İlkay Başaran 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: İki bebe var özel üniversite okuyan. Sence? brotway brotway brotway 1 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Tulak Akan yazdı: Cunku anlıyorum kı bunlar mercedesı bıtırıcek Haklı olduğunuz yerler var da global düşünmek lazım, Mercedes bitmez de siz yeni, beğenmediğiniz, istediğinizi bulamadığınız modelleri değil, biraz daha eski Mercedes'lere, denildiği gibi zorunluluktan taviz verilmeden üretilen serilere yönelebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: İki bebe var özel üniversite okuyan. Sence? Bi Volvo kaç Passat ediyor Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Staj başvurunuzu mu reddettiler? 5 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Staj başvurunuzu mu reddettiler? Bu çocuğun kafa değişik çalışıyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ya bir G ya da E serisi hoş deği mi? Sadece G Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Tüm sektörlerde olduğu gibi, otomotivde de artan maliyetler ve daha fazla kar etme ihtiyacı. Bu durum, Mercedes gibi premium bir markada daha fazla göze batıyor. Otomotiv sektörü bir geçiş evresinde ve ne olacağı, kimin ayakta kalacağı belli değil. Birçok marka batacak. Uzak doğulu markalar her geçen gün daha da büyüyecekler. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Tamer Topaç yazdı: Tüm sektörlerde olduğu gibi, otomotivde de artan maliyetler ve daha fazla kar etme ihtiyacı. Bu durum, Mercedes gibi premium bir markada daha fazla göze batıyor. Otomotiv sektörü bir geçiş evresinde ve ne olacağı, kimin ayakta kalacağı belli değil. Birçok marka batacak. Uzak doğulu markalar her geçen gün daha da büyüyecekler. Ali Cihangiroğlu? Sen misin 8 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Bu çocuğun kafa değişik çalışıyor Hangi çocuğun? Nası değişik? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Kendi paranla alinci en kötüsu bile sıfır Mercedes. Arkadaşının arabası hangi modeldi ki sıfır bayideki s kasaya bile eh işte diğerlerine berbat dedirtti bilmiyorum. A nın cla nın b bin GLA nın hedef kitlesine uygun kalitede olduğunu düşünüyorum. S kasa kalitesini şuurlu biri gidip cla da aramaz zaten 2 Yorum bağlantısı
Galip Kul 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kendi paranla alinci en kötüsu bile sıfır Mercedes. Arkadaşının arabası hangi modeldi ki sıfır bayideki s kasaya bile eh işte diğerlerine berbat dedirtti bilmiyorum. A nın cla nın b bin GLA nın hedef kitlesine uygun kalitede olduğunu düşünüyorum. S kasa kalitesini şuurlu biri gidip cla da aramaz zaten Abi içeri girdim, cla e200 cla 180 önümde yanında c klas diğer yanında s klas (e serisi yoktu) o garip tutamaç vardı s de içeri baktım kutu hissi ? Araba değil derinlik genişlik yok, full ekran full teknoloji kocaman bi tablet sanki sanki hepsinde tesla tadı var, hepsi o tarz, halbuki s klas bi tarzı var e klas yine bi tarzı var , farından anlardık eskiden….. yapıcak bi şey yok Allah başka dert vermesin çok sinirliyim bunu bu hale getirene, Audi şuanda biraz iyidir, gidip ona aşık olucaz napalım…. Yada belki bmw bi kaç serisi olabilir mercedes in ceosu 2029 a kadar durucakmış, dursun batırsın güzelce…. Yorum bağlantısı
Galip Kul 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Süleyman Can yazdı: Hocam bizde bunları biliyoruz katılıyorum dert değil tamam da tehlikenin farkında mısın ? Hayal kuracak posterini asacağın bir araba bile olmayacak belkide yakında….. Ruhsuz saman gibi arabalar…. Yorum bağlantısı
Hamit inan 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Erhan Doruk yazdı: Araçtan beklenti yol konforu, güvenlik , sağlamlık ve sorunsuzluk oldu. Maun kaplama ön göğüs isteniyorsa üst klansman markalara bakmak lazım. ( bentley , maybach v.s.) Bir ara sayfasında bir modelin bazina baktım tam hatırlamıyorum ama 1 milyon TL falandı. Seçeneklerden yapabildiğim kadar yükleme yapınca fiyat 3 milyona çıkmıştı. Ne kadar ekmek o kadar köfte diyor mercedes 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Tulak Akan yazdı: Herkese iyi gunler diliyorum, Galip Kul yazdı: Abi içeri girdim, Üyeliklerinin üçünü de engelleyeceğim. Kimlik fotoğrafını forum mailine gönderene kadar da açmayacağım.. Bilgin olsun.. Tulak, Galip ve Fatih.. isimlerinin sahte olduğunu düşünüyorum.. + @Fatih Yildam 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Galip Kul yazdı: apıcak bi şey yok Allah başka dert vermesin çok sinirliyim bunu bu hale getirene, Audi şuanda biraz iyidir, gidip ona aşık olucaz napalım…. bende alacaktınız da bu sebeplerden almadınız sandım, bunca tatava uzaktan aşık olmak içinmiydi 😂 Mehmet Ozyurek yazdı: iki isminin de sahte olduğunu düşünüyorum.. biraz bekle abi varsa 3. İle gelir birazdan ☺️ 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Emin Önal yazdı: bende alacaktınız da bu sebeplerden almadınız sandım, bunca tatava uzaktan aşık olmak içinmiydi 😂 biraz bekle abi varsa 3. İle gelir birazdan ☺️ 3. de var.. üst mesaja bak.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Konu mb'den ne ara mitoz bölünmeye geldi 14 Yorum bağlantısı
Galip Kul 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Üyeliklerinin üçünü de engelleyeceğim. Kimlik fotoğrafını forum mailine gönderene kadar da açmayacağım.. Bilgin olsun.. Tulak, Galip ve Fatih.. isimlerinin sahte olduğunu düşünüyorum.. + @Fatih Yildam Abi bunu anlamadım ama saydığım kişileri tanımıyorum Yorum bağlantısı
Metin Mankal 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 İşte bunlar hep işsizlikten.Birini bulamayınca kendi kendilerine ürüyorlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Galip Kul yazdı: Abi bunu anlamadım ama saydığım kişileri tanımıyorum Tamam sen kimliğini doğrulayacak herhangi bir belgeyi yolla lütfen bana. Yorum bağlantısı
Galip Kul 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Konu mb'den ne ara mitoz bölünmeye geldi Katılıyorum abi ayrıca beni taklit ediyor olabilirler burda çok keskin konular açtım belki ondan Mehmet Ozyurek yazdı: Tamam sen kimliğini doğrulayacak herhangi bir belgeyi yolla lütfen bana. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Galip Kul yazdı: ayrıca beni taklit ediyor olabilirler Olabilir. Kimliğini doğrulayacak belgeyi bekliyorum. Seni temize çıkaralım. Diğerlerini engelliyorum şimdi. Göndermez isen seni de engellemek zorundayım. Yorum bağlantısı
Galip Kul 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Olabilir. Kimliğini doğrulayacak belgeyi bekliyorum. Seni temize çıkaralım. Diğerlerini engelliyorum şimdi. Göndermez isen seni de engellemek zorundayım. Tamam gönderiyorum ama beni burda akla çünkü biraz zan altında kalmış oldum Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Adanalı biri vardı. Aklıma o geldi birden Mehmet Ozyurek yazdı: Üyeliklerinin üçünü de engelleyeceğim. Kimlik fotoğrafını forum mailine gönderene kadar da açmayacağım.. Bilgin olsun.. Tulak, Galip ve Fatih.. isimlerinin sahte olduğunu düşünüyorum.. + @Fatih Yildam 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts