Erdoğan Temur 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Selamlar, Aşağıdaki üründen birisini alacağım, alıp kullanıp tecrübe eden var mıdır? Ottocast A2-Air Pro Wireless Android Auto Kablosuz Araç Interface (OT-A2AIR Pro) https://www.hepsiburada.com/ottocast-a2-air-pro-wireless-android-auto-kablosuz-arac-interface-ot-a2air-pro-p-HBCV00004L3OBN?magaza=Teknobiyotik&&wt_gl=cpc.6817-Oto.pmax.camp20484837349adgr&gclid=CjwKCAjwoqGnBhAcEiwAwK-OkcunISSipRffZ_8xav0Naw-YUTBvKgdb034x5JjGZxBUJeILt-JdLRoCMnkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Carlinkit 5.0 2AIR 2 In 1 Android Auto & Apple Carplay 2023 En Güncel Versiyon Kablosuz Wireless Adaptör (CPC200-2AIR) https://www.hepsiburada.com/carlinkit-5-0-2air-2-in-1-android-auto-apple-carplay-2023-en-guncel-versiyon-kablosuz-wireless-adaptor-cpc200-2air-p-HBCV00004CWEW9?magaza=Teknobiyotik&&wt_gl=cpc.6817-Oto.pmax.camp20484837349adgr&gclid=CjwKCAjwoqGnBhAcEiwAwK-OkVb5LfUlhSrKEwXLlNXT82dPBFzVn6SEwFPRuVyrftr-6quBDUQQyxoCX4EQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Yalnız iki farklı şeyden bahsediyorsunuz. Ottocast aldım ben lakin, hem android hem apple olan ürün bu ürün değil. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Yalnız iki farklı şeyden bahsediyorsunuz. Ottocast aldım ben lakin, hem android hem apple olan ürün bu ürün değil. Ben android auto kullanıyorum. Ottocast nasıl performans olarak? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Erdoğan Temur yazdı: Ben android auto kullanıyorum. Ottocast nasıl performans olarak? Müthiş. Çok memnunum. Şöyle diyeyim, araca binip 4 araba ilerlemeden bağlanmış oluyor. Teknobiyotik'in kendi sitesinden alın, daha ucuz. https://www.teknobiyotik.com/oto-aksesuar/android-auto-apple-carplay/ottocast-a2-air-pro-wireless-android-auto-kablosuz-arac-interface-465489.html Unutmayın, bu alet sadece KABLOLU bağlantıyı KABLOSUZA çevirir. Yani araçta AA yoksa, kullanamazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2023 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Müthiş. Çok memnunum. Şöyle diyeyim, araca binip 4 araba ilerlemeden bağlanmış oluyor. Teknobiyotik'in kendi sitesinden alın, daha ucuz. https://www.teknobiyotik.com/oto-aksesuar/android-auto-apple-carplay/ottocast-a2-air-pro-wireless-android-auto-kablosuz-arac-interface-465489.html Unutmayın, bu alet sadece KABLOLU bağlantıyı KABLOSUZA çevirir. Yani araçta AA yoksa, kullanamazsınız. AA var ama kablo işi bu yaz bıktırdı. Bağlanınca youtube music otomatik çalmaya başlıyor mu? 25 Ağustos 2023 tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Erdoğan Temur yazdı: Bağlanınca youtube music otomatik çalmaya başlıyor mu? Denemedim, bunu deneyeyim. Ben mp3 player kullanıyorum. Youtube, netflix vs AA'da yok. Miracast desteği var ise aracın, stop haldeyken ekran paylaşabilirsiniz. Ya da aşağıdaki üründen almak lazım: https://www.teknobiyotik.com/oto-aksesuar/android-auto-apple-carplay/ottocast-play2video-apple-carplay-android-auto-netflix-youtube-all-in-one-kablosuz-arac-interface.html Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Denemedim, bunu deneyeyim. Ben mp3 player kullanıyorum. Youtube, netflix vs AA'da yok. Miracast desteği var ise aracın, stop haldeyken ekran paylaşabilirsiniz. Ya da aşağıdaki üründen almak lazım: https://www.teknobiyotik.com/oto-aksesuar/android-auto-apple-carplay/ottocast-play2video-apple-carplay-android-auto-netflix-youtube-all-in-one-kablosuz-arac-interface.html youtube premium ile o özellikle kullanılabiliyor. yoksa kablolu bağlansamda açılmıyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Premium var, binince bakacağım mutlaka 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 (düzenlendi) Ben de kablo işinden sıkıldım CarPlay’de. Üstelik uzun süreli yolculuklarda telefon fazla şarj oluyor ve de pil zarar görüyor. Ottocast’in CarPlay desteği var mı? Diğerini mi almak gerek? 25 Ağustos 2023 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Müthiş. Çok memnunum. Şöyle diyeyim, araca binip 4 araba ilerlemeden bağlanmış oluyor. Teknobiyotik'in kendi sitesinden alın, daha ucuz. https://www.teknobiyotik.com/oto-aksesuar/android-auto-apple-carplay/ottocast-a2-air-pro-wireless-android-auto-kablosuz-arac-interface-465489.html Unutmayın, bu alet sadece KABLOLU bağlantıyı KABLOSUZA çevirir. Yani araçta AA yoksa, kullanamazsınız. Cihaz güzel ama bu cihaz bu para çok değil mi Sani Bey, aliexpreste benzerleri yarı fiyatına, Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ben de kablo işinden sıkıldım CarPlay’de. Üstelik uzun süreli yolculuklarda telefon fazla şarj oluyor ve de pil zarar görüyor. Ottocast’in CarPlay desteği var mı? Diğerini mi almak gerek? Ottocast U2-air pro versiyonu carplay için. Mustafa Yanar yazdı: Cihaz güzel ama bu cihaz bu para çok değil mi Sani Bey, aliexpreste benzerleri yarı fiyatına, Fiyat farkı 2 yıl garantisi olmasından. 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 (düzenlendi) Kablosuz AndroidAıto için bende Link cihazı araştırdım. Genelde insanlar memnunlar. 25 Ağustos 2023 tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ben de kablo işinden sıkıldım CarPlay’de. Üstelik uzun süreli yolculuklarda telefon fazla şarj oluyor ve de pil zarar görüyor. Ottocast’in CarPlay desteği var mı? Diğerini mi almak gerek? u2 versiyonundan almak lazım. Mustafa Yanar yazdı: Cihaz güzel ama bu cihaz bu para çok değil mi Sani Bey, aliexpreste benzerleri yarı fiyatına, Valla diğerlerinin performansını bilemiyorum ama bilindik markalar içinde yapılan testleri karşılaştırdım. 1.2Ghz işlemcisi ile bile en önde olan a2 versiyonu, pro'sunda 1.7ghz işlemci ile bayağı fark atmış olmalı. Evren Barış Özbek yazdı: Kablosuz AndroidAıto için bende Link cihazı araştırdım. Genelde insanlar memnunlar. Hiç duymadım maalesef. 1 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 5 Eylül 2023 Yazar Paylaş 5 Eylül 2023 Cihaz geldi, manuel vites arabadan otomatik vitese geçiş gibi oldu. Yıllarca gereksiz uğraşıyormuşum. 5 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 5 Eylül 2023 Yazar Paylaş 5 Eylül 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Hangi modeli almıştınız? ilk linktekini aldım. Ottocast A2-Air Pro Wireless Android Auto Kablosuz Araç Interface (OT-A2AIR Pro) 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Erdoğan Temur yazdı: Cihaz geldi, manuel vites arabadan otomatik vitese geçiş gibi oldu. Yıllarca gereksiz uğraşıyormuşum. Ne büyük rahatlık değil mi? Nasıl, performansından memnun musunuz? 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 5 Eylül 2023 Yazar Paylaş 5 Eylül 2023 Sani Gerşon yazdı: Ne büyük rahatlık değil mi? Nasıl, performansından memnun musunuz? Kablo ile bağlamış gibi bütün fonksiyonları sorunsuz çalışıyor. Bağlantısıda arabayı çalıştırınca hızlı bağlantısı var. Uzun dönem kullanımdan sonra artı/eksileride yazarım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Kablo iyidir şarj da olur telefon. Yalnız bizim araca carplay içeren head unit bulsak mı Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 6 Eylül 2023 Yazar Paylaş 6 Eylül 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Kablo iyidir şarj da olur telefon. Yalnız bizim araca carplay içeren head unit bulsak mı telefonu koyduğum yerde kablosuz şarj var, oradan şarj ediyorum. kablo ile şarj etmek istediğimizde artık çakmaklığı kullanırız. 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 10 Eylül 2023 Yazar Paylaş 10 Eylül 2023 Erdoğan Temur yazdı: Bağlanınca youtube music otomatik çalmaya başlıyor mu? Kendi soruma cevap vereyim Bu özellikte çalışıyor. Bağlandığında youtubemusic den son dinlendiğim şarkıdan kendisi çalmaya başlıyor. 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Eylül 2023 Paylaş 11 Eylül 2023 Hayırlı olsun Erdoğan güle güle kullan. Ben de CarPlay için olanını alacağım amaçocukların okul başlayınca ona sıra gelemedi. Bu arada senin arabayı inceleyemedik, bir dahaki yaza diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 11 Eylül 2023 Yazar Paylaş 11 Eylül 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Erdoğan güle güle kullan. Ben de CarPlay için olanını alacağım amaçocukların okul başlayınca ona sıra gelemedi. Bu arada senin arabayı inceleyemedik, bir dahaki yaza diyelim. Teşekkür ederim Cenk abi. Çok büyük rahatlıkmış öneririm. IOS için https://www.teknobiyotik.com/oto-aksesuar/android-auto-apple-carplay/ottocast-u2-air-pro-kablosuz-wireless-apple-carplay-adaptoru-36129.html Türkiye şartları seneye azda olsa normale dönerse Skywell ET5 LR yi inceleriz Koca bir yılda bir arpa boyu yol gidemediysek Kona tarlalara süreriz 1 Yorum bağlantısı
Fatih ÜNALAN 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 https://www.teknobiyotik.com/oto-aksesuar/android-auto-apple-carplay/ottocast-play2video-apple-carplay-android-auto-netflix-youtube-all-in-one-kablosuz-arac-interface.html bende bu cihazı düşünüyorum sırf youtube muhabbetinden dolayı ama verimli çalışırmı onu kestiremiyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ekim 2023 Paylaş 18 Ekim 2023 Bu marka ile ilgili video. Bu adam doğruları konuşur. İyi tarafları kötü taraflarını ayrı ayrı açıklamış Yorum bağlantısı
Recommended Posts