Turgut Hüseyn 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 (düzenlendi) Şu an bu aracı (4runner) kullanıyorum, offroadda beni gayet memnun ediyor. Fakat tek sorun aracın içi bana dar geliyor sanki. Almak istedi ğim araç ise Nissan Patrol Y61. Salonu benim aracımın salonundan 10cm geniş. Siz hangisini tercih ederdiniz? Sırf 10cm genişlik için araç değiştirmeye gerek var mı? 18 Ağustos 2023 tarihinde Turgut Hüseyn tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Hacim mi önemli çeviklik mi ? İç hacimdeki 10 cm için kendi bildiğim arabadan vazgeçmezdim. Dar olması daha iyi offroad esnasında sağa sola uçarsanız uçuş daha az sürer 2 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 18 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2023 Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: Hacim mi önemli çeviklik mi ? İç hacimdeki 10 cm için kendi bildiğim arabadan vazgeçmezdim. Dar olması daha iyi offroad esnasında sağa sola uçarsanız uçuş daha az sürer Bence de) Peki görünüşe göre hangi araç daha canavar gibi duruyor yukarıdaki araçlardan? Toyota mı, Nissan mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Gereksiz eğer aracınızdan sıkılmadıysanız 2 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 18 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Gereksiz eğer aracınızdan sıkılmadıysanız hayır elbette sıkılmadım. Peki bu siz hangisini beğeniyorsunuz görüntü bakımından? Yorum bağlantısı
Ersen şahin 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Patrol y61 e bayıldım ne güzelmiş o öyle 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 (düzenlendi) 4 runner'i hemen elden çıkartıp patrol alın bence. Ama kısa şasi 3 kapılı olanından alın. Ben öyle yapardım ama önce yurtdışına yerleşmem ve euro kazanmam gerektiği için yapamıyorum. Edit: Bu arada İkisinin salonu da benim evin salonundan geniş. 18 Ağustos 2023 tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Güdek 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 4runner bildiğim kadarıyla arazide daha avantajlı. Üstüne bir de bildiğiniz, hakim olduğunuz ve dediğinize bakarsak sevdiğniz bir araç olduğu için caymayın derim. Ama farklı macera farklı araçlar derseniz Patrol de çok çekici bi araba ya, düşünülebilir. Sühan Bozdağ yazdı: 4 runner'i hemen elden çıkartıp patrol alın bence. Ama kısa şasi 3 kapılı olanından alın. Ben öyle yapardım ama önce yurtdışına yerleşmem ve euro kazanmam gerektiği için yapamıyorum. Edit: Bu arada İkisinin salonu da benim evin salonundan geniş. Yaşadığım yurt odasından daha geniş hocam ama en azından yatağım var 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Ağustos 2023 Paylaş 19 Ağustos 2023 Bence land cruiser'e geçin offroad için. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos 2023 Paylaş 20 Ağustos 2023 İzlediğim videolarda patrol çok çok iyi performans gösteriyor. Arazide daha iyi gibi. Ama amatörce yorum yapıyorum. Detay bilemem. Belki pilotajdandır Yorum bağlantısı
Recommended Posts