H.Cenk Bayrakçı 27 Ağustos 2023 Paylaş 27 Ağustos 2023 Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın . 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Ağustos 2023 Paylaş 27 Ağustos 2023 Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın. Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun. Satarken haberimiz olsun. Çocuklar ehliyet alırken ben de motor ehliyeti alacağım. Alma, sonra tutamayız seni İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun çok güzel seçim. Artık yeni bir üzüntü kaynağınız oldu hayırlı olsun. (Hava bozuk olunca motpra binememenin üzüntüsü) İnazumadaki blok vardı bunda sanırım. Ş.arası daha yüksek tüketiyor. Motorun zevki de zaten köy yollarında çıkıyor ve bunun yüksek karter yapısı bozuk yollara girelim hadi diyor sürekli. Ben 2 kere oturttum benimkini arazide karnının üzerine. Eksoz 200'lerde olduğu gibi altta ortada mı abi? 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ağustos 2023 Paylaş 27 Ağustos 2023 Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın. Alma, sonra tutamayız seni Eksoz 200'lerde olduğu gibi altta ortada mı abi? Yok. Katalizör altta eksoz sağ dışarda. Katalizör önde orta susturucu altta son susturucu sağ dışarda. Son kararım 1 Yorum bağlantısı
Önder Başböyük 27 Ağustos 2023 Paylaş 27 Ağustos 2023 Hayırlı uğurlu olsun, güzel seçim, çift silindir makine iyidir, biraz daha güçlü olabilirdi tabi ki. Bende uzun araştırmalar sonucu sıfır km KTM250 ADVENTURE da karar kılıp aldım. Ekipman ve eğitim önemli, kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ağustos 2023 Paylaş 27 Ağustos 2023 Motosiklet antidepresan ilacı gibi makinadır. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 27 Ağustos 2023 Paylaş 27 Ağustos 2023 Zehiri aldın çekil kenara yenisi gelsin🧿 Buralar hep dutluktu, herkesi motörcü yapacuuukkkk. 😎 Kazasız belasız kullan abim, yengenin motoru sevmesi senin için avantaj kıymetini bil. 😉 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ağustos 2023 Paylaş 27 Ağustos 2023 İlkay Başaran yazdı: Motosiklet antidepresan ilacı gibi makinadır. İlaç versene Ahmet Kiriş yazdı: Zehiri aldın çekil kenara yenisi gelsin🧿 Buralar hep dutluktu, herkesi motörcü yapacuuukkkk. 😎 Kazasız belasız kullan abim, yengenin motoru sevmesi senin için avantaj kıymetini bil. 😉 Yenge olmayan naapsın 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2023 (düzenlendi) Önder Başböyük yazdı: Hayırlı uğurlu olsun, güzel seçim, çift silindir makine iyidir, biraz daha güçlü olabilirdi tabi ki. Bende uzun araştırmalar sonucu sıfır km KTM250 ADVENTURE da karar kılıp aldım. Ekipman ve eğitim önemli, kazasız belasız kullanın. Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. V-Strom dan daha düşük bütçe ile sizin motorun sıfırından alma benimde B planımdı. Sürmedim ama ikisinide bilenlerin hepsi Suzuki dedi. Hem silindir muhabbeti hem de artçı için. KTM için bahsedilen sertliği sürerek denemek istiyorum, merak ediyorum. Ahmet Kiriş yazdı: Zehiri aldın çekil kenara yenisi gelsin🧿 Buralar hep dutluktu, herkesi motörcü yapacuuukkkk. 😎 Kazasız belasız kullan abim, yengenin motoru sevmesi senin için avantaj kıymetini bil. 😉 Aslında ilk zehiri veren @Lokman Ceritlioğlu abimdir. Beylikdüzü’nde komşu iken aldığı her motoru sürdürmüştür bana, en az 5 sene önce falan başladı. Gerçi onunkiler yaşlı işi scooter dı😂 Sürekli al al al, aldım İşte ☺️ Hanımın desteği tabiki önemli, farkındayım, sağolsun, biliyorsun anlattım sana artık her pazara bi gezi planımız var😛 27 Ağustos 2023 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 len geçen bizim orada kesiciye soktuğum motor mu bu bi akşam gel de tur atayım Allah kaza bela vermesin kardeşime 1 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Güzel günlerde keyifle kullanın. Yıllarca DL650 kullanan birisi olarak döylüyorum V-Strom bambaşka bir makine. Ama mutlaka eğitim alın. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 28 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2023 Adam bir h4 ampül linki attı, verdim siparişi AliExpress ten, mercek geldi 😂 @Servet Aydın dün montajını yaptım, hiç bana göre değil çizgiyi düzleştiremedim tam olarak ama aydınlatması canavar. park ampulünü de led yaptım Bu da before 4 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Güccük gardaşım hayırlı olsun güle güle kullan. Hiç Goldwing kullanmamış hatta hiç motoru olmamış biri olarak yazıyorum motor başka dünyaymış öyle diyorlar... Sukutırlar için yaşlı işi demen hevesimi kırdı bunu da yazayım ayrıca.. 😂 5 Yorum bağlantısı
Emin Önal 28 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2023 Serkan Toker yazdı: Sukutırlar için yaşlı işi demen Güccük abim sen hariç :P 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: İlaç versene Yenge olmayan naapsın Bunu ocakbaşına taşımak lazım, mevzu derin. 🍻 @Emin ÖnalKonuya kedi geldi @Cem Işık, yok öyle binerim, yok böyle sürerim. 😁 Al artık bir motör avukat.😃 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 İtinayla mercek montajı yapılmaz. Çalışıyonuz mu bana ne.... 2 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Bunu ocakbaşına taşımak lazım, mevzu derin. 🍻 @Emin ÖnalKonuya kedi geldi @Cem Işık, yok öyle binerim, yok böyle sürerim. 😁 Al artık bir motör avukat.😃 Kızımın inadını kırabilsem beklermiyim hiç abi? Hanımı razı ettim ( belki ölür de kurtulurum diye düşünmüş olabilir), kızı aşamıyorum. Ama mötor çok güzel bayıldım.. maşallah QJ nin 850 cc bi motorunu kestirdim gözüme.. onunla başlayacağım 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Cem Işık yazdı: Kızımın inadını kırabilsem beklermiyim hiç abi? Hanımı razı ettim ( belki ölür de kurtulurum diye düşünmüş olabilir), kızı aşamıyorum. Ama mötor çok güzel bayıldım.. maşallah QJ nin 850 cc bi motorunu kestirdim gözüme.. onunla başlayacağım Gizli al, bir otoparkta tut. 😎😎😎 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Gizli al, bir otoparkta tut. 😎😎😎 Tecrübe konuştu ancak şöyle bir sorunum var ki, hafta içi 2 gün yaklaşık kızı okula bırakıp akşam alıyorum, kalan günler köpeği evden köpek oteline bırakıp alıyorum. Köpeği çantaya koyabilirim de kızı nereye koyacağım? 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Üff fıstık. Hayırlı olsun Emin. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Cem Işık yazdı: Tecrübe konuştu ancak şöyle bir sorunum var ki, hafta içi 2 gün yaklaşık kızı okula bırakıp akşam alıyorum, kalan günler köpeği evden köpek oteline bırakıp alıyorum. Köpeği çantaya koyabilirim de kızı nereye koyacağım? Allah sana vereceği derdi vermiş 😂😂😂 1 2 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Güle güle kullan Emin hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Cem Işık yazdı: Kızımın inadını kırabilsem beklermiyim hiç abi? Hanımı razı ettim ( belki ölür de kurtulurum diye düşünmüş olabilir), kızı aşamıyorum. Ama mötor çok güzel bayıldım.. maşallah QJ nin 850 cc bi motorunu kestirdim gözüme.. onunla başlayacağım bir yaştan sonra pek ses etmiyorlar. Mesela benim bebeler bir kaç ilanı favoriye eklemişler. Ne iş diye sordum öylesine kalsın aklımızın bir köşesinde falan diye geçiştirdiler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 tam kararında bir motör , alarmı da hemen ötüyor yahu tam bişi denicektim olmadı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bir seçim olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts