İlkay Başaran 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Serkan Toker yazdı: Ben güccük oğluma duvar tipi piyano aldım. Piyanoya geçecekse piyanonun birde pedalları var. Bildiğim kadarıyla pedallı org yok. Ben olsam piyano üstünde dururdum. Ben bile yutuptan bakarak acayip Sicilian Clan filminin müziğini çalabiliyorum. 5 saniyesini çalabiliyorum ama yetiyor bana.. Şu videonun ilk beş saniyesi gibi düşünün işte.. https://youtu.be/GtQcGY1qfr0?si=S85H-Puss2cmpKnv İlk 6 saniyede kamerayı koydu zaten 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2023 Serkan Toker yazdı: Ben güccük oğluma duvar tipi piyano aldım. Piyanoya geçecekse piyanonun birde pedalları var. Bildiğim kadarıyla pedallı org yok. Ben olsam piyano üstünde dururdum. Ben bile yutuptan bakarak acayip Sicilian Clan filminin müziğini çalabiliyorum. 5 saniyesini çalabiliyorum ama yetiyor bana.. Şu videonun ilk beş saniyesi gibi düşünün işte.. https://youtu.be/GtQcGY1qfr0?si=S85H-Puss2cmpKnv Kimse önceki meşazları okumadığı için... Piyanoya geçip geçmeyeceği belli değil. Yetenek sınavında hocalar piyano ile bir şey çalıyor, öğrenciden kendi sesiyle tekrarlamasını istiyor. Sınava hazırlık için, kulak alıştırmak için org. Kazanırsa çalacağı enstruman şimdi belli değil. 3 Yorum bağlantısı
Olcay Diker 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 kolay bir sınav değil gerçekten, başarılar dilerim şimdiden önemli nokta müzik kulağı bence, detone olmadan işitileni aktarabilmek, sınav hocasının o an vereceği + / - enerjide etkileyebilir performansı.. notasal kısımları halledecektir diye düşünüyorum, sınav öncesi yaptığı yada yapacağı alıştırmalardaki görsel ve duyusal hafızasının da desteğiyle.. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Bol bol 2-3-4 ses çalışmak lazım.. 2 sesten sonrasında çuvalladım ben 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2023 Tanıdığımızdaki 1 sene önce alınıp pek az kullanılan casio ct-x700 ü aldık. 12 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Önder Özcan yazdı: Tanıdığımızdaki 1 sene önce alınıp pek az kullanılan casio ct-x700 ü aldık. İyi olmuş. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Önder Özcan yazdı: 8. sınıfa başlayacak kızım lise olarak güzel sanatlar lisesine (müzik bölümü) gitmek istiyor. Bu liseler yetenek sınavıyla öğrenci alıyorlar. Bu liselere hazırlayan bir kursa yazılacağız. Müzik sınavı piyano ile oluyormuş, sınava hazırlanması, kursta ve kazanırsa okulda kullanması için bir org alacağız. 61 tuş olarak tabir ediliyormuş. Bilindik marka olsun istiyorum (yamaha,casio,korg). 10 bin civarı bütçe düşündüm. Az mıdır çok mudur onu da bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşları buraya davet ediyorum acilin ben amator muzisyen, alayli ton meister, hoparlor saticisi, akustik panel imalatçısıyim. Casio CTS1 harika alet. Uygundur yani. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Eylül 2023 Yazar Paylaş 13 Eylül 2023 Doğan Arşiray yazdı: acilin ben amator muzisyen, alayli ton meister, hoparlor saticisi, akustik panel imalatçısıyim. Casio CTS1 harika alet. Uygundur yani. Önder Özcan yazdı: Tanıdığımızdaki 1 sene önce alınıp pek az kullanılan casio ct-x700 ü aldık. Aldığımızı satıp ----> Casio CTS1 bunu mu alalım? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Doğan Arşiray yazdı: amator muzisyen, alayli ton meister, hoparlor saticisi, serato dj key var mı Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Önder Özcan yazdı: Aldığımızı satıp ----> Casio CTS1 bunu mu alalım? evet mümkünse. çünkü iyi ensturman yaratıcılığı körükler. yani pek az şey pahalı müzik aleti kadar ödendiği oranda fark yaratabiliyor bu evrende. CTS1 bir piyanoyu taklit ediyor. sesleri filan çok iyi. CT-S400 org ile benzer bir iç yapısı varmış ama örneklemeleri çok daha iyiymiş zaten daha az sesi var bellek kullanımı nedeniyle. tuşların şekli piyanoya benziyor. epey uzun süre hizmet edecek birşey. ben ikinci el bulup, 3 ay önce 4600 tl ye aldım. sizinkisi eski usul org. kesinlikle gelişmeyi teşvik etmeyecek. bizde LKS serisinden bir casio vardı ışıklı tuşlu olanlardan. olmuyor olamıyor. oyuncak sadece. Çağlar Bayur yazdı: serato dj key var mı DJ işi bana uzak. ilaçlı ürünümüz bulunmamaktadır. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: satlık piano 150+ yrs old abey çocukluk piyanonuzmu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2023 Paylaş 13 Eylül 2023 Doğan Arşiray yazdı: abey çocukluk piyanonuzmu? heeee geçen mozartla çay içioz... dedim bu nota neyyy 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts