Çağlar Bayur 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Selim Bilgin yazdı: , bizim millet mi arabalara insan gibi binmeyi bilmiyor yoksa yollar ve şartlar mı bilmiyorum. onu yıllardır konuşuruz, bence havadaki asit kaynaklı... bizde bildiğin zımpara gibi bir hava var her yerde Erdem Doğan yazdı: arada römork çekmek için bir araba arıyordum. hayırlı olsun, almanlarda römork için önden çekiş mi arkadan mı genel tercih ediliyor? çeki demir ve elektrik bağlantısı fabrikasyon ise elektrik tesisat sigortası geri vites ile aynı,aklında olsun kullanma kılavuzunda biraz karışıklık vardı bunun 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 28 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: hayırlı olsun, almanlarda römork için önden çekiş mi arkadan mı genel tercih ediliyor? çeki demir ve elektrik bağlantısı fabrikasyon ise elektrik tesisat sigortası geri vites ile aynı,aklında olsun kullanma kılavuzunda biraz karışıklık vardı bunun Hic dikkat etmedim. Her türlü arabada olabiliyor ceki demiri. Özellikle birisi iyi olsa hep o tarz arabalarda olurdu sanirim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Erdem Doğan yazdı: Hic dikkat etmedim. Her türlü arabada olabiliyor ceki demiri. Özellikle birisi iyi olsa hep o tarz arabalarda olurdu sanirim. gerçi kalmadı o eski arkadan itişli canavarlar. gösterge güzelmiş yok bizde o fonksiyon torpidoyu söküp komple yollasana Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: gerçi kalmadı o eski arkadan itişli canavarlar. gösterge güzelmiş yok bizde o fonksiyon torpidoyu söküp komple yollasana Arkadan itiş karavan için konforlu olmaz diye fikir atıyorum. Gaza bastık karavanın önü çöktü. Önden çekiş daha düzgünce götürür sanki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Arkadan itiş karavan için konforlu olmaz diye fikir atıyorum. Gaza bastık karavanın önü çöktü. Önden çekiş daha düzgünce götürür sanki. moto . at demiş ki: sür gitsin hepsi aynı, karda buzda çektiğin tekne 2 ton dan az ise. soru şu: ne işim olur karda tekne ile , salut ama bi allroad fena olmazdı 50 tdi felan Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Şu anda en son düşüneceğim şeyi niye düşünüyorum ki.. Hey barmen bana bi baileys, yan masadaki bağyana da Turasan... Prdn telefon konuşmamı yazmış. İletiyi silin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: telefon konuşmamı yazmış. İletiyi silin sofia ya göre patetiksin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: sofia ya göre patetiksin Hiçte değil 🥂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Neden kimse sormuyor ya. Kaç birim paraya aldın Erdem. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Neden kimse sormuyor ya. Kaç birim paraya aldın Erdem. yasaklansın şu soru 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Neden kimse sormuyor ya. Kaç birim paraya aldın Erdem. Cevabını bildiğin soruları sorma 3500 dese alabileceksin sanki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Cevabını bildiğin soruları sorma 3500 dese alabileceksin sanki Yoktur o kadar.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yoktur o kadar.. inanma yeğen Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: inanma yeğen Doğru söylediği kısımlar var.. Bizde kafeler tıka basa dolu.. Bu doğru.. Ancak sebep yine Türkiye'ye özgü.. Zengin çok zengin ki, bir bardak kahveye 85 lira verebiliyor.. Fakir çok fakir ki, evinde bile 100 gram kahve yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Doğru söylediği kısımlar var.. Bizde kafeler tıka basa dolu.. Bu doğru.. Ancak sebep yine Türkiye'ye özgü.. Zengin çok zengin ki, bir bardak kahveye 85 lira verebiliyor.. Fakir çok fakir ki, evinde bile 100 gram kahve yok. kafede şeker masada bedava ondandır yeğen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 navigasyonda hangi ülke haritaları var Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 30 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: navigasyonda hangi ülke haritaları var Afrika da yasadigimiza göre Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: navigasyonda hangi ülke haritaları var Neresi lazım ? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Erdem hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Avrupa' da, bölgelere/iklim şartlarına ve ihtiyaca göre donanımlar var. Daha doğrusu lüks görünmek için değil, işe yaraması için konulan donanımlar. Türkiye' ye 2010 yılında araçlar yetişmeyince buna benzer araçlar gelmişti. yarı Trend/Titanium karması Focuslar, klimasız Golfler vs vs. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 31 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2023 Tamer Topaç yazdı: Erdem hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Avrupa' da, bölgelere/iklim şartlarına ve ihtiyaca göre donanımlar var. Daha doğrusu lüks görünmek için değil, işe yaraması için konulan donanımlar. Türkiye' ye 2010 yılında araçlar yetişmeyince buna benzer araçlar gelmişti. yarı Trend/Titanium karması Focuslar, klimasız Golfler vs vs. Aracin donanim ismi Sport Turnier. 3 kol direksiyon, vites/el freni, pedal takimlari ve koltuklar geliyor. Navi, koltuk/cam isitma vs opsiyon. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Mert Gülkokan yazdı: hayırlı olsun ilk ileti de hata var kaç birim para olduğu yazılmamış ben merak ettim açıkcası www.ebaykleinzeigen.de 2000-3000 arasıdır Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 31 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2023 Mert Gülkokan yazdı: hayırlı olsun ilk ileti de hata var kaç birim para olduğu yazılmamış ben merak ettim açıkcası O soru yasaklandi Mehmet Pınar yazdı: www.ebaykleinzeigen.de 2000-3000 arasıdır O rakama varsa hemen bi tane daha alayim, biri bakimdayken digerini kullanirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts