Ali Gülmez 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Emin Önal yazdı: DJI osmo action 1 modelinin ikinci elleri 5.000 TL'den başlıyor abi. SJCAM in 2 katı ve Aparat ve aksesuarsız üstelik. dün akşam mediamarktten dji osmo action 3 kamerayı standart paket olarak 7700 tl ye aldım Emin Önal yazdı: Gezmecelere devam; 13/07/2024 İznik Gün sonu özeti iznik'e gidipte rahmi baba restorantta yayın şiş ve kerevit yenmeden geri dönüldü ise büyük eksiklik Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz 2022 aralıkta osmo action 1’i 300 dolara almışım. 7000 lira bedava 5600’e almıştım yani Benimki de standart tek pilli paketti Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Ali Gülmez yazdı: dün akşam mediamarktten dji osmo action 3 kamerayı standart paket olarak 7700 tl ye aldım iznik'e gidipte rahmi baba restorantta yayın şiş ve kerevit yenmeden geri dönüldü ise büyük eksiklik Nihat'ın yerinde yedik yayının her türlü pişirilmişini :d Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Ekim Yazar Paylaş 13 Ekim (düzenlendi) 2 haftaönce akademiden 16 motor ve 2 hoca eşliğinde günübirlik iğneada-kıyıköy gezisi yaptık. 350km tepmişiz. Kadran 17k'yı geçti 13 Ekim tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim Paylaş 13 Ekim İlkay Başaran yazdı: Cl 250 var orada o da güzel makina bacağı yakıo diolaaaa, artçının 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Çağlar Bayur yazdı: bacağı yakıo diolaaaa, artçının Bloktan sökeriz 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Çağlar Bayur yazdı: bacağı yakıo diolaaaa, artçının Egsoz çok yukarıda. Koruması sağlam ama zaten selesi bile artıçılı sürüşe çok uygun değil. Bizim ekipte 3 tane var, 3ü de bekar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim Paylaş 14 Ekim İlkay Başaran yazdı: Bloktan sökeriz artçıyı mı Emin Önal yazdı: Bizim ekipte 3 tane var, 3ü de bekar işte 100 mühendis gelse daha iyi açıklama yapamaz, feraset budur 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Kasım Yazar Paylaş 4 Kasım Eskişehir hatırası Vesile ile 19k km'yi geçtik 5 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Kasım Yazar Paylaş 4 Kasım Emin Önal yazdı: iğneada-kıyıköy gezisi yaptık. 350km tepmişiz. Kadran 17k'yı geçti Çağlar Bayur yazdı: haftaya vize seyahatine 1 ay önce gittik geldik Vize'ye Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Kasım Paylaş 4 Kasım Emin Önal yazdı: Eskişehir hatırası Vesile ile 19k km'yi geçtik Bu kadarını anca kulağımıza damlatıyoruz. 😎😎😎 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım Paylaş 4 Kasım Ahmet Kiriş yazdı: Bu kadarını anca kulağımıza damlatıyoruz. 😎😎😎 Adam senin gibi bekar ve emekli değil şekerim 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Kasım Paylaş 4 Kasım Servet Aydın yazdı: Adam senin gibi bekar ve emekli değil şekerim Şahsın kendini savunacak durumu yok mu? Hala kendine gelemediyse yorgunluktan onu da anlayışla karşılayayım. 😂😂😂 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Servet Aydın yazdı: Yıl sonu pıramasyon yetiştirmekle meşgul🍆 Çalışsın, daha yoğun çalışsın vur kırbacı 😎 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Kasım Paylaş 25 Kasım İlkay Başaran yazdı: Bende flaş tv ye çıktım nolmuş Uçan adam Sabri sen misin yoksa?👤 Çağlar Bayur yazdı: imza günü ne zaman? Menajeri olayım zaman kaybetmeden 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Cem Işık yazdı: Uçan adam Sabri sen misin yoksa?👤 Menajeri olayım zaman kaybetmeden Yok, ben onun yanında ondan daha hızlı uçan eleman vardı ya o yum. Adam korkunca nasıl kalkış yaptı ama 4x4 lowda ön kaldırdı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts