15 binde olup da zincir dişlisi değişti yazan ilanları direk kapatırım mesela. İncitmeden sürüyorsun o zaman Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 12:49 Paylaş Dün saat 12:49 Fatih Sarıkaya yazdı: İncitmeden sürüyorsun o zaman Şu anki dct benden kötü vites değiştiriyor. Zinciri asıl öldüren ani gaz aç kapalar, tak tuk vites değiştirmeler. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 12:54 Paylaş Dün saat 12:54 İlkay Başaran yazdı: Şu anki dct benden kötü vites değiştiriyor. Zinciri asıl öldüren ani gaz aç kapalar, tak tuk vites değiştirmeler. Eski otobüs şoförleri 304, 403 falan kullananlar, çok yavaş değiştirlerdi, motor, şanzımanı korumak için heralde. v8 sesi nefisti zaten. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 12:56 Paylaş Dün saat 12:56 Evren Erakçora yazdı: Eski otobüs şoförleri 304, 403 falan kullananlar, çok yavaş değiştirlerdi, motor, şanzımanı korumak için heralde. v8 sesi nefisti zaten. Hele atmosferik 14,3 litre olan motor olacak ki. en arkada oturup sürekli onu dinlerdik yol boyu. Vay be.. Şimdi tık ses yok. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 13:00 Paylaş Dün saat 13:00 İlkay Başaran yazdı: Hele atmosferik 14,3 litre olan motor olacak ki. en arkada oturup sürekli onu dinlerdik yol boyu. Vay be.. Şimdi tık ses yok. Bir de perona girerlerken havalı süspansiyonlar tıs tıs ederdi, boing 747 kullanan pilottan havalıydı adamlar 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts