Murat Ekinci 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Aracın km hız göstergesi lcd ekranında 1 lira büyüklüğünde lekelenme oluşmuş bunun tamiri var mı değişim mi gerekiyor çıkma parça alsak kimi kalibrasyon gerekir diyor kimi direk tak çalışır diyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Leke değil o, maalesef oradan darbe yemiş ve kırılmış. Değişmesi lazım. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 25 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2023 Sani Gerşon yazdı: Leke değil o, maalesef oradan darbe yemiş ve kırılmış. Değişmesi lazım. Geçmiş olsun. Geçmişinde ne olduğunu bilmiyorum kırık gibi durmuyor sanki mürekkep akması gibi çıkma parça alıp taktırmak istesem de genelde çıkma parça satanlar şehir dışında ve ne durumda geleceğini bilemediğimden sipariş veremedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Çakmağın manyetosu ile tamir ediyorlardı youtube da Yenisini alınca, bunda deneyin.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Murat Ekinci yazdı: Geçmişinde ne olduğunu bilmiyorum kırık gibi durmuyor sanki mürekkep akması gibi çıkma parça alıp taktırmak istesem de genelde çıkma parça satanlar şehir dışında ve ne durumda geleceğini bilemediğimden sipariş veremedim. Mehmet Ozyurek yazdı: Çakmağın manyetosu ile tamir ediyorlardı youtube da Yenisini alınca, bunda deneyin.. Likit akmış içeride. LCD'nin L'si gitmiş yani, C'sini de ezmişler / kırmışlar. Mecburen değişecek parça. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 25 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Çakmağın manyetosu ile tamir ediyorlardı youtube da Yenisini alınca, bunda deneyin.. Aynen izlemiştim öyle bir video ama o genelde rakamlarda piksel bozukluğunu düzelttiğin iddia ediliyordu 😀 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Bu tip gösterge tamiri yapanlar var bi sorun isterseniz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Çakmağın manyetosu ile tamir ediyorlardı youtube da Yenisini alınca, bunda deneyin.. asetona batırıp sonra pürmüzle mi nasıldı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: asetona batırıp sonra pürmüzle mi nasıldı Önce ince uçlu çekiçle kararan bölgenin ortasına tıklıyosun.. :P Googledan gelenler için not: Bu bir şakadır.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Önce ince uçlu çekiçle kararan bölgenin ortasına tıklıyosun.. :P süper likiti komple akıtmak için birebir, yedek parçacı videosu mu bu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: süper likiti komple akıtmak için birebir, yedek parçacı videosu mu bu Hacamat tedavisi gibi düşün.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts